IRC-Galleria

Tallilla tallilla.Torstai 26.01.2006 20:27

Tuli taas oltua. Rattastelinki taas tänään. Piti kokeilla pojalle yhtä satulaa joka olis myynnis. En tiiä kyllä. Se oli niiiin paljo pienemmän olonen, ku se mun nykyinen..siis lähinnä mun perseelle..;D Ja vähä ihmeelliset ne sisemmät siivekkeet, mutta toisaalta. Eipä tuo poika ainakaan moittinu ja kyllä se silleen istu ihan hyvin, että voishan tuon, vaikka ostaakin, ku ei se kalliskaan oo ja poitsu tarttis kyllä jo uuden satulan. Tuon vanhan ostin käytettynä niin se alkaa olla jo vähä rupsahtanu, ku mullaki se ollu käytös n. 4 vuotta.
Mutta on niin vaikia luopua tutusta ja turvallisesta..:D

Haah. tälle päivää taas tehty 60 vatsaa ja 30 selkää. Vielä olis jäljellä 40 vatsaa ja 20 selkää. ^_^ Ja illemmalla vähä omatoimista jumppaa.

Ihanaa mahtavaa. Huomenna pääsee kotiin. Kotona on niin lepposta. Täälä meinaa tulla vähä yksinäiseksi välillä, vaikka on yksinki kiva olla, mutta ei koko aikaa. Mä oon liian sosiaalinen.

Ärmh..nyt olis hakupaperit venaamas tuos pöydällä, että alkasin täyttää niitä. Mä en halua. En en en, mutta kai se pitäis. Kohtahan sitä joutuu heittää (90% varmuudella) hyvästit Seinäjoelle. *sniis*. No..Vaihtelu virkistää....sano mummo, ku kissalla pöytää pyyhki.

Joo-o..jos sitä painuis vetämään tupakan ja sitte, vaikka kattelemaan niitä hakupapereita.

Luistimet.Keskiviikko 25.01.2006 16:14

Kokeilimpa tuos piiiiiiitkästä aikaa luistella. Viimeks taisin luistella kuudennella luokalla. Vähä oli ny pelottavaa. Ensin ei oiken meinannu pysyä pystys, mutta kyllä se sitte muutaman minuutin tasapainottelun jälkeen lähti taas sujumaan. Tosin mun luistelutuokion keskeytti ala-astelaisjoukkio joka ryykäs sinne jäälle, ku olin luistellu jotain vartin. Ja niiden opettaja kans tuli sinne.. Luistelin siinä vielä muutaman minuutin, mutta päätin sitte poistua taka vasemmalle niiden liikunta tunnin tieltä. Jäi vähä lyhyeen, mutta ei se mitää. Pientä totuttelua näin aluksi. Joku toinen päivä sitte pidempään. ^_^

Aaaah. Illalla taas aerobic. Mä oon ny oikeen tosissani päättäny kiinteyttää ennen kesää. Vatsalihaksia taas puristellaan 100/päivä, selkiä n. 50/päivä ja sitte illalla teen pienet venytys jumpat vielä itsenäisesti. :) Reisille ja käsivarsille pitäis vielä jotain puuhdetta olla. Spining olis aika kivaa, mutta ku emmä halua yksin mennä. Olispa oma kuntopyörä.

Kaljattais taas vähä. En tiiä. On se vissihin melko pakollista mennä lauantaina Kantriin TAAAAAAAAS. Sinne on menos kaikki niin eihän täs ny auta, mutta tämä on sitte kyllä viimenen kerta hetkeen, ku sinne meen. Haluan johonki eri paikkaan välis.

Huamenna tallille sovittamaan pojalle uutta satulaa. Se sen vanha alkaa olla jo niin rauska. jos samalla vähä ratsastais.

Örp. Kaikki hommat kyllä ny niin painaa päälle ettei mitää järkiä. Pättötyö, päättötyö ja vielä kerran päättötyö. Mihin työharjotteluun huhtikuus?? Kuorma-autokortti pitäs saada pois kuleksimasta ja ja ja. Opintotukiki sais jo tulla!! hohhoh...

Joo..ei jaksa enää inistä..:D Hellurei!

