IRC-Galleria

SugarAndSpice

SugarAndSpice

ja angelic forever, rakkauspakkaukset

Blogi

« Uudemmat -

hei kaikki pikku piiperot...Perjantai 21.09.2007 03:12

.. jotka jostain syystä tänne eksyitte jälleen :o)

Täällä sitä nyt ollaan, lohjalla. Ja luonnollisesti töissä jälleen, mitenkäs muutenkaan.

elämä siis etenee nykyään täällä landella (takaisin luontoon), tosin viihdyn täällä mainiosti.
Jussin kanssa yhteiselo on alkanut hyvin (minä siis kiukuttelen ja jussi ja´ksaa kuunnella). noh, ihan kaikkea pidä tosissaan otta mitä netti päiviksissä lukee.

mutta jos totta puhutaan niin olihan tuosa matkan varrella muutama stressaavakin juttu, mutta nyt alkaa olla hommat aika hyvin hanskassa jälleen.
Sain kuin sainkin sen vakityöpaikan lohjalta minkä halusinkin, ne tietää kelle oon jutusta puhellut.
Mutta hoito alalla pysyn edelleen ja vuoden vaihtuessa tulee tästä mimmistä vakituinen yö hiippari. ennen sitä mahtuu mukaan muutama valoisammankin ajan vuoro.

talvella olisi tarkoitus lähteä lämpimään muutamaksi viikoksi rakkaan kanssa, sitä odotan todella paljon. se onkin mun ensimmäinen oikea kunnon loma. ja mikäs matkustellessa kun vierellä on maailman ihanin nallekarhunen.

tässä maanantaina odottelin jussia nummelassa eräässä pienessä kauppakeskuksessa, oli sovittuna tapaaminen sinne.
seisoskelin siinä ja huomasin että vieressä oli kukkakauppa, josta juuri eräs mies tuli ulos yhden ruusun kanssa, hymy huulillaan. ajattelin siinä, että kohta joku tulee jossain onnelliseksi, kun tuo mies pääsee perille asti.
seuraava mies tuli kukkakaupasta ulos yhden ihanan punaisen ruusun kanssa, kasvoillaan leveä hymy. sillä hetkellä rakastuin mieheeni vielä enemmän jos se vain mahdollista on.
se ruusu on tällähetkellä kuivumassa kotona, mutta täällä töissäkin ajatus siitä saa hymyn huulilleni.

vihdoinkin kesä... hehehSunnuntai 12.08.2007 07:44

elikkäs tulihan ne lämpöiset päivät ja toivat sen tuskanhien tullessaan ...

no ei vaan, ihanaa kun vihdoinkin on lämmintä ja kunnolla. onko sen nyt niin väliä jos tuolla ei oikein kunnolla voi mitään edes tehdä. ei tätä kuitenkaan pitkään kestä.

Tällä hetkellä elämässä puhaltaa hyvin vankasti muutoksen tuulet. edessä on muutto lohjalle ja muutenkin kaikkea uutta on tulossa.

elämä on edennyt aika mukavasti ottaen huomioon mikä kaikki olisi voinut mennä toisinkin :o). jalka jakselee hmm... välttävästi. töissä on kesä oltu ja vain yhdellä sairaslomalla (syy tosin ei lonkassa) on selvitty.
hiemanhan tuo vauhtia hidastaa ja ärsyttävästi asettaa rajoja joihinkin asioihin. Mutta perästäkin tullaan.. :o)

Ida ei ollut talvella kantavana, sen kaikki jo varmaan tiesikin. nyt ollaan jälleen siinä pisteessä että 3 viikkoa astutuksesta on kulunut ja on sormet ja varpaat ristissä. Onnistaisi nyt vihdoinkin.

Aikku poni on ollut kesän aikan monessa mukana. on oltu telkka kuvauksissa ja kisoissa joka lähtöön. myös ypäjän poni miitissä se kävi ulliksen kanssa. Muutama vastoinkäyminenkin on ollut, mutta olisihan se kumma olutkin jos poni aina terveenä olisi. onneksi ne ovat kaikki nyt takana päin (koputtaa seinään) ja poni jälleen melko lähelle oma itsensä. kesäisen nahkea siis.

