IRC-Galleria

noniin. kone-episodi ohi :) tosiaan oma uskollinen koneeni sai lauantaina virtapiikin usb-portin kautta, emo kärähti ja worst case scenario oli että koko kone on sökönä ja pääsen uuden hankintaan.. 2nd worst case scenario oli että kone saadaan kuntoon mutta winukka p.skana (ei palautuslevyä kun en oo kahden vuoden aikana jaksanu tehdä sitä) tai ainakin muisti joko menny tai menossa. ja tietysti kaikkiin vaihtoehtoihin liittyi se fyffe-puoli, että ei olis laittaa 500e koneen korjaukseen tai vielä enemmän uuden hankintaan, kun ei edes tiennyt että korvaisiko vakuutus.
mut ei, homma sitte päättyi parhaalla mahdollisella tavalla (eli paremmin kuin mikä olis ollut paras mahdollinen odotus vielä alkuviikosta, niiq), datatronicin pojat pisti koneen kuntoon, uudessa kopassa uus emo, muuten kaikki niinku ennenki, toimii kuin unelma ja muistit tallella ja winukka kunnossa :) eikä maksanu ku 117e :) ja vielä kantoivat koneen autoon eikä tarvinnut kuin hymyillä nätisti ^^

että näin. lucky ass. <3

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 00:10

Et semmoi reissu. Päällimmäsenä ajatuksena, että ei Turkukaan ole suomen persreikä.. jos Lahteen vertaa. Kyl täältä muuttais mieluummin ihan mihin vaan. Mut näin, tulipahan ajeltua joku ~500km, mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan ja jouduin jopa yöpymään hotellissa. Sairasta.

[Ei aihetta]Lauantai 25.11.2006 06:03

En kyl tajuu ihmisiä jotka herää joskus klo 3.30 et vois lähtee ajaan johki Turkuun. Sairasta.

Ooks tavannu tyyppii?Sunnuntai 19.11.2006 21:55

Ihmettelet varmaan itsekin, keneen oikein olet törmännyt. Onko hän erittäin puoleensa vetävä, seksikäs ja jollain tavalla hyvin salaperäinen. Nyt on syytä olla varuillaan, sillä hän on Skorpioninainen, jolla on hallussaan, ei enempää eikä vähempää kuin elämän ja kuoleman alkemiallinen salaisuus. Vaikka haluaisitkin tämän kuultuasi perääntyä, ei se enää ole mahdollista, sillä hänen seksuaalinen vetovoimansa on suurempi kuin uskotkaan. Koska todennäköisesti olet hänestä pääsemättömissä, niin käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde hänen kanssaan suureen mystiseen seikkailuun sisäisen uudistumisen ja muutoksen maailmaan. Ettet tipahtaisi heti ensimmäisessä mutkassa niinkuin suurin osa yrittäjistä, sinun kannattaa ainakin yrittää ymmärtää häntä jo kaukaa lapsuudesta tulevien tapahtumien kautta.

Skorpionilapsi syntyy perheeseen, jota on kohdannut parin vuoden sisällä joku traaginen kuolematapaus tai onnettomuus, joka on jättänyt leimansa vanhempiin. Näin Skorpionilapsi syntyy ikäänkuin kuolemaan sisälle. Usein syntymistapahtuma itsessäänkin sisältää riskejä ja pelkoja sekä äidille että isälle. Myös ne jäävät syvälle lapsen alitajuntaan. Aivan varhaisen lapsuutensa tämä Plutoplaneetan tytär kokee äärimmäisen turvattomana johtuen monista eri tekijöistä; Hän ei ehkä ollut haluttu lapsi, mahdollisesta abortista keskustellaan isoilla kirjaimilla vielä syntymän jäkeenkin, isä tai äiti sairastuu vakavasti jne. Hänen äidillään ei ole aikaa kuin aivan välttämättömistä vaipanvaihdoista ja syöttämisistä huolehtimiseen. Lapsi itse jää huomiotta. Näissä Skorpionille kuuluvissa olosuhteissa hänestä kasvaa paljon tavallista voimakkampi nainen kestämään tavanomaista huomattavasti rankempaa elämää ja kokemuksia.

