IRC-Galleria

vielä loisteessa kuunMaanantai 28.11.2005 11:54

Joo-o taas on hieman mennyt ettei oo tullu kirjoiteltua mutta taas sitä sitten täällä ollaan. Perjantai meni kyllä niin ettei huomannutkaan varsinkin ilta. Käytiin uusi Potteri katsomassa ja ihan hyvä oli mutta omasta mielestäni ainakin ehkä alkaa menee jo huonompaan suuntaan kuin aikaisemmat noh saa nähdä mitä seuraava tuo.

Lauantai olikin sitten kaikenlaista taas lähinnä kuitenkin kotihommia. Kaupassa käytiin malmilla. Ja siivottiinkin kotosalla vaihteeksti. Bast ei oiken tykkää pölynimurista, se nyt on hieman tottunut että makuuhuoneessa on turvassa kun sinne yleensä laitettu kun muuta kämppää ollaan siivottu, nyt aattelin pitää ovet auki et näkee mitä tapahtuu kun aikaisemmin sitten ollut ovet kiinni, peloissaanhan se pikkuinen oli kuin mikä. Sitten tuli aika imuroida makkari ja siirtää kissa muun kämpän puolelle, voi että sitä paniikkia kun sylissä kuljetin imurin ohi... mukavat muistot jäi sitten ranteisiin tuosta kiltistä teosta. Ja illalla tosiaan pääsi sitten saunomaankin. Tuli sitten ainakin yksi uusi Jackie Chan leffa katsottua myös lauantaina.

Sunnuntaina katsottiinkin sitten Starsky&Hutch. Sitten lähdin treeneihin ja Aikku lähti ostoksille itikseen. Treenien tuloksena varpaat taas kipeenä, melkein ehti parantua. Jalka muutenkin kipeenä ja illalla oli vielä turvonneena sekä sormi myös saanut tälliä. Ottelutreenit on kivoja varsinkin kun otellaan, voi huolella aina pitää sitten kuukauden treenitaukoja. Treeneistä tultua tilattiinkin pizzat ruuaksi ja lähdettiin mummolla käymään ja matkalla vietiin leffat pois. Mummolla ei kummosempia, juteltiin hieman jouluruuista yms. Sitten taas kotiin idolsia katselemaan ja irkkiin jutteleen broidin kanssa.

Bast oli illalla ihan mahdoton kauhea meno päällä ja kokoajan piti leikkiä ja sit ruvettiin jo kiinnostuun stereoiden sähköpiuhoistakin ja komentaa sai huolella. Uteliaana kattina piti myös mennä ihmettelemään pöydällä palavaa kynttilää, sillä seurauksella että seuraavaksi olikin kissalla kiharat kulmakarvat. Noh ehkei seuraavalla kerralla liian lähelle tulta nokkaansa tunge. CSI:ssä piti katsoa kun meidän suomen Peter Frantzen oli päässyt mukaan yhdeksi uhriksi, muuten en kyllä sarjaa seuraile. Siinä taisikin olla tuo viikonloppu pähkinän kuoressa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.