Tässä sitä nyt istutaan tälläkin hetkellä töissä, yövuorossa. kaippa se pitää lähteä hommiin tästä pikkuhiljaa.. kohtahan päsee jo kotiin

vihdoinkin talvi...???Maanantai 22.01.2007 18:08

tai kuka tietää kestääkö tuokaan lumi.

jotenkin tuo yli venähtänyt syksy vei osan joulusta ja uudestavuodesta ihan kokonaan. minä otin sen henkilökohtaisena loukkauksena ;o).
No muuten joulu ja uusivuosi meni mukavasti perheen ja muiden tärkeiden ihmisten kanssa.

Jussi opetti taas uusiin maku elämyksiin. tällä kertaa tarttui kielenkärkeen houkuttelevana sieni keitto. kaatuu näitä ennakkoluuloja tässä.

Toipuminen leikkauksesta edennee suunnitelmien mukaisesti. eli ei tiedetä vielä mitään. Hieman varaamis lupaa sain jalalle tammikuun puolessa välissä. Mutta en edelleenkään lupaa ajaa autolla. olen siis edelleen kotini vanki.

koiruuteni ida on palannut mummolasta pitkältä kylä reissultaan. se oli kaksi viikkoa sitten astutettavana fawn värisellä ranskis romeolla nimeltään Bumba. Bumba ja ida tulee hyvin juttuun. toivotaan että kohtaamisella on näkyvät tulokset.

Tallilla tulee käytyä sen verran kun sinne nelda jaksaa minua kuskata (ISO kiitos sinne siitä). Poni voi pulleasti ja leikkii aina välillä arabia ja toisinaan aasia joka ei osaa edes laukata. ihan oma itsensa siis.

Tässä kun tulee aikaa koneella kulutettua saa hyvin harvoin siltikään mitään järkevää aikaiseksi. on ihme miten voi kuluttaa aikaa istuen monitorin edessä monta tuntia selaten samoja sivuja ja keskuteluja.
päivät kuitenkin kuluvat omaa tahtiaan ja aika kulkee eteenpäin. ihmeesti on tässä jo kohta 2kk leikkauksesta kulunut ihan omalla painollaan.
ja vielä jaksaa hymyillä, ainakin melkein aina.
Onneksi elämässä on yksi ihana ja kärsivällinen mies joka jaksaa ne huonommatkin päivät katsella ja kuunnella. myönnetään, olen välillä ikävä ihminen :o). Mutta silti ihan viaton pieni tytön tyllerö....

elämä siis kulkee eteenpäin kohti kevättä ja uutta kesää. niitä odotellessa on välillä aina hyvä pysähtyä hetkeksi ja pohtia miten elämä sujuu.

niin se aika kuluuuKeskiviikko 13.12.2006 18:07

ja ihan huomaamatta on jo melkein joulu :o)

ihan ei ole saanut itsestään niin plajon irti että olis hetkeen tänne kirjoitellut.

nyt ollaan taas samassa tilassa kuin viimevuonna tähän samaan aikaan. siis sängyssä kuluu päivät ja toivotaan että leikkaushaavat paranisi.

jep, lonkka leikattiin siis uudelleen. toivotaan että nyt tällä kerralla siitä tulisi käyttöä kestävä.

kesä oli ja meni. kuuma kesä jonka aikana uitiin paljon ja rusketuttiin tallilla. Aino vaihtoi tallia heinäkuun lopussa jäniksen linnaan. uusi paikka on enemmän kuin hyvä, hoito kohdallaan siis ponilla.

