IRC-Galleria

SugarAndSpice

SugarAndSpice

ja angelic forever, rakkauspakkaukset

yöllä..Tiistai 10.01.2006 04:04

kun pitäs olla jo nukkumassa, mä kirjoitankin tänne.
Vois olla jo sängyssä, väsyttääkin, mutta yöllä vaan on hyvä elää. en ymmärrä miksi en halua yön loppuvan, huominenhan on samanlainen päivä kun tämäkin oli.
Jokin vain yössä saa minu valvomaan yhä uudelleen ja uudelleen, venyttämään aikaa.

Olin tänään tallilla, ekaa kertaa kunnolla kepeillä. Hyvinhän se meni vaikka nyt onkin paikat kipeenä. On ihanaa pitkästä aikaa pystyä väsyttämään itseään fyysisesti ja ulkoilemaan.

Ja sitten räjäytin hernekeitot mikroon.. ihan oma moka ja ihan ite saa siivota. jos ensi kerralla muistaisi vaikka laittaa sen kannen siihen lautaselle :o).

Elina meni Ainolla Emman tunnilla ja poni näyttää tytön alla kerta kerralta paremmalta. Hyvä siitä vielä tulee, niiden yhteistyöstä.

tänään vietiin kaikki muut apuvälineet paitsi kyynärsauvat pois. nyt on vaan tultava jo toimeen ilman niitä. Vähän jäi ikävä mun suihkutuolia... Siinä oli sitten todella mukava istuskella suihkussa kun siihen tottui. Olinkin eilen illalla jäähyväis suihkuttelussa, heh..

Niin.. Jussi on edelleen yhtä ihana. Mun eläintarhaan on liittynyt uusi jäsen, seppo seepra. Sen tarina jääköön tuntemattomille salaan, tutut varmaan sen jo tietääkiin.
Keskellä yötä olis kyllä kiva jos ois joku vieressä lämmittämässä ja silittämässä tutulla kädellä hiuksia hellästi. No, lauantaina sitten, paina poskeni sen masua vasten ja hymyilen onnellisena, elämä on ihanaa aina välilä.

nyt voisi ehkä kuitenkin yrittää nukkumaan. jos vaikka aamulla saisi itsensä ylöskin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.