IRC-Galleria

PäböySunnuntai 30.03.2008 15:58

Joo..olin mä sitte perjantaina juopottelemas Juoksupojan kanssa.
Ja olihan tuossa kämpillä porukkaa alkuillasta.

Lätistiin paskaa ja sitte suunnattiin Rocksiin tietysti. Oli aika epätavallinen ilta, koska mä en tehny mitään typerää. :D Istuttiin kiltisti pöydässä, jauhettiin paskaa ja juotiin. Kännissähän sitä oltiin kyllä. :D

Sitte pilkun jälkeen kiltisti kotiin nukkumaan. Ihmeiden aika ei ole ohi.

Krapulassa eilen mulla oli kyllä joku juoppohulluus kohtaus tai jotaki. Oltiin jakamas kaupungilla julisteita niin minä ja Neuvonantaja sekooltiin ihan hulluna taas vaihteeksi. Mä hajotin sitte autosta tuulilasinki, ku sain jonku riahumis puuskan. (tai siis siihen tuli sellaanen särö.)

Heiluun auton ikkunasta pihalla ja huutelin jotaki järettömyyksiä kaikille ja sitte tosiaan hyäkkäsin siihen tuulilasiin niin se halakes vähän matkaa sellaasen kiveniskun kohalta. (krhm..sori neuvonantaja). Kieritettiin juoksupoika täyteen teippiä ja neuvonantaja yritti teipata sen kiinni valintatalon seinään..luuli kai sitä julisteeksi tmv. :DD

Sitte lähettiin käymään pomon tyäpaikalla tuas Syltys ja käveltiin portaat alas kauhiaa meteliä pitäen..tajuttiin sitte alas päästyä, että koko paikkahan on ihan täynnä porukkaa.. ;DD Ku oletettiin, että se siihen aikaan päivästä olis tyhjä. Nooh..eihän siinä.

Julisteet sitte loppu vähä kesken ja lähettiin kuskaamaan juaksupoikaa takaasi Pihitsulle. Siälä pihas oli pakko ottaa vähä lumisotaa ja se oliki siältä sitte hianoa lähtiä citymarkettiin perse täynnä lunta, ku Neuvonantaja ystävällisesti kauho sitä mun housuuhin.

Käytiin hakemas Tyäterapeuttiki matkaan. Se ei jostain syystä uskaltanu lähtiä meirän kans kauppaan, ku se katto meirän sekoolua siinä autos. Neuvonantaja nakkeli sipsiä mun päälle ja murusti sitä mun hiuksiin ja minä tein vastaiskun. Ja no.... ONNEKS ei lähteny meirän kans kauppaan. Kyllä taas meitä pirettiin suunnilleen normaaleina varmaan..hohhoijaa.

Joo, että sellasta tarjos viikonloppu. Eilen piti kans lähtiä juamaan, mutta ei sitte Pomon kans saatu rahaa mistään niin tultiin sitte Rantsuun haisemaan. Ku pikavippiäkää kehrattu ottaa, ku on jo rästis muutenki.

Vois lähtiä lukemaa Juoppista. Hei hei ja hellät tunteet.. Täh??!?!?

Törpötti tahtoo.Torstai 27.03.2008 23:06

Tahtoo juopottelemaaaaan!! Mutta rahatilanne kyllä aika ikävä, vaikka eihän se mua oo ennenkää estäny..:D

Nooh..sen näköö sitte mitä viikonloppu tuopi tullessaan.

Viikonloppu taas..Tiistai 25.03.2008 01:57

Lähettiin sitte lauantaina juomaan.
Suunnattiin kaupunkii, ku rattopoika laitteli viestiä, että se pitää hakia juopottelemaan meille. No lopputuloshan oli se, että se karkas kotoansa ja tuli meille sammumaan ja loppujen lopuksi se haettiin takaasi kotiansa. :DD Oli se kyllä hirmu humalassakin. Vaihteeksi. Takkinsaki jätti. ;D

Täs meidn kämpillä oltiin sitte minä, pomo, mami ja terapeutti. Terapeutti jäi tähän, ku me muut suunnattiin baariin.

Baaris tuli härvellettyä taas jotain ja liittyhän siinä sitte sihteeri ja putkonenki meidän mukaan. Minä sitte sain jonku nerokkaan idean ja huomasin olevani kotimatkalla joskus vähä ennen pilkkua. Terapeutti se meillä vielä yksin möllötteli ja sen kans sitte nakotin täälä siihen asti, et se sai kyydin kotiin joskus viiden aikaan.

Siitä sitte hermostuun, ku yksin jouduun jäädä ja muut oli painellu jatkoolle putkoseen ja en oikeen tajunnu, että ku niiden piti hakee mut kotoa ja sitte toinen sano, että ei pitäny niin minähän sitte vallan jäin matkasta.... noooh.. siinä lenti sitte puhelin känniraivoos seinään niin, että näyttö on ihan paskana. Mutta kyllä mulle sitte maksettiin tästä taksi sinne loppujen lopuuksi, että emmä sitte jäänykkään...

