IRC-Galleria

2h+kPerjantai 20.01.2006 23:26

Totta tosiaan.. Tuo samperin pakkanen senkun kiristyy. Mutta ei auta valittaa ei!

Koin aamulla melkoisen shokkiherätyksen! Saatuani vihdoin ja viimein unta oli kello varmana jo about 05 ja aamukahdeksan jälkeen alkoi sen sortin kolina ja pauke, että melkein meni herne nenään. Tämä ei suinkaan lopu tähän! Kun se iki-ihana pauke vihdoin ja viimein taukosi: alkoi ovikellon pimputus! Koira tunnetusti niii-iin rakastaa, kun ovikello soi, joten siitä alkoi rumba koirankin kanssa. Laitoin vain tyynyä pään päälle ja ajattelin, että kyllä se pimputus siitä lakkaa ja koira rauhoittuu kun ei ovea avata: luulin väärin! Oli siis p-a-k-k-o nousta. Ja kun puolialastomana avaan oven, pidän innokasta isoa koiraa niskanahasta kiinni: ei ristinsielua, ei ketään. Sitten kakkoskerroksesta kurkkaa ystävällinen naapurinsetä ja tokaisee "sää taisit nukkua vielä?" Jaa kuinni nukuin, näytinkö siltä?? Tukka pystyssä ja t-paita/alushousut-yhdistelmä päällä.

No toki ymmärrän sen, että sedän piti asukkaille tulla ilmoittamaan että vettä ei saa seuraavaan tuntiin laskea viemäriin jonkun ihme putkihomman takia. Mutta luulisi vähä-älyisemmänkin ymmärtävän, että jos rappukäytävässä on ajoissa ja näkyvällä paikalla asiasta
jo ilmoitettu, että kaikki naapurin mummotkin ymmärtäisivät yskän. Liikaa ei toki pidä olettaa!

Jälleen on siis yksi päivä vierähtänyt vain ja ainoastaan sisätiloissa. Ei tuonne helkutin pakkaseen viitsi yksivuotiasta kiikuttaa. Koira ei kyllä tunnu huomaavan minkäänlaista eroa pakkasen ja v*tun kylmän pakkasen välillä. No hyvä silti! Se tästä vielä puuttuisi, että olisi joku pikkupuudeli, jolle pitäisi pakkasella pukea talvitakki ja sateella sadetakki. Voi siis vain todeta, että kyllä on sakemanni kerrassaan loistava koirarotu :o)

Eiköhän tässä taas ollut tarpeeksi patinaa yhdelle päivälle..?

Kiitos, kun jaksoit lukea loppuun ja palataan astialle,

S.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.