IRC-Galleria

SugarAndSpice

SugarAndSpice

ja angelic forever, rakkauspakkaukset

vihdoinkin kesä... hehehSunnuntai 12.08.2007 07:44

elikkäs tulihan ne lämpöiset päivät ja toivat sen tuskanhien tullessaan ...

no ei vaan, ihanaa kun vihdoinkin on lämmintä ja kunnolla. onko sen nyt niin väliä jos tuolla ei oikein kunnolla voi mitään edes tehdä. ei tätä kuitenkaan pitkään kestä.

Tällä hetkellä elämässä puhaltaa hyvin vankasti muutoksen tuulet. edessä on muutto lohjalle ja muutenkin kaikkea uutta on tulossa.

elämä on edennyt aika mukavasti ottaen huomioon mikä kaikki olisi voinut mennä toisinkin :o). jalka jakselee hmm... välttävästi. töissä on kesä oltu ja vain yhdellä sairaslomalla (syy tosin ei lonkassa) on selvitty.
hiemanhan tuo vauhtia hidastaa ja ärsyttävästi asettaa rajoja joihinkin asioihin. Mutta perästäkin tullaan.. :o)

Ida ei ollut talvella kantavana, sen kaikki jo varmaan tiesikin. nyt ollaan jälleen siinä pisteessä että 3 viikkoa astutuksesta on kulunut ja on sormet ja varpaat ristissä. Onnistaisi nyt vihdoinkin.

Aikku poni on ollut kesän aikan monessa mukana. on oltu telkka kuvauksissa ja kisoissa joka lähtöön. myös ypäjän poni miitissä se kävi ulliksen kanssa. Muutama vastoinkäyminenkin on ollut, mutta olisihan se kumma olutkin jos poni aina terveenä olisi. onneksi ne ovat kaikki nyt takana päin (koputtaa seinään) ja poni jälleen melko lähelle oma itsensä. kesäisen nahkea siis.

Tässä sitä nyt istutaan tälläkin hetkellä töissä, yövuorossa. kaippa se pitää lähteä hommiin tästä pikkuhiljaa.. kohtahan päsee jo kotiin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.