Putkosessa sitte bailattiin johonki aamupäivä kahteentoista. Saunottiin kylmäs saunas ja sekoltiin muuten vaan jotain järetöntä. Sitte älysin lähtee kämpille selviimään, että päästiin iitun kans rantsuun joskus illasta...kykenin siis ajamaan. (Iituhan se tyylillä oli kännissä vielä koko päivän ja aamuyö kolmelta tuo oli kai sit viimeen kotiutunu..:DD vaikka puhe sen oli olla kännis koko viikko "Mulle shaatana oo pharempaakaa tekemhistä!! Mhinä oon shiish ainaki koko vhiikon khännisshä..") Mut ei siinä. Hauskaahan sitä oli, vaikka musta tuntuu, et vieläki on vähä rapula.. :DD
Joskus uusiks. Tosin minä en kyllä sammu!!!! Puoleksi tunniksi ummistin silmäni sielä niin jo oli kakkulat naamalla ja perseeski jotaki tinneritussi viivoja. Tosin mitäpä minä valitan, ku kattoo sihteeristä napsittuja kuvia niin selvisin lähes olemattomilla vahingoilla.. :DDDSitte sitte... lukaasimpa tuossa uusimman Potterin. Kuoleman varjelukset. Perjantaina kerkesin lukia 260 sivua ja tänään sitte lukaasin loput. Olipas se hyvä. Välillä oli niin jännää, että ku olin keskittyny siihen oikeen tunteella niin säikähdin ihan saatanasti, ku mulle tuli viesti. :DD Mutta ei se kylmäksi jättäny tuokaan Potteri. Mukava huomata kirjasta kohtia ja tajuta yhteys tiettyihin asoihin, jotka on ollu esillä jollain tapaa monta kirjaa aiemmin.
Tykkäsin tykkäsin kovasti! Nyt parin päivän tauko ja sitte jos ottaas uusinta ottelun tuon kirjan kanssa. ^_^

Jees.. -YliRahastonhoitaja kuittaa

Pääsiäisbileet oli...Lauantai 22.03.2008 17:05

Joo-o. Olipa sitte pippalot tosiaan. Osasin olla ihan hyvässä kuosissa rocksissa. Siis ihan oikiasti jopa tällä kertaa. Olin hyvässä humalassa ja osasin kai jotenki jopa käyttäytyä. :D Jee.

Pomo oli vähä rähinässä alku illasta, mutta loppua kohden seki piristy ja pisti jopa vähä tanssien. Minä ja neuvonantaja tanssittiinki melken koko ajan. =D

Lähempänä pilkkua mulla meni kyllä muisti ja kotimatkasta ei oo mitään muistikuvia. Ollaan kuulemma kävelty ja onneks(tai no..onneksi ja onneksi) meillä oli "suojelus"enkeli mukana, kuinkahan olis muuten tuon kotimatkan kanssa käyny. Enkeli oli kyllä loppujen lopuksi sen verran pervessiä sorttia, että noh...ei sitte puhuta enää lopusta. Tähän saattaa pomollakin olla sanansa sanottavana...vai mitä?? ;)

No joo... siitä ei sitte sen enempää. Pomolla oli kirkkovene kannikassa sun muuta, ku nukahti kesken kaiken. Jostain syystä enkelin sukkahousut löyty sen sängyn vierestä?? Mitä mitä??

Nooh..en minä sen viisaampi ollu, ku pomokaan, ettei sen puoleen, mutta ei puhuta siitäkään. Mulla on päässä sellanen tietty mielikuva miten kaikki on saattanu tapahtua. Vuoronumerot on vissiin taas ollu jaossa tai jotain. Että sikäli.

-Ylirahastonhoitaja kuittaa paskat loppuyön tapahtumat tähän!

p.s. pitäsköhän ruveta järkiänsä käyttämään ja vähä helepottamaan??

Väsäälyt ohi..melken..Torstai 20.03.2008 04:37

Vimpin munaki onnistu! =) Pelättii jo melekeen, että menee vituuksi, mutta onneks ei!! :D

Voi juku...huomenna sitte riahumaan, ku pualijauhooset pääsiääs sankarit pitkin kaupunkia. Hyvä päivää vaan, jos törmäillään ihmiset. :D

Kaikki sitte huomenna illalla Rocksiin pääsiäistä viettämään! Ja pääsiäisasu päälle niin saattaa saara palkinnon..;)

- Kuittaan.. Yötä.. --> Potteria lukemaan.. ^__________________^

Voi pääsiäänen.. o.OTiistai 18.03.2008 23:43

Ollaan ihan hulluna väsäilty pääsiäispukuja, jotka saaraan kiskaasta torstaina niskaan. Hohhoijaa...mullaki ku ompelupeukalo keskellä kämmentä niin on kyllä meinannu vähä raastaa välis, mutta ei siinä..on täs saanu kyllä repeilläki ihan totaalisesti..:DD

Minoon katti... suuri kunnia kulkee isot kissan käpälä aamutossut kintuissa yöelämässä. :D Hahhah. Leikki-ikä on koko ikä!!

