IRC-Galleria

Plääh..Keskiviikko 05.03.2008 14:46

Joo-o. Mulla menöö hermot tuala koulus ihan totaalisesti.

Tajuan kyllä, että pitää oppia viilaamaan ja käyttämään poraa jne jne jne, mutta on se perkele, jos mulla on oma auto ja siinä ilmenee jotain vikaa, mikä pitäis saada heti korjattua, niin sitte en saa korjata, koska "Se ei nyt sovi suunnitelmiin, kun sulla on noita viilattavia metallitöitä palauttamatta ja nyt on menossa mettallin perusteet -kurssi!!".

Mä en näe mitään järkiä siinä, että mä istun pöydällä ja pyöritän jotain vitun jengoja johonki metalliklapiin ja sen jälkeen polttoleikkaan sen kahtia..ihan vaan harjotuksen vuoksi, KUN mulla olis hyödyllisempääki tekemistä, ku omassa autossa on vikaa ja vielä sellasta vikaa, joka olis ihan pakko saada korjattua, ku muuten en voi liikkua paikasta a paikkaan b muuta, ku bussilla ja seki maksaa niin saatanasti.

Nyt sitte joudun pistää auton korjaajalle ja maksaa siitä tehdystä työstä, VAIKKA olisin voinu tehdä nuo hommat itekin ja ilmaaseksi.

Grrr..mrr. Sitte luokanvalvoja ihmettelee, ku mä en tee koulussa mitää ja lähden lätkimään omin lupineni ennen aikoja. Hirviästi nimittäin motivoi, ku joutuu tehdä turhaa työtä ja sitte luokanvalvoja on vielä sellaanen kusipää, että varmasti ei oo mistään koskaan mitään hyvää sanottavaa ja tosissaan yrittäminen ei koskaan riitä vaan kaiken pitää olla just eikä melekeen, joka ny ei mun miälestä noiden metalliklapien kans pitääsi olla niin nuukaa. Ku ne kerta on vaan niitä harjootus töitä.

Siälä viilaat käsin palikan muatoonsa ja poraat reiät siihen ja yrität. Sitte katkiaa, joku jesuksen tappi sinne reiän sisälle niin ei käy....PITÄÄ TEHDÄ UUS!! Vaikka olisit ainut, joka on edes viittiny sen käsin viilata, ku muut on tehny koneella. Ei minkäänlaasta hyvää palautetta siitä, että on viittiny nähdä vaivaa ja yrittää. Ei ei ei, ku paskaa on kaikki paskaa paskaa!! Minä oon laiska enkä viitti mitään tehä.
Niin varmahan oonki...tuata, ku joku hokoo tarpeeksi kauan niin johan sitä ei oikiasti enää viittikkään mitään tehä. Vitut kiinnosta, ku kuitenki valitetaan kaikesta niin annetaan sitte oikiasti aihetta valituksiin..eipä sitä turhan takia viitti niitä ottaa vastaan saatana!!

Nyhän se on sitte sellaanen juttu, että mä ettin jonku tyämarkkinatuki paikan tai jotaki, jossa oikiasti sais mahdollisuuden oppia ja tehdä jotaki. Ja sais sitte enemmän rahaaki. En minä viitti millään 300€:n kuukausi tuloolla kituuttaa vaan sen takia, että saan pelkkää kitinää ja valitusta joka asiasta. Ei oo sen arvoosta mun miälestä.

Ja nuota autohommia, ku kuitenki haluan ihan tosissani tehdä niin on se jumalauta, jos mitään kunnollista ei opi. Ihan varmasti osaan katkaasta ruuvin reikään ilman opetteluaki.

Ei taida tämä ammattikoulun käyminen enää täs iäs olla ihan sellaasta mitä kannattaas harrastaa, ku on niitä omia mielipiteitä ja osaa vaatia kunnon opetusta ja sellasta...ja opettajathan ei näköjään voi sellaasia asioota nähdä, että niiden tyylissä olis jotain vikaa tai opetuksen tasossa. Ja minä taas en voi sietää sitä, että oppilaita kohtaan käyttäydytään tyylillä "Te ette ole mitään arvostelemaan opetuksen tasoa ja teillä ei ole oikeutta valittaa. KYLLÄ me OPETTAJAT tiedetään mikä on teille parasta, älkää te siitä huolehtiko." Paskat!!!

Jep...päivän avautuminen. Hyvää päivän jatkoa saatana!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.