IRC-Galleria

Koulussa taaaaaaaaaaaaaas...Maanantai 25.09.2006 13:36

Olimpa tuossa härmälandiassa v-lopun. Oli mukavata. :) Vaikka en kyllä kerenny nähä paljoakaa kaiffareita, ku on tua viikonloppu ihan liian lyhyt, että kerkeis kaikkee tehä mitä pitäs. Nooh. piremmällä lomalla sitte...

Auto on edelleen paskana. Pitää kai pistää uutta putkia, ku se tosiaan on täynnä reikiä.
Ja sulake palo taas vaihteeksi. Eikä mulla taaskaan oo mittarivaloja, takavaloja, etuvalot ei nouse jah jah jah. Hyvä Mazda prkl!! Tekisi mieleni ajaa se kalliolta alas ja ostaa suosiolla uus auto...

Tai sitte soitan kiltisti korjaamolle ja maksan itteni kipiäksi. Pläääääh!! Mä haluun Celican!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plääh..Perjantai 22.09.2006 03:59

Mikähän taas on, ku ei meinaa uni tulla ollenkaan. Nääntää. Huvittas nukkua, mutta ku ei väsytä niin minkäs teet.

Pitäs ens viikolla mennä työkkäriin. Mua ei jesus kiinnosta tua koulun käynti paskan vitun vertaa.

Oon ihan hulluna soitellu kampaamoihin ja kyselly, että jos opparilla pääsis, mutta ei kukaan tunnu ottavan, ku kannattas kuulemma mennä kouluun, mutta miten minä jonneki parturi puolellekin meen, ku eivät ota, ku on niin huono peruskoulun päättötodistus. Aina vaan jolleki varasijalle ja hännille vielä.

Mieluummin meen töihin, ku oon koulussa. Töistä sentään sais sen verta rahaa, että pystys elättää ittensä...ts. olis motivaatiota käydä paremmin. Eikä menis vaan hillumiseksi koko touhu.
Ja lintsaamiseksi. Joo..on se pakko saada töitä...mitä tahansa.

Huomenna kotiin käymään. Huhhuh. Pitkä ajomatka edessä taas. ja vielä autolla joka imee bensaa niin helvetisti, ku on putki sökönä. Vuotaa varmaan 50eri reiästä.. o.o

Taas mä lätisen turhuuksia. Vois tehä jotain.........................

Sori Tatta. Oli kans pakko koittaa.. :DTorstai 21.09.2006 00:59

Katarina päätti syntyä maailmaan eräänä valoisana iltapäivänä. Kaukaa näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli köyhä ja he elivät pyhästä hengestä. Koulussa hän pärjäsi huonosti, siellä hänelle oltiin kateellisia hänen sukunimestään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi kiinnostamaan kassien kantaminen, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli hevoset.

Katarina kehittyi seitsemännelläkymmenellä varsin rumaksi. Päähänsä hän sai vihreät hiukset, sekä tummat silmät.
Pomottamisesta johtaen hän oli hyvin jankkaaja. Lempiruokaansa näkkileipää nakkikastikkeessa hän sai työskennellen aerobikkoordinoijana.

Katarina tupakoi ja käyttää nuuskaa todella paljon. Alkoholia hän juo mennessään hammaslääkäriin.

Hän sai itselleen puolison jonka kanssa ei päässyt naimisiin.

Sen pituinen se.

Göööh..Tiistai 19.09.2006 16:59

Me vedettiin sunnuntai kännit. Miten pystykään kolmestaan olla niin kivaa.. :D Ja NIIIIN humalassa.. :D

Kiitos Piipana sullekin. Nyt ehkä tajusin, että mistä. Oli mukava turista.. :D

Pitää ottaa uusiksi taas pian. Gähääää.

Nääntäyyden nääntävyys..Torstai 14.09.2006 16:18

Pitää ihmisellä olla elämä tylsää. Ollaan Miimun kans tunnilla, istutaan ehkä puolen metrin päässä toisistamme selät vastatusten ja meseillään keskenämme ja nauretaan paskasesti. Ei vittu miten sairasta. :D

Vois taas lähtee hiihtämään etukäteen. Ei sielä diaesitys tunneilla tajua mitään kuitenkaa, ku ollaan kuukausi jälessä, ku siiryttiin tänne vasta nytte. Prkl.

