IRC-Galleria

\o/Tiistai 05.05.2009 03:02

EN OLISI USKONU!!!!!

Vaikka Kanada ikävä kyllä sai lohkovoiton niin en olisi uskonu, että Suomi voittaa itte pelin kuitenki!!

Kyllä veti suamaalset parhaan pelinsä tähän mennes näis kisoos!!

Vappu..Perjantai 01.05.2009 22:32

Toivottelin eilen kaikille paskaa vappua, koska olin ihan varma, että se menee niin vituuksi, ku vaan vappu voi mennä, ainaki päivällisten tapahtumien perusteella. Mua vitutti jo heti, ku sain silmäni aamulla auki.

Mutta sitte päätin tarttua härkää sarvista ja vetää myös, vappumökötystä potevan, Idan joukkoon kaljan ostoon ja nousuun, tappavan tylsää vappua, vastaan.

Oikeen mukava iltahan tuosta loppujen lopuuksi sitte tuliki. Olin itte ainaki sopivas humalas ja lenti hyvää juttua loistavien tyyppien kans ja muuta. Pidettiinki täälä kokousta vielä joskus kahreksan aikaan aamulla...

Ja ku viimeen pääsin nukkumaan ja heräsin niin ei edes ollu mikään järjetön kankkunen ENKÄ myöskään ollu juonu tiliä tyhjäksi...en itseasias ollu kajonnu siihen ollenkaa. o.O Vau.

Jep..oli oikeen positiivinen yllätys tämä vappu sittenki...
Jostain miesten keskustelupalstalta:

- Olen muuttamassa yhteen naiseni kanssa. Mitä kannattaa ottaa huomioon? Kannattaako yleensä muuttaa? t. nimim. Uskallanko?

