IRC-Galleria

Tämä vaan jotenki sopii nyt...Tiistai 30.10.2007 01:11

Cascada - Everytime we touch

I still hear your voice when you sleep next to me.
I still feel your touch in my dreams (my dreams).
Forgive me my weakness,
But I don't know why,
Without you it's hard to survive.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.
'Cause everytime we touch,
I feel the static.
And everytime we kiss,
I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go.
'Want you in my life.

Your arms are my castle,
Your heart is my sky,
They wipe away tears that I cry (I cry).
The good and the bad times,
We've been through them all,
You make me rise when I fall.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.
'Cause everytime we touch,
I feel the static.
And everytime we kiss,
I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go.
'Want you in my life.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.

JousimiesMaanantai 29.10.2007 16:46

Nautit rakkaasi kanssa kahden kesken olemisesta, etkä jaksaisi vastata edes puhelimeen. Vastaa kuitenkin, muuten menetät tärkeän tilaisuuden.


HAHAHAHAHHHHAAAAHHHAAAHAHHAHAH!!! Voisinki nauttia... =/

Mikä vittu ihmisiä vaivaa?!?!?Tiistai 23.10.2007 01:17

Rankutetaan ja kiukutellaan kaiken maailman asioosta. Enkö minä ny saatana saa edes täälä 400km:n päässä olla siihen asti rauhassa, että pääsen takaasi kotia. Grrr!!

"Koska sä tuu?" "Monelta sä lähet?" "Pääsenkö mä kyydissä?" "Miksi jo niin aikasin lähdet??" "Vietkö mut sillon ja sillon sinne ja sinne???" "Viittitkö??" "pystytkö??" "AI ET??!??!?! KYLLÄ MÄKI SILLOON SULLE SITÄ JA TÄTÄ JA TUOTA??!?!?"

Voi helevetti. Anteeksi vaan ihmiset, jos tiedän olevani keskiviikkona krapulassa enkä viitsi VIELÄ luvata mitään ettei tartte sitte perua, jos onkin huono olo tai sellases kunnos ettei vaan voi ajaa!!!

Anteeksi ihmiset, jos en VIELÄ TIEDÄ monelta olen huomenna lähelläkään kotia!! ANTEEKSI, jos en tiedä miten pitkään kestää ajaa, kun en voi etukäteen ennustaa säätä tai tietää, jos matkalla sattuu viivytyksiä muuten. Alkaako sielä Jyväskylän kohdilla kusettaa vai ei TAI koko matkalla ylipäätään!!!!

Hommatkaa omat autot ja kortit tai menkää bussilla, jos minun aikataulut ei kelpaa!!!


Sori, vituttaaaa!! (Sitä tuskin huomaa!)

Siivosin auton..Maanantai 22.10.2007 20:07

Oli kyllä muuten himppasen paskaanen. Lehtiä, rapaa, kaljapulloja, viinapulloja, SÄRKYNYT kaljatuoppi!!(oli mukavaa, kun se oli miljoonassa millinkokoisessa sirussa pitkin takapenkkiä. (Kiitos kulta. ^___^ <3) ) Sokeria takapenkillä (kiitos kulta. ^___^ <3)..ja ja ja..muuta ihanaa moskaa. Imuroin auton kunnolla ja pesin myös ulkoapäin. Ny on sitte siistiä.. =)

Ja ai jumalauta jos siälä viälä eletään niinku pellos niin...GRRR...!!!
SINÄ OLET MIES

Kuvauksesi
Olet mies. Sinulla on miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Persoonassasi on huomattavasti enemmän miehekkyyttä kuin naisellisuutta. Sinussa ei ole juurikaan naisellisia ominaisuuksia. Olet luonteva mies, joka ei pidä meteliä sukupuolestaan.

