IRC-Galleria

Kiva, ku asiat sanotaan suoraa!Tiistai 08.01.2008 18:19

Hahhahah! Tänään sain sitte kuulla, sellanen viikko töiden loppumisen jälkeen, että olin kuulemma ollu ihan paska työntekijä.

Hirveen näkönen naama (huom. lävistykset --> jotka vuoroon otin aina pois), kaameen väriset hiukset (huom. mustaa ja punasta) EIKÄ PONNARILLA!!! (öööh..mulla on lyhyet hiukset...). Olin kuulemma ollu niin hirvittävä näky, että asiakkaat oli meinannu pyörtyä.. (oon mä mahtanu olla sitte aika kamala ilmestys.. ;DDDD )

Enkä kuulemma osannu mitään tehdä ja kielitaito oli surkia. (Tein kyllä kaiken mitä ennalta osasin ja loput sitten mitä käskettiin..)

Niin ja luulin, että mä oon vaan aamupaloilla ja lounaalla laittamas ruokia jne, ku mulle puhelimes niin kerrottiin, mutta ei... mut tyrkättiin uutena vuotena tarjoilemaan pöytiin ja enhän mä oo mihkään pöytiin KOSKAAN tarjoillu. Prkl. Ja vielä VENÄLÄISILLE, joista hyvin harva osas sanaakaan englantia.

Joo tiedän..mun kielitaito EI oo parhaasta päästä, mutta osaan mä ny sen verran, että saan asiani seleväksi, mutta se on vähä hankalaa teherä selevää, jos toiset ei tajua/osaa vastata!!

Ja jännä juttu, että tää on ainut paikka mistä on tullu valituksia. Muissa paikoissa mua on kehuttu kuulemma ihan valtavasti.

Mua rupes suoraan sanottuna vituttamaan niin pahasti, että siivosin kämppäni kokonaan!! (Jotain hyötyä mun vittuuntumisesta aina toisinaan.)

Ärsyttää, ku ei voida asioita sanoa sillä hetkellä niinku ne on..vaan pitää sitte jälkikäteen alkaa mussuttaa! Jos olis seki pomo HETI sanonu mulle mitä mieltä se on niin kai mä ny olisin ottanu kritiikin vastaan ja oppinu siitä. Se pomohan oli tiukkapipoosempi, ku miltä se näytti. Luulis, että olis aikuunen miäs osannu sanoa suaraa, mutta eheeei... Turha toivo näköjään.

No ei siinä. Ens kerralla paremmalla onnella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.