IRC-Galleria

SugarAndSpice

SugarAndSpice

ja angelic forever, rakkauspakkaukset
päätös on tehty, elsa joutuu uuteen kotiin. pakko tehdä päätös. ne vain eivät tule toimeen keskenään. jälki on niin pahaa kun tapaavat.
Elsa on mun elämäni koira. rakkaani joka elää mun sydämessä aina. Mä muistan vielä miten sille kerran lupasin että kukaan ei koskaan ota sen paikkaa mun elämässä. ja nyt on käynyt juuri niin. pieni ida ongelmineen ja vikoineen on mahdotonta sijoittaa uudelleen. irrotan siis palan itsestäni, sydämestäni.

Vietämme elsan kanssa viimeistä viikonloppua yhdessä. Ida on hoidossa, ollaan ihan kaksistaa. leikitään ja lenkkeillään, syödään nakkeja :o). minä itken ja elsa nuolee kyyneleet poskiltani.
kirjoitan... vaikka on kipeä sydän , en halua unohtaa tätä iltaa, näitä hetkiä yhdessä.
Yritän ajatella että näin elsakin saa paremman elämän, uuden mahdollisuuden. Lupaan sille että etsin ihmisen joka ymmärtää sitä, antaa nakkeja ja leikittää pehmoleluilla. kuka haluaisi peittonsa alle tuhisemaan reippaan kymmenen kiloa rakkautta, ehdotonta uskollisuutta ja tuhisevan nenän jalkaa vasten.
Vaikka olisi ollut helpompi erota ilman tätä viikonloppua, vähemmän nessuja kulunut ilman näitä kyyneliä, en kadu. viimeiset hetket kanssasi kahden. Jäljellä enään vain raskas tehtävä, musertava vastuu. etsin sinulle uuden kodin, uuden ihmisen, joka ei anna tyhjiä lupauksia.
Ja viimeisen kerran lohdutat minua tietämättä miksi edes itken.

minulle olet aina kaunis,
minulle olet aina tärkeä.
tiedän, et muista niinkuin minä,
mutta minä muistan sinunkin edestäsi.
ajattelen kauniita ajatuksia, vuodatan muutaman suolaisen kyyneleen,
ja olet taas hetken luonani.
lohdutat, nuolet märkää poskeani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.