- En suosittele. Molemmat alkavat nähdä vaivaa toistensa
huonoista puolista. Jatkuvaa tappelua siivouksesta tyyliin "vituttaa kun saa aina siivota sun jälkiäsi". Voit oikeastaan ajatella asiaa myös näin: Ei ole olemassa enää "miesten ja naisten töitä". Pelkästään miesten työt. Nainen olettaa, että siivous, tiskaus, pyykinpesu, ruuanlaitto, vaatteiden silitys jne jaetaan puoliksi. Molemmat siis tekevät näitä koska on "vanhanaikaista" että nainen joutuisi tekemään kotityöt. Tottahan se silti on, kyllähän jokainen mies osaa tai ainakin pitäisi osata suoriutua noista kaikista. Mutta, kun pitää vaihtaa talvirenkaat,paikata puhjennut pyörän rengas, avata viemäri, korjata jotain, laittaa lamppu kattoon, leikata nurmikko jne jne. Ne ovat aina miesten töitä.. Se tasa-arvo katoaa oudosti siinä tilanteessa. No, noiden asioiden kanssa herrasmies pystyy elämään, harva nainen "haluaa osata" esim vaihtaa renkaita. Koita onneasi ja yritä sanoa samaa vaikka silittämisestä.
Tulet myös huomaamaan että pikkuhiljaa hyllysi alkavat täyttyä kaikenlaisesta turhasta rojusta. Joka perkeleen kulmaan ilmestyy jukkapalmu punaisessa sydänruukussa ja satoja, ehkä jopa tuhansia hyödyttömiä koriste-esineitä. "oli ihan pakko ostaa tuo posliinikissa kun se sopii niin kivasti noiden verhojen väriin". Muistinko jo mainita että verhot, matot, pyyhkeet yms tulevat muuttamaan väriään radikaalisti. Tulee kaikkia kivoja kivoja pastellisävyjä. Pikkuhiljaa tuntuu siltä kuin asuisit jossain vitun sisustusohjelmassa. Kannattaa ostaa myös joku muovipussi missä säilytät partakonetta, dödöä ja hammasharjaa. Vessan kaappiin ne eivät tule enää mahtumaan, se on sanomattakin selvä. Vessa pursuaa mitä ihmelliisempiä purkkeja ja lotioneja. Lisäksi siellä haisee hiuslakka, hajuvesi ja outo vaniljatangontuoksuinen hajusaippua,jolla ei saa pestä käsiä. Ja ne wc-renkaan pissatipat.....
Omat musiikkimieltymyksesi voit myös unohtaa, "en mä jaksa aina kuunnella tuollaista mörinää ja pauketta" samoin urheilun seuraaminen televisiosta on mahdotonta koska sieltä tulee aina joku vitun sinkkuelämää tms elämää suurempaa jota naisen on yksinkertaisesti pakko katsoa.
Älä vaan tee sitä virhettä että sijoitat tietokoneen makuuhuoneeseen sillä silloin sen käyttäminen iltakymmenen jälkeen on mahdotonta koska se pitää niin kauheaa hurinaa. Ja ne johdotkin ovat niin rumannäköisiä. Äläkä edes kuvittele ostavasi enää koskaan mitään kaiuttimia, stereoita tms koska ne ovat niin rumia eivätkä ne sovi asunnon sisustukseen.
Hyväksy se että television päällä on hajukynttilä. Itse asiassa niitä on lähes joka puolella asuntoa. Ne on niin kivoja mutta niitä ei saa polttaa koska sitten ei ole enää kivannäköisiä. Kannattaa varautua myös siihen että rento kavereiden kanssa oleskeleminen asunnossasi on historiaa. Jos kaverit tulevat käymään,siivotaan ja leivotaan koska nainen ei halua että ihmiset luulevat että teillä on sekaista. Lisäksi on mm pakko aina ostaa/leipoa jotain jos joku kaveri sattuu tulemaan "kylään". Kahvi juodaan sellaisista pirun pienistä kupeista joita joutuu vetämään joku 5-6kpl että saat kahvihimosi tyydytettyä.Kahvipannu pitää myös pestä joka kerran jälkeen kun sitä on käytetty.
Kaverisi ovat muuten kaikki sinulle huonoa seuraa ja lisäksi suurin osa heistä on juoppoja luusereita naisesi mielestä. Voit unohtaa kumipitsan syömisen samalla kun katsot leffaa koska
A) se on niiiiin epätervellistä
B) olohuoneessa ei saa syödä ettei limenvärinen sohva likaannu
C) et halua enää katsoa leffoja koska ainoa vaihtoehto on romanttiset komediat.
"en mä halua katsoa tuollaista väkivaltaa", lisäksi naisille on yksinkertaista mahdotonta keskittyä elokuvaan koska samalla pitää lakata kynnet, föönätä, meikata, kihartaa hiuksia jne. Saat vastata koko ajan kysymyksiin "Kuka tuo on" "siis kuka tuo on ja mitä se tekee,miksi se nyt noin tekee". Elokuvanautinto on pilalla koska kuulet samalla mitä Petra on tehnyt viikonloppuna ja miten hänen poikaystävänsä Sami on siihen suhtautunut. Voisit muuten syödä vähän enemmän noita kasviksia.
Et tule enää ikinä löytämään mitään tavaroitasi koska nainen sisustaa ne kerran viikossa eri paikkaan. Avaimien pitäisi olla marimekon unikkokuvioisessa avainkaapissa mutta eihän niitä sieltä löydy koska tosiasiassa sinne mahtuu noin kolme avainta. Sen sijaan ne ovat eteisen lipastossa pienessä pahanhajuisessa peltipurkissa (löytyi kirppikseltä)jonka kantta on vaikea avata. Kaiken lisäksi se koko vitun lipasto seilaa ympäri eteistä vaihtaen paikkaa joka viikko. Ja arvaat varmaan kuka sitä vanhaa painavaa lipastoa raijaa joka viikko paikasta toiseen.. koitas laittaa se tuonne kulmaan.. Ei, ei sovi tuon sammakkopatsaan kanssa yhteen, koitas kantaa se tuonne kulmaan... ei sitä sinne voi laittaa, tulee huono feng shui....Koitapas kantaa se tuonne..."
Mitään elintarviketta ei voi pitää alkuperäisessä pakkauksessa vaan kaikki on sullottava pienen pieniin purkkeihin ja kippoihin jotka ovat epäkäytännöllisiä ja "tosi kivan näköisiä". Kaikki purkit ovat samanvärisiä ja ne on sijoitettu kaappeihin sellaisella logiikalla että kaapista on mahdoton löytää yhtään mitään. Varsinkaan kun purkkien sisältö vaihtuu kerran viikossa.
Viikolla juomisen voit unohtaa, samoin sen että otat illalla pari kaljaa. "Pitääkö sun aina juoda.. Sulla on pian samanlainen kaljamaha kuin teidän isällä". Dokaaminen kavereiden kanssa asunnossasi vaihtuu "Kutsuihin"joissa on pelkästään pariskuntia, taustalla soi hiljaa Ricky Martin tai Ultra Bra ja pöydällä on lukematon valikoimaerilaisia pikkusuolaisia. Muista käyttää lautasta ja lautasliinaa. Lisäksi siellä haisee ne vitun tuoksukynttilät.