Kantri kantri kantri...Perjantai 20.01.2006 20:57

Oliko edes vaikia arvata, että TAAAS menos. On se piru, ku aina mua houkutellaan pahoolle teille. O.o No ei saa kyllä mitää änkyröitä vetää, ku huamenna kuitenki pitää kuskii, mutta jos ihan pienet kaasut. (Ja mä oon ollu vasta kuukauden ja 3 päivää täysi-ikäinen, joten kyllä mä saan mennä. *Eioleitselleselittelyämitenkään*)

Niin ja toisekseen..rahaakaa ei oikeen oo.

Saapa nähdä tuleeko ens v-lpusta super kiva..:D (vink vink pikkusisko)

Lääh. Tämä on taas värjäämäs tukkaa blondiksi, että saa punasen värin sitte ehkä ens viikolla. Ei vaan taida ihan tämä yks pakkaus riittää viemään tuota mustaa kokonaan pois. On taas hiukset hienossa kunnossa, kuhan saan muutaman kerran vaalennettua. Taas saa kohta sormin vedellä latvoja irti, ku kärsivät niin pirusti. Nooh...sitte, ku on punanen pääs niin pitää hoitaa hyvin. Parit öljy hoidot olis varmaan poikaa.

(Jaaha..ei kone suostunu laittamaan kaikkia samaan.. )

Vituttaa, ku mä aina kyllästyn niin äkkiä mun hiuksiin ja sitte pitää aina tehdä niille jotain uutta ja ku se ei oo ilmasta...valitettavasti. Ja mä ku teen mielelläni radikaaleja muutoksia, jos jotain meinaan tehdä niin se vaatii aina niin paljo. Ja koskaan ei loppujen lopuksi jaksa kattella niitä muutoksia muutamaa viikkoa kauempaa, vaikka aluksi oliski tosi hienoa ja tykkäis.
Saapa nähdä mitä noista punasista tulee. Ei ookkaan aikoihin ollu punaset.

Heeh. Tänään vaalian mustan kirjavalla päällä sitte liikenteeseen. Tosi hienoa. :D

Jos lähtis vetäsemään söpäkääryleen ja kattomaan tuleeko tästä päästä mitään..

Hip hei..Torstai 19.01.2006 19:51

Hohhoh. tuntuu, että on koko viikon saanu ryntäillä kaikkialle. Autokoululla oon ollu harjottelemas kuorma-auton kirjallisia tiistaina ja keskiviikkona, aerobicis olin keskiviikkona ja keskiviikkona olin ystävän kans yhdellä ja ihan oikiasti vaan yhdellä, vaikka muuten meniki aika myöhään ja nyt väsyttää ihan älyttömästi. Ja tallilla olin maanantaina ja tänään. Niin ja kävin kelaski hoitamas noita opintotuki juttuja. (Niin ja oon mä kouluski ehtiny olla)Ja huomenna sitte vihdoon ja viimeen kotia rauhottumaan v-lopuks, vaikkakin mut tuntien mä en rauhotu kumminkaan..:D Duracel kestää ja jaksaa. (Miks tuo herätti mussa kaksimielisiä ajatuksia..?)


Taas pitkästä aikaa nautin siitä, että saan olla yksin kämpillä. Ensin oli vaikia tottua, itä-suomesta tulon jälkeen, asumaan taas yksin ja on ollu älyttömän tylsää, mutta tänään on ihan semmonen fiilis, että en muuta haluakkaa, ku lehmätä täälä yksinäni.

Piru, ku tuala ulkona on het himo kylmä. Itkettää jo ajatuski, että aamulla pitää taas ränkiä ylös ja suunnistaa pakkaseen, vaikka eihän tuohon autolle pitkä matka oo, mutta uskokaa pois, siinä kerkiää jäätyä jo ihan läpikotaasin. o.o Hulluja ne on jokka pyärällä kulkee tämmösillä keliillä!!

Jaa-a..tuleekoha Dr.Phil nytte. En muista. Pitääpä mennä tarkistamaa..:)


Siivosin. Jipii!Tiistai 17.01.2006 21:18

Vihdoin ja viimein siivosin tämän kämpän. Propsit mulle. \o/ Siitä on valehtelematta n. 2kk ku oon täälä viimeks siivonnu. Tosin siinä välis pari kaveria siivos tämän luukun, mutta on siitäki jo yli kuukausi. Huaaah. ja sänky vaatteet vaihdoin.. Mä oon ansainnu kyllä taputuksen selkään..^_^

Väääähäää mua huvittais lähtiä autolla itä-suomea kohti, ku ny sais tuon frenun tulemaan ensin tänne.. *vinkkaus Iipanalle.* =)

Oi joi. Ja eilen alko raamattu hetket taas. (suom. Salatut elämät). Ei en oo niihin koukussa. Luuletta vaan.