Tuskassa oltiin porukalla mikä kuvistakin näkyy (tosin kuvissa lähinnä minä).

aikaa kuluu nykyään myös lohjalla nummelan sijaan, uusi kaupunki, sama ihana mies :o).

elämä on oikeestaan aika jees vaikka toipilaana jälleen ollaan. Koiran kun saa vielä takaisin hoidosta jossain vaiheessa ja auton allensa niin elämähän suorastaan HYMYILEE.

kun vaan ne joululahjat tulis...

kuumaa kesää ja laineen liplatustaMaanantai 12.06.2006 14:36

no niin nyt on sitten oltu eilen jussin veneellä ekaa kertaa ajelemassa. siis minä ekaa kertaa, onhan se jo noin miljoona kertaa varmaan jo sitä harrastanut.

se oli kovasti ihanaisaa touhua! oman kullan kanssa siellä rauhassa kauniissa kesäillassa. ilma oli nätti , ekoja lämpimiä kesä iltoja oikeastaan. maisemia oli tosi mukava kattella kun jokapuolella oli niin vihreää ja kaunista. ja.. välillä vilkaista omaan kultaan ja nähdä sen hymy... voiko sunnuntai iltaa paremmin viettää??

Tänä aamuna taasen kuntosalilla, that´s right, semmonen on tullu aloitettua. kaippa siellä kohta on semmonen 3 viikkoa tullut puurrettua. ihan kivaa touhua muuten, ei olis uskonut. siihen jää ehdottomasti koukkuun. ihana fiilis kun tulee suihkusta treenin jälkeen.

pitäs tässä vissiin lähteä kohta taas liikenteeseen. tänään ohjelmistossa auringon ottoa ja koiran uittoa. idalla on pelastusliivit hankittuna sitä varten. eihän sen nyt hukkuvan toivo. vähän voi olla vesi vielä kylmää mutta kaippa sitä voisi mennä varpaansa kastamaan kun on niin lämmin päiväkin.
illalla vois raahata persiinsä tallille. ei ole sielläkään melekin viikkoon kunnolla aikaa viettänyt. elinalla on tunti illalla, jos menis sen kattomaan ja itikoiden syötäväksi. pitäähän niidenkin raukkojen jostain ruokansa saada.

kissa päiviä....Perjantai 12.05.2006 01:05

no niin johan on aikaa vierähtänyt viime kerrasta kun kirjoittelin.

paljon on tapahtunut sen jälkeen. mainittakoon että elsa löysi mahtavan uuden kodin, terkkuja vaan uusille omistajille!!

mitäs tässä muuta, kevät pukkaa päälle ja tuo mukanaa kissa päivät ;o).

mulla palaa mieli nummelaan kummasti. siellä on semmonen herkullinen komistus joka kummasti kutittelee mieltäni.
hmm.. kysehän on siitä samasta ihanasta miehestä edelleen. ihan vain selvennyksen vuoksi niille jotka epäili.

työhönkin on palattu, siellä jo yli kuukausi viihdytty. ihan hyvin se kai on alkanut, tosin jalka on varsin kiukuttelevainen.
sairaalassakin ensimmäisen kerran jo piipahdin sunnuntai iltavuoron tekemässä. ihan hyvin sekin meni. rankkaa mutta hauskaa pitkästä aikaa tehdä niitäkin hommia.

kulta.. jos käyt lukemassa tän niin lähdettäskös veneileen?? meillähän oli juttua siitä :o) .

Mitäs muuta uutta? ainiin kevät toi mukanaan hyvin tarpeellisen laihdutus kuurin. ihan hyvin on lähtenyt käyntiin, katsellaan nyt rauhakseen tässä kuin mimmin käy.

tahtooooooo nummelaan, jokohan sinne vois huomennan lähteä käymään. hrrrr.....

myönnetään, todella kuumana käy mielikuvitus.
päätös on tehty, elsa joutuu uuteen kotiin. pakko tehdä päätös. ne vain eivät tule toimeen keskenään. jälki on niin pahaa kun tapaavat.
Elsa on mun elämäni koira. rakkaani joka elää mun sydämessä aina. Mä muistan vielä miten sille kerran lupasin että kukaan ei koskaan ota sen paikkaa mun elämässä. ja nyt on käynyt juuri niin. pieni ida ongelmineen ja vikoineen on mahdotonta sijoittaa uudelleen. irrotan siis palan itsestäni, sydämestäni.

