IRC-Galleria

Rakas Päiväkirja eilen heräsin ensinmäisen kerran kello 05 kun minulla oli yskä, Yskä on aivan kamala asia se piti minua hereillä ja olin ärtyinen vähän niinkuin menkat omaava nainen ":D" Mutta koska olen niin viisas ja hieno mies ! Keksin juoda 2 litraa kaakaota tämä auttoi ja pääsin toivottuun lopputulokseen joka on siis uni vielä hetkeksi ennen koulua.. :)))

Ja tapojeni mukaan nukuin pommiin ja menin kouluun myöhässä 2h (EI OLLU MUN SYY KU BUSSIEN !!!111ONEONE) Ku pääsin koulun pihaan oliki jo lähtö kamppii keilaamaan.. Pistimme tupakaksi josta sain moraalisen krapulan tästä koska pilaan täydellisen kroppani tuolla saatanan suomalla houkutuksella ja paheella.. Mutta totesin kerran sitä vain eletään..! Ja Tämä hyvän ja pahan taisto oli siinä ! Bussissa istuessani kuuntelin musiikkia ja kun päästiin sörkkään siitä nopee vaihto metroon jonka laiturialueella aiheutimme pahennusta koska tönimme toisiamme(Lapsi on terve kun se leikkii..!) Tästä päädyimme iki-ihanaan kamppiin jossa kipusimme femmaan (just sinne ;)!) Alettiin siinä keilailee ja mä voitin tottakai heti pisteillä 103 oonhan siis hei paras :]]]] Toisen pelin voitti kare ja olin tokana joten yhteisvoittaja olin minä wuuhuu ^^! Sit mentii foorumiin safkaa kebuu tein yhelle eskolle kebulaulunki tästä asiasta..!

13:46… Thomasss: Humbler <3
13:46… Thomasss: sä oot niin i9hanaaa
13:46… Thomasss: ja pyöreääää
13:47… Thomasss: kävin eilen kebullaaa ajattelin suaaaaa
13:47… Thomasss: sun päätäää isooaaaaaaa
13:47… Thomasss: ja miten kebu auttaa lihoooooo
13:47… Thomasss: :)))
13:47… +Humbler: lol?
13:47… Thomasss: eskooo< 3
13:47… Thomasss: siin oli mun kebulaulu sulle

Koskettavaa eikö ton kamppihössäkän jälkeen lähdin kotiin sitä enne sain käteeni 15 lyöntiä ja halusin pudottaa mustan joulupukin :DDD Mutta joo kotiin päästyäni olin koneel suprise suprise ;) ! Sit emppu tuli meille hierottavaks :D ja sit pandaki tuli ja alettii dokaa :DD ja kaikkee muuta noh siinä päästiin aikamoiseen ;KUJA tilaan :--DDD niinkun pari webbarissa mut nähnyttä tietääkin ja tietysti paikalla olijat.. :--D Noh ilta oli ihan vitun jees skulattii musaa meil käytii puksus pyörähtää ja tultii pienel porukalla jatkoille meille:D faija iski himaa ja kerto nuoruusmuistojaan ja mä taas juttelin empun kaa melkee koko illan :))) Jonttuki tais käydä en tiedä olin kujalla :D En paljoa muista niin en paljoa kirjota so simple ! :DDD

Mut nyt näin aamulla on taiteilinrenttupaskalla kova kapula mutta sillä se lähtee millä se on tullukin korkkaan siiderin ja sytytän röökin ja painun vittuun Adios amigos <3 !

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa <3 !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.