IRC-Galleria

Thuli

Thuli

RESSU, tottelee myös nimeä Mc Mustikka

...sori...Keskiviikko 05.07.2006 05:36

Onpa siitä nyt aikaa vierähtänyt kun oon viimeks kirjottanut.. sairaan kiireistä ihmiselo. Inhaa. Mutta elossa siis ollaan ja eteenpäin mennään. Hmm.. mistähän kaikesta mun nyt pitäis kertoa. Viimeksi olen näköjään ollut lähdössä Ruottin reissulle. Voih, siellä oli niin kivaa. Viihdyin todella, paljon uusia tuttuja ja rentoa meininkiä. Nyt Kiikkakin on sitten jo palannut takaisin Suomen kamaralle:). Kivaa sekin. Huomenna, tai siis tänään, sitten vaan Kaivolle vanhalla sinkkusakilla, mikäs sen mukavampaa?!

Paluu Suomeen oli inhoittava ja satuttava, joutu taas kerran miettimään, että miksi?! Mutta kun käy pohjalla niin suunta on vain ylöspäin. Työtkin alkoi sitten heti koulun päätyttyä ja reissusta palattuani, ja pienen sairasloman jälkeen (ihan oikeesti olin sairas, enkä leikisti) oon miltei asunu täällä töissä. Nytkin yössä.

Saikun vietin äitin luona Keski-Suomessa, oli yllättävän mukava reissu. Sain mielen päältä paljon asioita, näin ystäviä ja viihdyin. Kerrankin niin. Yleensä reissut K-Suomeen on tavalla tai toisella tuntuneet menevän päin helvettiä. Ei tällä kertaa. K-Suomesta suunta jatkui kohti Lahtea. Pari päivää viihdyin siellä, moikkaamassa parasta ystävää.

Viime viikonloppuna oli Tuska \,,/ Ai jai. Ei siihen voi sanoa mitään. Unelma. Kuitenkin olen tyytyväinen että kyseinen tapahtuma järjestetään vain kerran vuodessa, koska ei ihmisen kunto kestäis sitä useaan kertaan. Palanu, väsyny ja niskat jumissa niin että itku meinas päästä. Ihan hyvä saldo. :) Toivottavasti saan pian kuvamateriaalia sitten tännekin.

No niin, siinä pieni katsaus. Perusasiat ei ole muuttuneet. Kiire on edelleen, aina, miestä ei ole elämään eksynyt. Koirat on edelleen mun elämä. Ja ensi syksyä odotan kuin kuuta nousevaa. Eikähän näillä päästä eteenpäin. Toivon ainakin niin. :)

Halauksia kaikille. Ollaan yhteyksissä.
-A

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.