Haluat jossain määrin liittyä miesten ryhmään sekä erottautua naisten ryhmästä. Olet valinnut maskuliinisen ja epäfeminiinisen kohdan. Mieheytesi ja naiseutesi eivät siis ole tasapainossa, vaan maskuliinisuus hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla femiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi

Tulet hyvin toimeen naiseutta ja mieheyttä itsessään yhdistävien androgyynien sekä sukupuolineutraalien ja naisten kanssa, koska sukupuolinen profiilisi ei ole niin kovin kaukana muista ryhmistä.

(eipä juuri yllättänyt....) :DD

http://www.transtukipiste.fi/pelit/ttp0902.php


Klamydia oli....Sunnuntai 21.10.2007 21:39

...helevetin hyvä'!! Ja reissu muutenki mainio! Kiitos serkkupoika ja kaikki kaverit!! =) Päivällä olin viel valmis lähtemään kotiin savonlinnaan niin nopiaa, ku pääsen, mutta oli illalla niin hauskaa Kantrissa ja ja ja, että tänään ny ei enää niin paljo tuntunu siltä. =)

Tanssittiin serkun kanssa ihan hulluna.. :DD ja olin sopivan kovassa kännissä. En kuitenkaan missään änkyräkännissä. Ja tottahan ilta piti päättää pieneen kärhämään samburgerin eessä... :D (Minä en siis tapellu.) Kaverilla tuli sanaharkkaa jonku eukon kans..ja loppujen lopuksi tilanne oli se, että kaveri ja se eukko vahtaa, ku jätkät tappelee keskenään sen takia, et tää kaveri ja se eukko tappeli. Sekavaa, uskomatonta, mutta totta. Hah.

Vanhoja luokkakavereitaki näin muutamaa ja oli mukava vaihtaa kuulumisia ja silleen.

Tänään oon sit heittäny kaverikierrosta tuola kylillä...ja joku puoltuntii sitte kotiuduun, ku yhen aikaan lähin liikkumaan.

Nyt ku pääsee pötköttään niin oon aika onnellinen. =)

Paskareissu, mutta tulipa tehtyä.Lauantai 20.10.2007 19:31

Joo. Eilinen oli ihan vitusta. Siistiä, ku ystävä melkeen viittii raapia pari tuntia aikaa mulle tai meille sen ja poikaystävänsä yhteisestä ajasta (joka on n.24/7) olishan se ny ollu kamalaa jos tällä viikolla niillä olis yhteistä aikaa ollu parituntia vähemmän. Voi vittu!
Jos musta tulee joskus sellanen niin potkaskaa!!!!! (Ei ystäväiseni millään pahalla. Kaikella rakkaudella. Oon vaan aika pettyny!)

Ja haluan Savonlinnaan aika nopiaa jo takaasi! Kyllä sitä vaan taas tajuaa miks täältä aikanaan lähti. Vittu miten vituttaa!!

Mulla on ihan kamala ikävä!!!!

Vittu kiitos pojat!Perjantai 19.10.2007 09:42

Emmä tietysti olisi halunnukaan nukkua. Halusin nimenomaan herätä klo 4:49!! Ja KYLLÄ halusin todellakin siihen aikaan selvitellä jotain ihmejuttuja joista en kunnolla ees tajunnu mitää, ku olin niin pöpperös. Pläh.

Härmä kutsuu!!Torstai 18.10.2007 19:44

Sinne siis ihan just lähössä. Pitäkäähän Savonlinna pystyssä siihen asti, että tuun takaasi. Älkääkä tehkö mitään mitä minä en tekisi!! (Ja juokaa niinku minä joisin.. ;) )

Jep..näillä mennään. Hyvää päivän jatko! Olé!

KLAMYDIA! APUA! Keskiviikko 17.10.2007 23:14


Heti luulitte......


Niin.. siis Klamydia esiintyy Kauhavan Kantris lauantaina ja sinne olis tarkootus suunnistaa sitä kattomaan!! Mehevää. ^_______^ Klamydia o HYVÄÄÄÄ!!!