IRC-Galleria

haukotusLauantai 12.11.2005 14:53

Jepjep lauantai sitten menossa. Bast nukkuu tuossa sylissä kun tätä kirjoittelen. Hieman on Bastilla opittavaa että viikonloppuna ei herätä kuudelta, luultavasti siinä kuuden aikaan Bast heräsi ja alkoi sitten leikkimään jollain muovipussilla makkarissa, eihän siinä kukaan nuku joten oli pakko siirtää Bast leikkimään makkarin ulkopuolelle jotta itse vielä voi hetken nukkua, hetken se kyllä sitten osoitti mieltään oven ulkopuolella naukumalla mutta sitten jatkoi omia hommiaan.

Aamulla Bast löytyikin omasta piilokopistaan ja oli iloinen nähdessään ja ruokakin kelpasi. Aika pitkään aamulla Bast oli vielä uninen ja väsynyt ei pahemmin tykännyt leikkiä vaan lähinnä nukkui sylissä tai jossain. Siinä kymmenen aikaan ehkä sitten alkoikin innostua leikkimisestä.

Tässä kun aloin tietokoneella tekemään hommia niin eihän siitä meinannut mitään tulla kun oli niin kiva hyökkiä sormiin kun kirjoitteli jotain tai liikutti hiirtä. Joten piti sitten toisella kädellä leikkiä kissan kanssa ja toisella koittaa kopioida tiedostoja yms.

Kohta pitäisi alkaa vieraitakin tulemaan katsomaan Bastia ja Aikkukin lähti lenkille Bast rauhoittui syliin nukkumaan ja minä kirjoittelen tätä. Samalla tietty hieman pakkaan ja lähetän eteenpäin kuvia seuran sivuilta jotta niitä saadaan uusille sivuille jotka ovat piakkon tulossa... mutta ehkäpä jatkan tätä myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.