IRC-Galleria

#asdTorstai 20.03.2008 01:47

Piiiiitkä päivä taas.. :D Eka jonna kävi koulun jälkeen jossa oli perseestä ja wingwong kaikest sain sentään mun yksinäisyyttä kuvaavan tauluni valmiiks.. Sit pandaki pukkas meille ja lähettii lottaa moikkaa päädyttii kyl espoon? Selloo ku katottii nii hyvi nää junat ja hypättii väärää junaa.. No päästii sit myrtsiinki :D

Sit siel henkailtiin ja oltiin (esim venattii sonjaa ja kuuneltii musaa ja jauhettii paskaa ja aiheutettiin pahennusta.. :D) Sit sonja tuli ja ajotus oli nii nappi ku olla ja voi nähään junan perävalot "jee" :
D

No eikai tossa mitään sit mentii pasilaa alkoo ku panda alko juhlii et vaimo lens vittuu ja lotta alkoholistina joi myös.. :D Oltii sonjan kaa selviä.. Sit burraki kävi kaupassa ja alko dokaa.. Sit meil oltiin 20min ja lähettii pandalle mihi meinasin nukahtaa ku oli hituC tylsää tsiikaa porukkaa kännis.. No kateltiin telkkarii ja sit lähin sonjan kaa himaa mut en sit päässy vast nyt ku oli hyvät keskustelut ni saatoin sen himaa asti.. Ja sit siit käppäilin tänne näin ja koht meen koisii..

Joskus mietin et oonkoha tyttö ku mielialat vaihtelee nii perkeleesti.. Vituttaa ja sit tietyt ihmiset piristää nii perkeleesti et heitän normisti läppää ja nauran räkäsesti (Kuulemma starttaavan ladan kuulosta..)

Mut joo kiva päivä tai jotain..

<3____<3

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.