IRC-Galleria

Örp Lauantai 20.01.2007 10:34

Tiistaina tulin mahatautiin ja tuntuu, että jatkuu vieläki. Se on ihan sama mitä suuhunsa laittaa niin joko saa juosta työntämään päänsä pöttöön tai perseensä. Vähä meinaa olla kuihtunu olo... tupakkaaki polttanu ekstra vähä koko viikon aikana, ku ei oo pystyny.
Maanantaina aamusta ostin normaalin askin ja se riitti keskiviikko iltaan asti ja torstaina neljän aikaan iltapäivästä ostin maksitopan ja se on mulla vieläki.
Normaalisti, ku menee se normaali aski/1,5 pv.

Keskiviikkona oli niin kauhia olo, että vaan nukuun koko päivän. Käveleminenki teki pahaa. Meinannu vähä hajottaa yksin 4 seinän sisällä oleminen, mutta eilen sitte otin riskin ja menin töihin, vaikka oli se vähä tuskallista, ja sitte illasta lähdin Mikkeliin iitulin seuraksi, ku se joutuu olla töis.

Niiii..ja toissapäivänä sentään tuli uus sohva ja eilen Henuni ystävällisesti kokos sen mulle.. :) on se kyllä hiaaano..^_^ jah jah... jotaki positiivista täs viikos eres...

ja kohta loppuupi työtkin ja saan alottaa uudes paikas. Ehanaa. Vaihtelua elmään... :)

Joo-o--dam dam... testaiskohan syyä jukurtin. Masu kuulostaa tällä hetkellä kyllä kiljupöntöltä, mutta jos ottais riskin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.