Nii ja muistakaa.. paskahuumori on parasta huumoria..varsinki koulussa. ;DJaa-a...Tiistai 12.09.2006 14:36

Koulussa taas. Pläääh..vois lähtee huitelemaan. Kyllä tämä 24/7 koneella istuminenki alkaa välillä kyllästyttää..ja muutenki..tehään jotain uskomatonta diaesitystä..enkä mä käsitä mistään mitään..o.o Ihme hommaa.

Tänään vois tsippailla taas tonne rantsuun. Jos lähtis taas Paavon kans kävelylle. :) Kunhan nyt täältä koulusta selviää. En tiiä hakisko terkkarilta luvan olla pari päivää pois. Mä kuolen nimittäin tähän flunssaan. Aamulla oli ihan varmasti kuumetta, ku tulin kouluun. Oli niin tuskasen hiki ja nenä tukossa ja kurkkuun koskee ja ja ja..:P Kaikki huonosti.. :D

No joo. Ei ny kaikki oo huonosti. Muutenhan mulla vissiin menee aika hyvin. Tänään saan tietää töistä.. ^_^ Jippijaijee.

Toivottavasti Papana tulee v-lopuksi. Miulla on nyt jo ikävä.. <3 :'( (Tiedä se senki Pipana).

Hohhoijakkaa. Musta tuntuu, että tämä tauti saa heittämään mut lusikan nurkkaan kohta. Tekis mieleni olutta, mutta taidan jättää väliin kuitenki..ehkä perjantaina..ehkä ehkä..

Ei muuten oo suinkaan sekavaa tämä teksti. Johtunee siitä, että mun pää on täynnä räkää. No nih..ny mä lähden pitkästyttämästä muita ja ittiäni..ei täs oo mitää järkee..

Pläääh..Maanantai 11.09.2006 17:48

Musta tuleeki Merkonomi. ;D Meni hermot tarjoilijapuolella..ja kerkesin oiken 4 kokonaista päivää sielä ollaki. Ei helevetti. Mulle ei vittuilla. :D

Ihminen hyvää hyvyyttään painuu kouluun silmät ristissä ja kurkku kipeenä valmiina palvelukseen, niin eikö ensimmäisenä käsketä ottaa napit naamasta pois. Ehei onnistu. Siihen en lähde. Mieluummin sitten datailen täälä merkonomina, ku alan luopua metallista pärstässäni.
Melko aikusta, mutta entä sitte. Mulle ei kuitenkaan vittuilla. ^_^

Merkonomina siis jatketaan ainaki niin kauan, että löytyy jotain kiinnostavampaa. Nih. Haistellaan nyt tätä hetki. Jos jaksas käydä koulua vähä paremmin. Ehkä.

Noin vaan.Maanantai 04.09.2006 14:06

Opintotuki tuli ja se kans meni. Hieno juttu. Olin mä puolituntia rahoissani ja nyt taas persaukinen. Göhööö. Hienoa olla opiskelija. Pitäiskö mennä töihin. Olis ehkä syytä. No oon mä hakenukki töitä ettei sen puoleen. Kunhan nyt sais niitä vielä. :)

Niimpä niin..Maanantai 04.09.2006 14:04

katso mitä nimesi tarkoittaa:

A= seksikäs
B= yllätyksellinen
C= asioitaan jakava ihminen
D= varma
E= kekseliäs
F= cool
G= hauska
H= on aina siellä
I= enkeli
J= kaunis
K= saa aina kaiken sen mitä hän haluaa
L= itsepäinen
M= pahis
N= fantisoiva
O= suojelee kavereitaan
P= pehmeä
Q= ei valehtele melkein koskaan
R= saa tarpeekseen pojista/tytöistä
S= ylläpitää yhteyden hyvin
T= kiusallinen
U= mukava
V= ei valehtele koskaan
W= paljon kärsvällisyyttä
X= hassu
Y= äänekäs
Z= hyvä kuuntelemaan
Å= kohtelias
Ä= ei mene selän taakke
Ö= kiva

K=Saa aina kaiken sen mitä haluaa
A=Seksikäs
T=kiusallinen
A=Seksikäs
R=saa tarpeekseen pojista/tytöistä
I=enkeli
N=fantisoiva
A=Seksikäs

Kylläpä mä oon seksikäs.. ;D

NarfKeskiviikko 30.08.2006 21:52

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta. <3 <3