IRC-Galleria

SugarAndSpice

SugarAndSpice

ja angelic forever, rakkauspakkaukset

kun mikään ei huvitaKeskiviikko 15.02.2006 20:44

siis päivä kun mikään ei huvita :o). olisi siis jälleen tälläinen päivä. kyllähän tässä on yritetty tappaa aikaa surffaamalla pitkin ja poikin nettiä. ja jotain hyödyllistakin sieltä bongattu.

surffaamisen tuloksena suuntasimme idan kanssa kauppaa ostamaan koiruudelle inkivääriä nivel ongelmiin ja pellavansiemen öljyä iho ongelmiin. aina oppii jotain uutta. kalanmaksaöljyä olisin halunnut ostaa mutta kaupassa oli vain hävyttömän hintaisia kapseleita. ystävällinen kaupantäti kertoili että nestemäistä valmistetta saa apteekista, outoa.
Noh tää odottaa että toi agrimarket tuossa vieressäavataan niin sieltä saa ihan 5 litran erissä ja paaaaljon halvemmalla. saa ainokin sitten siitä osansa. Siinä kun on ADE vitaminit samassa.

hmm.. koiruus valloitti näköjään taasen mun tyynyn, paras paikka nukkua näköjään.

tänään ei oikein muuta olekaan tullut touhuttua. Tosin kissan helmet vaihdoin (jippii) ja roskiksetkin sain kannettua ihan ulos asti. HYVÄ MINÄ.
jotain pokkaria tuossa läpi kahlasin, aivokuollutta puuhaa, mutta kuluupahan aika.

Viikonlopun pakkas ennuste hyppii kokoajan -5 ja -10 välillä. päättäsivät jo x). olis paljon kivempi kisailla siinä -5 viidessä asteessa lindan ja ainon.
Tämä suuntaa viikonloppuna nummelaan oman kultansa luokse. pitkästä aikaa sinnekin kiva mennä. Ei oikein vielä jaksa koko viikonlopun kisarumbaa tämä. sääli sinänsä. ois kiva nähdä kun aino pomppaa.

Kuuluukohan mulle mitään uutta? ei varmaan pahemmin. kävelyharjoitukset jatkuu samaan tahtiin. jalka on tosin kiukutellut viimeaikoina aika paljon, särkee ja muutenkin oikuttelee. saa nyt nähdä, vähän pelottaa että onko siellä nivelessä jokin vikana. ehkä munkin pitäs vetää tota inkivääriä naamariin.
Jussi on siis edelleen kuvioissa mukana :o). Yhtä ihana kuin ennenkin, luonnollisesti. se käy jossain vaiheessa kumminkin lukemassa tämän.. suukkoja kulta !!!

tuossa eilen puhuttiin miten hyvä tuuri mulla oli kun noin ihanan miehen tapasin.. heh, no mitenkäs hyvä tuuri sillä oli kun näin täydellisen mimmin kuin minä sai kalastettua !!! heh...
no pääasiahan olisi jos kumpikin on toiseen tyytyväinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.