Terveisin,
-Antero-


(muutama pikku huomio: Mun mielestä siivous tosiaan on kummankin hommaa ja vaihdan myös mielelläni itse autooni jarrupalat, renkaat yms, jos siihen vaan on mahdollisuus. Miehen ei sitä tosiaankaan tartte tehdä.

En todellakaan työnnä jukkapalmuja joka nurkkaan. En saa pidettyä mitään kukkia hengissä. Meidän perheessä miehellä on kukkia, jotka se hoitaa, minen niihin puutu, koska muuten ne kuolee.

Vihaan pastellisävyjä! Tummia värejä kiitos. (Mustia, ruskeita kankaita, tummaa puuta..jne jne..)
Sisustamisesta tykkään kyllä, mutta mulla onki tyylikäs maku. :D

Miehellä on enemmän dödöjä yms yms, kuin mulla, joten mun tavarat ei tosiaan vie tilaa.

telkkari asiasta oon samaa mieltä. En jaksa kattoa joka ikistä urheilua telkkarista mitä tulee. MM- jääkiekkoa katon todellakin ja formulat voin kattoa. Muuhun urheiluun ei kiinnostus riitä, joten kyllä..sinkkuelämää, salkkarit yms.. haluan kattoa, jos on mahdollisuus saada siinä asias tahtonsa läpi.

Tietokone...nooh...ei se melu ja sijainti. Mutta se jos se on koko elämä ja sivuuttaa mut, niin on ärsyttävää.

En leivo kavereiden käyntiä varten, enkä myöskään siivoa. Oli kaverit kumman hyvänsä.

Meidän perheessä ihan joku muu, kuin minä, on vaatinu kahvipannun puhtaana pitoa tosin onhan se kätevää.

Ei oo mitään tarvetta arvostella kenenkään kavereita.

Okei..nalkutan joskus liikaa roskaruuan syömisestä, mutta empä minä sitä ilkeyttäni
tai nalkuttamisen halusta tee. Se on oikiasti epäterveellistä.

Tykkään räiskintä leffoista. Romanttisia komedioita katotaan krapulassa, kun halutaan kattoa jotain sellaasta missei tartte ajatella YHTÄÄÄÄN mitään. (Enkä kysele, ellen oo aloottanu leffan kattomista puolesta välistä) Ja itte ärsyynnyn, jos en saa kattoa leffaa rauhas vaan joku koko ajan hölöttää
korvan juures jotaki.

En halua mitään v*tun pariskunta kutsuja. Pelkkä "pariskuntienilta" kuulostaa jo niin teennääseltä skeidalta ettei järkiä. :D

Minä se taidan meidän suhteessa useimmiten juoda.

Muutama vastalause oli pakko kirjoottaa, ku oli niin raakaa yleistystä... ja koska ei oo parempaakaa tekemistä..:D)Suomi - TshekkiTorstai 30.04.2009 03:44

Vähä oli mainio peli!! Ei jumalauta!!

Eka erä meni vähä, että meinasin jo lyärä hanskat tiskiin ja lopettaa kattomisen kokonaan, mutta enhän mä malttanu ja onneks katoonki loppuun. Tokas ja kolmannes eräs suami skarppas kyllä niin hianosti, ettei voi muuta, ku olla ylypiä!!

