IRC-Galleria

20.7.07 Paalaamossa porvoossaSunnuntai 22.07.2007 01:55

Juuh tuli sitten vedettyä ensimmäinen ravintola-dj keikka Paalaamossa porvoossa. Parit DJ kaverit soittelivat kun heillä oli vajausta soittajista ja tiesivät että laitteiden toimintaperjaate on tuttu ja vähän osaa soitellakkin niin pyysivät sitten palvelusta ja pitihän sekin sitten kokea.

Kohtalaisen hiljainen ilta oli varmaankin Kotkan meripäivät hieman veivät asiakaskuntaa... parhaimmillaan taisi samaan aikaan sisällä olla 9-10 henkee lähinnä istumassa ja juomassa. Paikan musalinjaus oli rock, pop, hard rock, heavy metal ehkä enemmän keskittyen sinne rock/pop puolelle koska paikkaa halutaan pitää ehkä hieman vanhemmalle väelle mieleen. Noh tulihan siellä soiteltua klo 10 - 3.30. Yksi vanhempi mies tykkäsi kovasti Sonata Arcticasta ja pyyteli jotain tiettyä musiikkia ja kun sitä rupesin soittelemaan niin lähti mestoilta heh. Toiveita tuli muutama ja niihin en hirveesti pystynyt vastaamaan kun ei levylaukku ollut kovin tuttu ja siellä ei punk rokkia pahemmin muutenkaan ollut. Pari toivetta sain toteutettua onneksi ja sain ihmisiä tanssimaankin niillä.

Hieman jännitti, onneksi ei paljoa porukkaa mestoilla lopulta ollut, kokkareita tuli soiteltua läpi ja välissä vedettyä vähän omia lemppareitakin. Kaikenkaikkiaan ihan kiva kokemus vaikken ehkä hirveen mielellään uudelleen lähde tuntemattomalla levylaukulla soittamaan tuon genren musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.