IRC-Galleria

Sotka-

Sotka-

ja vain taivas rajana.

Jouluyön taikaa ja näytön hohdetta.Tiistai 25.12.2007 03:19

Jouluaattoaamu avautui viimehetken siivouksen ja stressin valossa, mutta kyllähän tuo joulutunnelmakin saapui joulurauhanjulistuksen, glögilasien ja jouluruokien mukana.
Äiti oli illan töissä ja isä kierteli punanuttu päällä pitkin kylää, joten olimme Villen kanssa kahden kesken kotona. Siinähän se ilta menikin sitten telkkaria katellessa ja kitaraa soitellessa.
Isä tuli kaheksan maissa ja äiti pääs puol kymmenen. Käytiin haudoilla kynttilät sytyttelemässä ja siirryttiin kotiin availemaan paketteja.

Lahjasaalis:

- Kolme pakettia toffifeeta
- 6 paria sukkia
- villapaita
- lakki
- rahaa
- arpa
- 2 leffalippua
- 0,5 l pullo leijonaviinaa

Siitä sitten arvaamaan, mikä lahjan on peräisin Villen mökkiavun tontuilta...


Tuollaset peruslahjat tuli, kun en oikein toivonu mitään.. Mut lupas nuo hieman avustaa mua sisäpelikenkien, käyttökenkien, juoksukenkien, poikkihuilun ja mandoliinin hankinnassa nyt joulun jälkeen.. =)

Joulun ihmekin tapahtui.
Huone on siivottu. Ainakin päällisin puolin.

Puuh.Lauantai 24.11.2007 18:16

Mä hukun töihin. =D

Viikkoon on mahtunut aika paljon. Porukat oli Saksassa ja piti huolehtia koirasta ja kotiaskareista koko viikko. Tuntuu ettei oo ees kerenny pysähtyä hengittämään koko viikon aikana ku koko ajan on ollu menoa johonki tai jotain tekemistä. About miljoona eri koulutyötä, tiistaina lentopallovuoro, keskiviikkona metsästäjätutkinto, torstaina verenluovutus ja paloharkat ja eilen näytelmäharkat, salibandyharkat ja illlalla vielä lenttispeli.
Toisaalta jääny ihan hyvä mielikin noista jutuista.. =) Metsästystutkinto meni kuin menikin läpi. Tosin maksimivirheillä (en lukenu oikeestaan yhtään). Ja verenluovutus oli kanssa varsin positiivinen kokemus. Eilinen lentopallopeli ei nyt mennyt ihan niin hyvin kun olis voinut, mutta vastassa olikin nuo Pegin kaltaiset ammattipelurit.. =D Mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvä viikko ollut.

Tänäänkin kerennyt tekemään jo vaikka mitä. Päivästä tulee yllättävän paljon pitempi, kun herää ajoissa eikä vasta puolenpäivän jälkeen. Aamulla vein koiran ulos ja heti sen jälkeen tuli hälytys. Sitte piti käydä vähän papan asioilla ja puoliltapäivin lähin kohti Nuoramoisia ja Hopeasaarentietä. =) Ulkona oli yllättävän kaunis ilma kävellä haulikko olalla, vaikka mitään ei oikeastaan vastaan tullukaan. Muutamat jäniksenjäljet nähtiin, mutta aika hankala oli niitäkin seurata; lunta kun ei oikein vielä metsässä ollut. Kenties sitten seuraavalla kerralla. Ulkona oli kuitenkin mukava liikkua! =) Metsäretki tietysti innosti niin paljon, että unohdin tyystin näytelmäharkat, joihin saavuin tunnin myöhässä.

Nyt vielä kauppaan ja sitten ois vielä projektina tän lätin siivous. See yourself.

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 18:16

[Ei aihetta]Tiistai 20.11.2007 00:47

Viikonloppu kiva. Vanhoja tuttuja. Kohtaamisia. Uusia tuttavuuksia. Meno varsin mukavaa. Jatkuva jonottaminen tosin kyrsi.

Tekemistä paljon. Aikaa liian vähän. Kiire. Stressi.