No toisaalta...aika innolla kuitenki loppujen lopuuksi odotan torstaita. Minähän en tunnetusti kieltäydy mistään tapahtumasta missä on mahdollisuus tehdä itestään pelle ja sekoolla kunnolla, ku teen sitä kuitenki...oli joku tapahtuma tai ei. Bwah.

Joo-o...jos mä lähen tästä taas avuks tonne väsäilyyn ja sit kohta rocksiin nakottaan hetkeks.. :)

Yötä. ^____^

-Ylirahastonhoitaja kuittaa

T:mi Känniääliöt RY:n talvikisat. Sunnuntai 16.03.2008 17:21

Niin..päästy sitte ikinä kisaamaan, mutta älyparkissa oltiin kyllä...:D
Rattopoika hoiti työnsä tunteella ja ammattitaidolla... :DD Alastihan se hillu täälä ja joutu älyttömän vandalismin uhriksi, ku sammu...;D sielä tuntu lukevan tinneritussilla, jos jonkunlaasta tekstiä ja kai tuolle parit lortitki oli imetty kaulaan. Mitä tästä opimme....älä koskaan sammu känniääliöiden läsnäollessa...:DDD Grähääää.

Sihteeri oli luopio! Se painu naisiin saatana kesken kaiken. Pöh.

Pomon ja Neuvonantajan kans lähettiin sitte rocksis käymään. Ei muistikuvia..ainakaa mulla ja pomolla! Oltiin soitettu Juoksupojalle ja kysytty, et haluaako se olla kana vai tipu vai luuta. :D Sitte oltiin joilleki jätkille sanottu, et "Hei. Kattokaa tänne ja hymyilkää." Sit ne katto ja me tuumatiin vaan, et "Jooo...eeeeiiiiii.." Mistähän sitte liene ollu kyse..;D

Tässä nyt sitte tuumataan, että ollaanko oltu kovinki pöljiä. Todennäköösesti.

Rattopoikaki oli kovaa kyytiä ollu matkalla eukkonsa lua, mutta sammu paidan ettimisreissulla. Et ei sit ikään päässy sinne asti. Epäilen, että näinköhän olis perille edes löytäny, ku tuntu, et ei ollu se sen navigointi taito ihan parhaassa kuosissa.

Työterapeuttiki oli paikalla tosin se poistu jo melko aikasin eikä ottanu kippanaa kauhiasti. Saattaa olla taas terapeutti ite terapian tarpehes, ku meitä joutunu kattomaa.Heh.

Tuli sitte pomonki kans otettua vähä yhteen, ku ärsytin sitä tahallani. Hahhah. :P Tosin sovittiin me jo.. =)

Nii ja tehtiin meille voitonmerkki seinä. Sielä sitä on seinällä kiinni kasa tuntemattomia boksereita ja yks t-paita. (Niin on seinä täynnä paskan värjäämää kalsaria.) Hahhah.

Jep...- Ylirahastonhoitaja kuittaa
Selvä Perjantai.. o.OLauantai 15.03.2008 15:44

Oltiin sitte pomon kans selvinpäin eilen. O.O Jumansviidu!! Ihmeiden aika ei kai sitten ookkaan ohi...

Kävin joskus yhen aikaan jo nukkumaanki ja heräsin tänään joskus kymmenen jälkeen. Siis mitä vittua??? Missä mun lauantaiaamun krapula? Missä eilisen töllöily saldo??? Mitä mitä mitä???? o.O

Nooooh..tänään takaasi!! Talvikisat starttaa jahka rattopoika saapuu paikalle..:D

-Ylirahastonhoitaja kuittaa...

Oli laivareissu...Lauantai 15.03.2008 02:30

Oltiin sitte tosiaan laivalla. Minä, pomo, sihteeri, neuvonantaja ja työterapeutti. (musta vaan tuntuu, että terapeutti on nyt kyllä ite terapian tarpeessa...:D )

Lähettiin keskiviikkona vähä vaille yks ajamaan täältä kaupungista kohti Turkua. Minä ajelin tuonne Kuorttiin asti ja Neuvonantaja siitä eteenpäin. Pomolla ja sihteerillä sopulit aivasti jo savonlinnassa ja mulla se sopuli otti vauhtia heti Kuorttissa.