Nyt mun tekis mieli tupakkaa aika lujasti. Taidampa mennä ja ottaa yhden sellaisen kääryyleen ja polttaa sen taivaan tuuliin.

Mä muuten tein henkinen ikä -testin. Mun henkinen ikä oli 18 vuotta (niin ja oikia ikä on kans). En kyllä ymmärrä, että millä ihmeen perusteella. Musta, ku tuntuu, että oon jämähtäny vähintään 14 vuotiaan tasolle..:D (Nii ja, ku 14 vuotiaana tein tuon testin niin olin henkiseltä iältä muka 21 v. Joten voimme todeta, että se testi ei tiedä mistään mitään..:D )
No, mutta..nyt tupakille päin.

Ja taas...Maanantai 16.01.2006 21:06

..olin tallilla. Ratsastinki. Poika vaan oli ihme tuulella, ku ei yhtään keskittyny olennaiseen. Saatto tosin johtua siitäki, että ruoka-aika oli lähellä, mutta silti...oli vähä nihkeetä. Oikeen mukavaa kuitenki oli. Seuraavan kerran taidanki päästä vasta torstaina, ku huomenna pitäis autokoululle harjottelemaan kuorma-auton kirjallisia ja keskiviikkona taas aerobic. o.o

En tiiä pitääkö sitä keskiviikkona kipasta yksille kaksille ystäväisen kanssa..=) Se on sitte fillari alle ja menoksi.

Oi voi. Ajatus ei kulje ja suihkuunki pitäis. Ja päättötyö odottaa keskeneräisenä ja ja ja ja....ei pysty tajuta. Hommia hommia...

Oi joi....^_^Keskiviikko 11.01.2006 22:49

Olinki jo ihan unohtanu kuinka hyvä fiilis on aerobicin jälkeen. Ai jai jai. Ohan siitä yli puoli vuotta(ellei muutamaa kertaa vesiaerobicis käyntiä, tuos syksyllä, lasketa), ku viimeks olin. Hiki tuli ja oli kyllä hyvä jumppa. Vois se kylläki kestää ehkä tunnin eikä vaan 45min. Siinä justii ehtii päästä vauhtiin, ku jo loppuu. Oi oi. Ihanan kevyt olo.

Päätä vähä särki ennen jumppaa ja särkee kyllä vieläki, mutta unohtu se siinä huhkimisen lomas hetkellisesti.

Huomasin muuten, että Danonen juotava mansikka-banaani jugurtti on ihan hyvää. Vaikka yleensä mua oksettaa kaikki tommoset juotavat ihme litkut. O.o Mutta sitä on mukava hörpätä jumpan päälle.

Oi voi. Ahdistaaaaa!! Alle kuukausi reilusti ja pitää hakia uuteen kouluun. Voi ei voi ei voi ei. Hyvä puoli siinä se, että seuraavaa koulua ei ainakaa tartte käydä, ku jotain kaks vuotta. Saan sen verran varmasti hyväksilukuja..ainaki opo sano siihen suuntaan tänään. Mutta mutta mutta..silti..jänskyttää...

Huomenna sitte tallille taasen poikaa katsomaan. :) Harmi vaan, ku on neljään koulua niin eipä siinä paljo ehdi sielä olla. Noh. Pääasia, että edes jotain pientä kerkeis rakkaan kanssa touhata. Harjata ainaki voisin ja juoksuttaa. :-*

Joo-o..sitä lopettelis selostukset taas tälle päivälle. Tai ainaki tälle tunnille..^_^

Ja taas oli kivaa..Tiistai 10.01.2006 23:44

Ratsastamashan sitä tuli taas tänään oltua. Maastoilemassa oltiin. Meni poika oikein sievästi, vaikka virtaa näyttikin vähä olevan ja oli hirmu pelottavaa, kun semmosella aukealla tuuli oikein kovasti. Se oli hurjan kamalaa. :D
Poika oli ihana. Ei hionnut paljo yhtään ja lenkin jälkeen oli taas niin hyvällä tuulella, että ei mitää rajaa. Korvat pystys hinkkas päätänsä ja niin reippaana lähti ulos kavereiden luo sitte vielä syöpöttelemään.