Vietämme elsan kanssa viimeistä viikonloppua yhdessä. Ida on hoidossa, ollaan ihan kaksistaa. leikitään ja lenkkeillään, syödään nakkeja :o). minä itken ja elsa nuolee kyyneleet poskiltani.
kirjoitan... vaikka on kipeä sydän , en halua unohtaa tätä iltaa, näitä hetkiä yhdessä.
Yritän ajatella että näin elsakin saa paremman elämän, uuden mahdollisuuden. Lupaan sille että etsin ihmisen joka ymmärtää sitä, antaa nakkeja ja leikittää pehmoleluilla. kuka haluaisi peittonsa alle tuhisemaan reippaan kymmenen kiloa rakkautta, ehdotonta uskollisuutta ja tuhisevan nenän jalkaa vasten.
Vaikka olisi ollut helpompi erota ilman tätä viikonloppua, vähemmän nessuja kulunut ilman näitä kyyneliä, en kadu. viimeiset hetket kanssasi kahden. Jäljellä enään vain raskas tehtävä, musertava vastuu. etsin sinulle uuden kodin, uuden ihmisen, joka ei anna tyhjiä lupauksia.
Ja viimeisen kerran lohdutat minua tietämättä miksi edes itken.

minulle olet aina kaunis,
minulle olet aina tärkeä.
tiedän, et muista niinkuin minä,
mutta minä muistan sinunkin edestäsi.
ajattelen kauniita ajatuksia, vuodatan muutaman suolaisen kyyneleen,
ja olet taas hetken luonani.
lohdutat, nuolet märkää poskeani.

kun mikään ei huvitaKeskiviikko 15.02.2006 20:44

siis päivä kun mikään ei huvita :o). olisi siis jälleen tälläinen päivä. kyllähän tässä on yritetty tappaa aikaa surffaamalla pitkin ja poikin nettiä. ja jotain hyödyllistakin sieltä bongattu.

surffaamisen tuloksena suuntasimme idan kanssa kauppaa ostamaan koiruudelle inkivääriä nivel ongelmiin ja pellavansiemen öljyä iho ongelmiin. aina oppii jotain uutta. kalanmaksaöljyä olisin halunnut ostaa mutta kaupassa oli vain hävyttömän hintaisia kapseleita. ystävällinen kaupantäti kertoili että nestemäistä valmistetta saa apteekista, outoa.
Noh tää odottaa että toi agrimarket tuossa vieressäavataan niin sieltä saa ihan 5 litran erissä ja paaaaljon halvemmalla. saa ainokin sitten siitä osansa. Siinä kun on ADE vitaminit samassa.

hmm.. koiruus valloitti näköjään taasen mun tyynyn, paras paikka nukkua näköjään.

tänään ei oikein muuta olekaan tullut touhuttua. Tosin kissan helmet vaihdoin (jippii) ja roskiksetkin sain kannettua ihan ulos asti. HYVÄ MINÄ.
jotain pokkaria tuossa läpi kahlasin, aivokuollutta puuhaa, mutta kuluupahan aika.

Viikonlopun pakkas ennuste hyppii kokoajan -5 ja -10 välillä. päättäsivät jo x). olis paljon kivempi kisailla siinä -5 viidessä asteessa lindan ja ainon.
Tämä suuntaa viikonloppuna nummelaan oman kultansa luokse. pitkästä aikaa sinnekin kiva mennä. Ei oikein vielä jaksa koko viikonlopun kisarumbaa tämä. sääli sinänsä. ois kiva nähdä kun aino pomppaa.