Ajeltiin siinä sitte vähä harhaan, ku Lahden kautta olis pitäny mennä, mutta mentiinki vähä toista reittiä. No ei siinä..löydettiin kuitenki perille.

Tulihan siinä sitte oltua Turussa jo ihan huikeessa humalassa. Terminaaliin, ku päästiin niin minä ainaki olin jo ihan päissäni. Saatto siinä pomolla ja sihteerilläki olla ihan hyvä nousukiito. Ja niin pääsi se Neuvonantajaki korkkaamaan. Työterapeutti ei siinä vaiheessa vielä napanderiin juurikaan koskenu.

Laivaan päästiin ja eikun ensimmäisenä syömään. Käytiin vetämäs safkaa irtokarkki tyylillä ja sitte taxfreen kautta hyttiin alottelemaan.

Tuli siinä oltua sitte ihan hyvässä humalassa. Baarissa istuttiin ja neuvonantajan kans piti tietysti persettä keikutella tanssilattialla. Työteraputtiki löysi jotain keski-ikääsiä kavereita jotka sille sitte oli kaljaa juottanu, että tais tuoki pienissä olla loppujen lopuuksi.

Sinähän se meni sitte johonki lähemmäs kuuteen aamulla valvoes. Sihteeri oli niin humalas, että se pistettiin hyttiin nukkumaan joskus vähä aiemmin, ku se kävi taas riitelemään...ei sinänsä mitään uutta.. ;DD

Veihän se nukkumatti sitte meidät muutki lopulta. No aika mitään sanomaton oli tuo ryyppääminen tuola laivalla. Loppuyöstä alko paattiki keinua niin, että osalle porukasta tuli huonohko olo...

Aamulla sitte ylös sängystä ja suihkunkautta syömään. Sihteeri oli ihan turpa täynnä vielä ja oli heittäny kaariyrjötki hissiin. :DD

Tuumasin siinä sitte, että noooh...kai mäki voisin tempaasta pienet päiväkännit ja hain taxfreestä juotavaa ja honiin smirnoffit kyllä sellaasta kyytiä naamaan, että ei oo tosikaan. Sihteerin kans härvellettiin pitkin poikin ihan turpa täynnä. :DD

Kummallakaan ei mitään muistikuvia autoon menosta eikä kyllä pahemmin koko kotia tulo matkasta. Minä olin laivanaulas huudellu taas jotaki härskejä kikkeli juttuja mikä ei sinänsä kyllä oo mitään uutta sekään..:D Sihteeri sai hyvän idean ja tiputti mun toisen kengän jonneki Mikkelin tienoille...ei oo sen koommin sitä popoa näkyny.

Minä olin äityny pussailemaan työterapeutin kanssa kiihkiästi. Tosin veikkaan, että sillä ei oo ollu paljo vaihtoehtoja, ku minä oon kännissä jotaki päättäny niin se sitte kans on niin, että ehkei se sit ollukaan niin kiihkiää. :DDDD (tähän viittasin tuolla, että terapeutti ite saattaa olla terapian tarpeesa..:DDD) Ja yritin mä kai raiskataki sen sinne auton takapenkille.. tai jotain.. :D
No ei ehkä sentään IHAN...

Jotaki oltiin Sihteerin kans härvelletty koko koti matka. Nahisteltu välis ja välis taas ei. Mä poltin sen housuihin hirmu reiän. Oli meinannu vissii porukalla vähä palaa meihin käpy. Hehheh. Sihteeri sit savonlinnan tienoilla sammu autoon eikä meinattu saada sitä sisälle. Kyllä me sit loppujen lopuksi saatiin. Se oli niin turpa täynnä, että lähti pyyhältämään autosta ihan väärään suuntaan....oliskohan ollu menos taas pyrkimään jostaki kerrostalon seinästä sisälle niinku sillä on vähä tapana...;)

No joo..oli ihan jees reissu kyllä... takaasi tulo matka oli ihan kiva kanssa..:DD Vaikkei ehkä kaikkien mielestä!! ;DD

Jees... -Ylirahastonhoitaja kuittaa!

Hohhoijaa...Tiistai 11.03.2008 19:31

Viiden tunnin yö unet ja seurauksena koko päivän kestävä armoton vitutus.

Nyt siis ihan tosissaan on vituttanu niin paljo, ettei oo oikeen tiänny miten päin olis ollu.. :P
Ja on kai sitä tullu vähä tiuskittuaki suuntaan jos toiseen...että anteeksi, jos joku on joutunu uhriksi.

Ahhahah..ja yllätys yllätys taas kunnolla ollu mitään yksittäistä syytä olla vittuuntunu. Monien asioiden summa + että on vituttanu se, että vituttaa!!!!! Vaikiaa on elämä välis..onneks mua ei hirmu usein vituta. :D

Mutta mutta....huomenna laivalle jei!! =) Maltan tuskin oottaa... ^______^