Torstaina sitte seuraavan kerran tallille, ku huomenna olis aerobic sitte vihdoin ja viimein. :)

Harmittaa kyllä, ku tuota koulua on aina niin myöhään, että ei kärsisi oikein enää ratsastamaan lähtiä pimiällä. Koulu, ku loppuu vähä ennen neljää ja neljän jälkeen, ku on tallilla niin siinähän on jo ihan säkki pimiää. o.o Tylsää. Tulis jo kevät ja kesä. Sillon on ihanaa kaikin puolin.

Ei ei. Nyt kyllä väsyttää ihan himona. Tarttis varmaan mennä tutimaan. Jäi tuosta viikonlopusta sen verran pahat univelat, ku mua houkuteltiin oiken molempina päivinä rälläämään niin eihän siinä nukkua paljo kerenny. Noh..ens viikonloppu luultavasti vähä rauhallisempi. Ja nyt ajattelin ihan aikusten oikeesti ottaa muutaman viikonlopun muutenki vähä rauhallisemmin. Menee niin kauan toipua aina.
On se vaan niin...Torstai 05.01.2006 18:06

Saa se vaan hyvälle tuulelle tuo ratsastus. :) Poika meni niin kauniisti. Ei yhtään pössöttäny eikä nähny pieniä vihreitä miehiäkään. Pari päivää ollu vähä paska fiilis, ku on poitsu ollu niin huonolla tuulella ja luiminu vaan eikä oo antanu ottaa kiinni ja ollu tosi rasittava. Enkä oo ratsastaakkaan kerenny, ku koulua ollu niin myöhään. Mutta tänään pääsin sitte ja nyt on älyttömän hyvä olo. Poikaki oli koko ajan hyvällä tuulella ja korvat pystys ja niin soma. Enkeli.

Koulustaki oli vapaata (mun itte sanelemaa vapaata) niin pääsin aikaseen tallille.

Ja ihan liikunnallisestiki hyvä olo tulee ratsastuksesta. On ihan sellanen olo, ku olis ollu aerobicis tai juoksulenkillä. Semmonen vetriä. =D

Joo. Melken jo kerkesin suunnitella tipatonta tammikuuta, mutta onneks jäi suunnitteluasteelle. Pakko se on vissiin huomenna lähtiä taas vähä rientoihin, ku ystäväiseni pyys mukaan...ja toisaalta...onhan tuosta täyttämisestäki niin vähä aikaa (alle kk), että kyllä mulla on nyt oikeuski mennä. Ehtii sitä olla tipattomana sitte, vaikka helmikuus tai joskus, ku on isoäiti. :D


Uusi vuosi tuli juhlittua...Maanantai 02.01.2006 00:56

Noin on Tampereen reissuki pulkassa. Oli kyllä aika mahtava reissu. Perjantaina käytiin ystävän kans vaikka missä baareissa..gay baariinkin eksyttiin. Heh. Hyvä me. Ja rahaaki meni niin, että ihan itkettää. Ja känniski oltiin kumpainenki aika hyvästi. Ei missään kaato kunnos, mutta aikamoiset sievät oli päällänsä.

Lauantaina oltiinki sitte vaan(tai vaan ja vaan) Senssis. Sielä vasta mahtava meininki oli. Ihan älytön. :D Hirveesti porukkaa ja muutenki ihan mahtavaa. Tanssittua tuli kyllä heti reilusti ja jalat on sen ansiosta ihan saamarin kipiät, ku ei niin kovin usein tuu korkkareita käytettyä.

Oli hotelli huonees lauantai ja sunnuntai aamuna ihan kivat hajut. Roskaruuan, tupakan ja viinan sekotusta. Örp. Ihana herätä semmoseen löyhkään ja oloki sen olonen, että haisee itte tasan samalle.

Korviaki laajensin samalla reissulla lisää. Ne on nyt 7mm. Vielä 3mm pitää kumpaistaki laajentaa niin sitte on hyvä. Pitää vaan taas antaa näiden parantua ihan kunnolla ennenkö alan lisää, ku muuten menee vituiksi.

Ja tulihan sitä pari rättiäki ostettua tuos samalla. Hienon ihanan hameen ostin ja mustan niskalenkki topin. :)

Mutta sellanen uusi vuosi mulla. Melkosen mainio!