IRC-Galleria

Tulihan se..Tiistai 15.11.2005 19:12

..valtiontakaus viimein. Samantien menin verkkopankkiin ja hain lainaa. Saa nähdä milloin ilmestyy rahat tilille ja saa maksella velkoja poies. Menee heti kättelyssä tämän kuun raha kun maksan Valman lonkka- ja kyynärkuvaukset ja viikonloppuna on näyttely Jyväskylässä. Matkoihin pyörähtää mukava summa, samoin perjantain trimmaukseen ja pitäähän sitä syödäkin. Puhumattakaan siitä kaikesta tarpeellisesta krääsästä mitä tarttuu mukaan Finndogsin teltalta =P Eli parempi näkyä tilillä jo tämän viikon puolella.

Seelan juoksuja odotellaan kovasti, mutta eivät ota alkaakseen. On koirankuvatus varmaan arvannut aikeeni ja panttaa tahallaan. Toisaalta olisi helpompaa jos tulisi vasta kevätpennut, mutta omaan aikatauluuni näillä näkymin sopisi aiemmin. Mutta sitä aikaahan tulee kun sitä järjestetään.

Valman kuvaus pelottaa. Se on alkanut enemmän häiriintyä siitä jalastaan. Keksen lenkin tai muunkin touhun pysähtyy tuijottamaan ja nuolemaan sitä. Toivotaan että vika on korjattavissa jos sellainen löytyy. Torstaina saadaan jotain tietoa sitten ja lopullinen tuomio liimannilta sitten joskus hamassa tulevaisuudessa.

Katellaan. Eri suuntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.