Huusin ja messusin ku mikäki puali jauhoonen. Idan isäki nauroo, ku kaukosäätimet lenteli ja mä melkeen tipuun penkiltä, ku hypiin ja reviin hiuksia. :DD Syke oli varmahan 300...

Se olis sitte perjantaina Suomi - Slovakia. Onneks ottivatki lohkovoiton...muuten olis ollu huamenna Kanada ja olis saanu torennäköösesti vilkuttaa Suamelle jo etukäteen hyvästiksi.

Mutta...perjantain peliä innolla odotellen... ^___^Oho.Tiistai 28.04.2009 17:18

Haah...eileen sitte olin töis. Kävin tuas muutama päivä sitte tyähaastattelus hautaustoimistos ja eileen soittivat ekaa kertaa, että jos kerkiääsin jynssätä yhren vessan, ku siälä oli jotaki remonttipölyä tmv. Niko sitte töiren jälkeen kivasti heitti mut äkkiä kaupunkii ja mä lährin siivouspuuhiin..pari tuntia hikihatus toimitin sen huussin kimpus.

Sitte Ida laitteli siinä viästiä, että "Miten ois sinä, minä ja sixpack?" nooh..sehän sitte meni siihen, ku oli tuo hieno suomen peli taas, että oli minä, laura, ida ja 12 pack ja mentiin käymää Maken synttäreillä ja sitte koko porukalla baarille kattomaan viimeenen erä pelistä ja turisemaan paskaa.
(5-1 HIANOA SUAMI!!! tosin saavat kyllä vähä koitaa skarpata, ku tuloo kovemmat maat vastaan..)

Ja oho...olin siis kännis...aika kovas jopa, vaikka mulla oli 5,90€ rahaa...:DD

No eihän siinä. Mukava ilta ja näin päin pois....

Nii ja eileen tein Lauralle myös pari lävistystä korvaan...vähä silleen pualella hualella, ku mulla alkaa välineet olla aika finiitto tai siis lähinnä korut on ihan vitun vähis (ja oikianlaaset neulat).. niin piti vähä soveltaa, mutta hyvät niistä tuli loppujen lopuuksi.

Mutta eihän siinä..huamenna olis taas suamen peliu tshekkiä vastaan. Sitä odotellessa siis...:)

Jääkiakkoa...Sunnuntai 26.04.2009 01:01

Ei ny menny ihan kaljootelles tämä peli, ku piti ottaa eileen niin rapulas tölläsin pelin sitte tuas Idan sohvalla.

Ihan hyvä peli. Aluksi kattoon, että jotenki vitun laiskan näkööstä menoa, mutta kyllä se suami sitte täräytti 5-0 voiton ittellensä. Viimeeses eräs oli hyvä, ku kauhiat käsirysyt...koko ajan sai joku turpaan ja oli suamalaasta ja norjalaasta pinos..:D

Mutta ihan mukava taas upottautua tähän joka vuotiseen MM humuun. ^__^ Taidanki lähtiä kattelemaan peliaikatauluja...

Tänään...Perjantai 17.04.2009 20:41

...kuppimatkalle.

Kata kuittaa.

Unet..Perjantai 17.04.2009 15:54

Näin viime yönä unta, jossa olin niin vahingoniloonen, että heräsin omaan räkätykseeni. Hihitin ihan hysteerisesti vielä heräämisen jälkeenki.

Ei saanu pojat pulkkaa hiatakasan päälle. Njäähnjähnjäh.. xDDD Ja toisen sormi jäi viälä oksan väliin ja melkeen katkes. bwaaahhahhaaah.

Joo..mä oon vähä kiaroutunu vissihin unissaniki...:DD

[Ei aihetta]Torstai 16.04.2009 16:02

☻/
/▌
/ \

kopioi tämä päiväkirjaasi 30sekunnin aikana niin
sinulle tapahtuu huomenna jotain hyvää

Levoton olo.Tiistai 14.04.2009 19:40

Tahtoo riahumaan!