Kuuluukohan mulle mitään uutta? ei varmaan pahemmin. kävelyharjoitukset jatkuu samaan tahtiin. jalka on tosin kiukutellut viimeaikoina aika paljon, särkee ja muutenkin oikuttelee. saa nyt nähdä, vähän pelottaa että onko siellä nivelessä jokin vikana. ehkä munkin pitäs vetää tota inkivääriä naamariin.
Jussi on siis edelleen kuvioissa mukana :o). Yhtä ihana kuin ennenkin, luonnollisesti. se käy jossain vaiheessa kumminkin lukemassa tämän.. suukkoja kulta !!!

tuossa eilen puhuttiin miten hyvä tuuri mulla oli kun noin ihanan miehen tapasin.. heh, no mitenkäs hyvä tuuri sillä oli kun näin täydellisen mimmin kuin minä sai kalastettua !!! heh...
no pääasiahan olisi jos kumpikin on toiseen tyytyväinen.

yöllä..Tiistai 10.01.2006 04:04

kun pitäs olla jo nukkumassa, mä kirjoitankin tänne.
Vois olla jo sängyssä, väsyttääkin, mutta yöllä vaan on hyvä elää. en ymmärrä miksi en halua yön loppuvan, huominenhan on samanlainen päivä kun tämäkin oli.
Jokin vain yössä saa minu valvomaan yhä uudelleen ja uudelleen, venyttämään aikaa.

Olin tänään tallilla, ekaa kertaa kunnolla kepeillä. Hyvinhän se meni vaikka nyt onkin paikat kipeenä. On ihanaa pitkästä aikaa pystyä väsyttämään itseään fyysisesti ja ulkoilemaan.

Ja sitten räjäytin hernekeitot mikroon.. ihan oma moka ja ihan ite saa siivota. jos ensi kerralla muistaisi vaikka laittaa sen kannen siihen lautaselle :o).

Elina meni Ainolla Emman tunnilla ja poni näyttää tytön alla kerta kerralta paremmalta. Hyvä siitä vielä tulee, niiden yhteistyöstä.

tänään vietiin kaikki muut apuvälineet paitsi kyynärsauvat pois. nyt on vaan tultava jo toimeen ilman niitä. Vähän jäi ikävä mun suihkutuolia... Siinä oli sitten todella mukava istuskella suihkussa kun siihen tottui. Olinkin eilen illalla jäähyväis suihkuttelussa, heh..

Niin.. Jussi on edelleen yhtä ihana. Mun eläintarhaan on liittynyt uusi jäsen, seppo seepra. Sen tarina jääköön tuntemattomille salaan, tutut varmaan sen jo tietääkiin.
Keskellä yötä olis kyllä kiva jos ois joku vieressä lämmittämässä ja silittämässä tutulla kädellä hiuksia hellästi. No, lauantaina sitten, paina poskeni sen masua vasten ja hymyilen onnellisena, elämä on ihanaa aina välilä.

nyt voisi ehkä kuitenkin yrittää nukkumaan. jos vaikka aamulla saisi itsensä ylöskin.

[Ei aihetta]Maanantai 19.12.2005 02:12

vain elämää...
niinhän se on. aika valuu eteenpäin yllättävän nopeasti, joulu on jo ihan oven takana.
vielä ois paljon tehtävää... lahjoja hankittava jne.
mutta kyllä mä aioin onnistua tässä projektissä tänäkin vuonna vaikka pikkasen rajoittunutta toi oleminen on.

mitäs tässä olis tapahtunut viime kerran jälkeen.. ei pahemmin mitään. Elsa kävi eilen ja koirilla matsia taas heti ovelta asti. huoh.. miten ihmeessä saan tän toimimaan enään niiden kanssa? ihmettelee tämä.
jotain on pakko kyllä keksiä.

Olli on etelän lämmössä kavereittensa kanssa, ehdottomasti ei reilua. kaippa minäkin jonain päivänä pääsen johonkin...

Jotenkin tympäisee nyt vähän kaikki. ei pääse tallille, jotenkin ihan pudonnut kaikista porukoista ulos. ja oman ponin asiat on mulle ihan hebreaa.. hitto tiiä mistään enään mitään vaikka kovin yrittää pysyä kärryillä. viikolla on kyllä pakko päästä Ainon luo. joululahjakin pitää ponsulle antaa :o). aino saa ainakiin uuden hianon harjan ja omppuja sekä ruisleipää.

« Uudemmat -