IRC-Galleria

jolla auki on suuKeskiviikko 30.11.2005 13:47

Joo-oh ei mitään erikoisempia taas ollut joten kirjoittaminen ollut vähän vähemmällä. Maanantaina ei tarvinnut vedellä treenejä kun treenaajia oli niin vähän. Katti vaan riehuu entistä enemmän kokoajan sillä tuntuu nyt riittävän energiaa paljon enemmän kuin aikaisemmin ja ihan kokoajan pitää leikkiä. Oli kuulema toistamiseen polttanut myös kulmakarvojaan kynttilässä, höpsö. No eiköhän tuo opi.

Tiistaina olikin sitten treenit ja pääs treenaan. Hyvät treenit oli vaikkain tällä kertaa meni vain hieman sääriluut mustelmille sekä vasen peukalo sitten oikeen kunnol kipeeksi ei voiken pysty tarttuu sen kanssa mihkään tai muutenkaan liikuttelemaan ilman et sattuis. Liikkuu kyllä hyvin jos vain sitä kipua hieman kestää ettei se poikki sentään ole. Sellaista se taekwondo voi olla. Meil oli ensin nyrkkiottelua, sitten siirryttiin askelotteluihin ja vielä tehtiin pumsea ja lopussa vielä taekwondo ottelua ylemmät yllättäen kaksi yhtävastaan joten paljon ei jääny kyttäilyille aikaa.

Bast eikun riehuu minkä tekee ja sitten jos hetken oot sitä huomioimatta niin alkaa kuulua 'miau'. Nyt on oppinut ihan itse (ilman lahkeista kiipeilyä) kiipeemään ruokapöydälle ja sinnehän on pakko sitten kokoajan yrittää kokoajan myös. Saa nähä missä vaiheessa oppii hyppäämään ruokapöydältä tiskipöydälle ja sitten se hupi vasta alkaakin. Johan tässä alkaa viikonlopun odottelukin pikkuhiljaa, toivottavasti peukku hieman paranee niin pääsee treenaileenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.