Saamaan aikaan väsymys. Laiskuus. Muut menot.

Tee. Tee. Tee.

Vai että politiikka on tylsää?Maanantai 12.11.2007 19:25

Katoin tossa koulun jälkee puoltoista tuntia eduskunnan "Tehy-lain" käsittelyä. =D Ahahahahahaa... Hieman hauska kuunnella noitten vertauksia "metsäpalosta ja hallituksen vpk:sta". Sit vielä kun runoilija Tabermann puhuu verisistä käsistä ja ihmiselämän loimottavasta liekistä ja kun Mietaa puhuu melkee itsensä pussiin; "Tämä laki on nyt sitä varten, että muuten hallitus oisi vastuussa näistä mahdollisista kuolemista." Ahihihii!
Kaiken kruunas vielä Niinistön kyylä-look siellä puhemiehen lehterillä.. =D

Elämän hauskoja pikku yhteensattumiaMaanantai 05.11.2007 20:37

Mun winampin soittolistassa on tällä hetkellä 4558 biisiä ja se soittaa niitä satunnaisesti. Soittolistassa on yksi Apulannan Elli 69 kappale.

Mulla on yks kappale meidän ysiluokan näytelmän käsikirjotuksia, joka on lojunu tuolla yhen kaapin ylähyllyllä pari vuotta ja kaivoin sen äsken ekan kerran pitkästä aikaa esiin. Kässärissä on sellanen 30 sivua ja siinä mainitaan vain yhden kerran sana Elli (täysin irrallinen, kerran mainittava hahmo).

Laskekaapa todennäköisyys sille, että luen tuon Elli-sanan kässäristä Apulannan Elli 69 kappaleen kertosäkeen aikana.

Eka lehtikuva!Maanantai 05.11.2007 19:46

Jippii! Mun ottama kuva julkaistiin Itä-Hämeessä tänään. Kuva on perjantaisesta BB-88 - Barbaarit salibandypelistä. Harmi vaan, että toimitus on taas osannu ja yläkulmassa lukee "J-P Rantanen"...

Veparin risteilyMaanantai 05.11.2007 19:33

Olipahan taas.

Koskaan en oo varmaan syöny (ja juonu) näin paljon yhen viikonlopun aikana. Takana on siis vpk:n laivamatka sisältäen mm. ruokaa (paljon), juomaa (paljon), hyvää seuraa, vittuilua & naureskelua (paljon), krapulaa (itseasiassa aika vähän), Jore Marjarantaa (ihan ok.), Black Jackia (-20e, 5min), tax free ostoksia ("halpoja") ja Antti Tuiskua. Viimeisin ei edes jäänyt nimmareita jakelemaan prkl! Yleisönä tällä oli paljon tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä. Tyttöjä oli eniten ja miespuoliset olivat pelti kiinni.

Kotona oltiin viime yönä puol yhden maissa ja tänää sai sitten jäädä aamutunti suosiolla väliin. Huonoa oloa kesti ruokaan asti, vaikka eilen ei tullukaan juuri mitään otettua... Saatiin abinäytelmän kässäri valmiiks ja monistettua. Nyt tuntuu siltä, että yks etappi olis suoritettu. Harmi vaan, että tuo pitää vielä harjoitella ja esittääkin reilun kuukauden päästä.. =/ No, voi siitä tulla ihan kivaakin. =)

Nyt vielä reippaasti läksyjä ja eilisiä kamoja kasaan. Ja sitte illalla sähläämään toimintakeskukselle. Jeah.

Paska essee.Perjantai 12.10.2007 05:34

Muistin tuossa puolilta öin, että huomenna pitäis olla valmis äikän essee. Noh, pohdiskelin sitä tässä pari tuntia ja sain aikaseks aivan paskan, mitäänsanomattoman esseen suomalaisuudesta.

jee.

Noh, onnisti mua sentään aamulla arpajaisissa ja sain sen paperilapun, jolla voi kuulemma ajaa autoa...

ReppuTiistai 25.09.2007 00:48

5 km ja 10 kg on yllättävän paljon.