IRC-Galleria

Hyvää marraskuuta.Tiistai 01.11.2005 22:07

Kuinkahan monen päiväkirjamerkinnän otsikko liittyy tänään alkavaan kuukauteen? Sitä tiedä en. Ketäpä se kiinnostaisikaan. Siirrytäänpäs asian pohtimisen sijaan minun huikean jännittävän ja mielenkiintoisen elämäni pariin.

Koulussa oli tänään ensimmäistä kertaa mukavaa kolmen tunnin ajan. Harjoiteltiin käytännön tarjoiluasioita, osittain tuttuja juttuja kuitenkin. Eihän siinä mennytkään kuin kahdeksan viikkoa että päästiin opiskelemaan mitään mielenkiintoista käytännössä.. Harmi vaan että sitä mukavaa osuutta seurasi viiden tunnin putkiluento, joka oli niin kuiva ja vieläpä ihan tuttua asiaa, että oikeesti piti tehdä töitä ettei nukahtanut istualleen. Kuitennii.
Pääsin läpi ainakin yhden tentin, onhan sekin jo jotain. Tosin toista tietotekniikan tenttiä en läpäissyt. Onneksi se oli se helpompi. Huomenna toivottavasti tulisi tietoa lopuista.

En sitten mennyt Valman kanssa uuden kilpailevien toko-ryhmän pääsykokeisiin viikonloppuna, vaikka aikomus oli. Osittain siksi että Valma hajoitti sen jalkansa enkä ole pahemmin treenaillut. Suurelta osin kuitenkin saamattomuuden takia, kuten aina =P
Pitänee siis odottaa siihen tammikuuhun kun meidän ryhmän varsinaiset treenit alkaa. Saapahan löysäillä ja treenailla siinä sivussa silloin kun huvittaa. Harmillista vaan ettei nyt ole sitten mitään ohjattua toimintaa kun Seelan agiryhmäkin on syystauolla. Nyt ei ole sitten muuta kuin torstaisin se pentujen tapakasvatuskurssi mitä itse olen vetämässä. Siitä vaan ei ole suoranaista iloa omille piskeille.

Kukahan sitä ostaisi mulle uuden isomman sängyn, tietokonepöydän ja työtuolin, maksaisi Valman kuvaukset, Veetin hyppymaksun, hoitaisi Valmaa Seelan pentujen ajan, kävisi mun puolesta koulussa samana ajankohtana jne., löytyykö vapaaehtoisia?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.