Silti hän etsii sinusta ennenkaikkea turvallisuutta, jonka hän uskoo saavuttavansa voimalla tavalla tai toisella hallita sinua. Osittain lapsuuden kokemuksesta johtuen käsitteet rakkaus ja seksi sekoittuvat toisiinsa. Niinpä hän uskoo, että rakastelemalla kanssasi hän automaattisesti saa kiinnityksen myös rakkauteesi. Vaikka et antaisi hänelle mitään suullisia lupauksia, on allekirjoituksesi löydettävissä lukemattomista sopimuksista hänen mielikuvituksessaan. Kun sitten onnellisen tietämättömänä rikot näitä salaisia sopimuksia, saat maistaa kuuluisaa Skorpionin myrkkyä.

Suurin osa miehistä on tässä vaiheessa jo kaatunut lamaantuneena tantereelle. Selviytyäksesi jatkoon tarvaitset armottoman tehokasta vastamyrkkyä ja resepti tulee tässä: Kieltäydy täysin selkeästi kaikista sitoumuksista ennenkuin hän ehtii edes kysyä niitä. Vain alusta alkaen täysin vapaa ja vapaana pysyvä mies on kyllin vahva astumaan Skorpioninaisen rinnalla sisäisen muutoksen polulle. Jos annat yhdenkin lupauksen, ei vaatimuksille tule loppua. Mikään inhimillinen näyttö ei riitä Skorpioninaiselle hänen etsiessään lopullista varmuutta sille, että et jättäisi häntä yksin. Yksinäisyyttä hän pelkää enemmän kuin mitään muuta ja sitä hän kuitenkin alitajunnassaan etsii. Anna hänen kohdata yksinäisyytensä sinussa. Vanhempiensa kautta hänellä ei ollut mahdollisuutta oppia miten elämää eletään omilla ehdoilla, koska etenkin äiti pelkäsi niin paljon yksinjäämistä, ettei uskaltanut antaa lapsensakaan kohdata jokapäiväistä eroamista ja yhteentulemista normaalilla tavalla. Koska eroaminen oli kriisi äidille, tuli siitä myöskin kriisi lapselle ja tämän kriisin poistamiseksi tarvitaan sinua. Jonkun avulla hänen on opittava, miten ihminen voi elää ensin itselleen ja vasta siteen muille. Hän ei saa sielulleen rauhaa ennenkuin ottaa käyttöönsä kosmiset parantavat energiansa ja niiden hallitseminen vaatii ehdotonta riippumattomuutta.

Ellei hän ole valmis hyväksymään riippumattomuuttasi, on parempi antaa hänen toteuttaa uhkauksensa jättämisestäsi heti eikä vasta 15. päivä, jolloin olet jo enemmän tai vähemmän lamaantunut hänen vaatimustensa ja myrkkypiikkiensä vaikutuksesta. Älä siis erehdy kyselemään häneltä mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat nauttia elämästä hänen kanssaan. Uskalla elää mahdollisimman riippumattomasti ja antaa hänen kaikessa rauhassa kiehua mustasukkaisuudessaan. Aikansa kiehuttuaan tulee hurjinkin Skorppari kypsymään ja sinäkin pysyt enemmän elävien kirjoissa. Jännitystä tulee riittämään moneen lähtöön hänen kanssaan ja sinun ei tarvitse kuulua niihin, jotka valittelevat elämän tylsyyttä.

Kiitokset: http://www.vaahtokylpy.net/horoskooppi/rakkaus/skorpioni_nainen.shtml

Päivän ajatusKeskiviikko 15.11.2006 13:09

Vittuperkeleen vektorigrafiikka ja Freehand stn meen henkilökohtasesti tinttaamaan turpaan tonkin antikristuksen ohjelman keksijää. Jumalauta. Syömään ->
Skorpionin vuodenaika:
Syksyn edetessä illat käyvät pimeämmiksi ja ihminen alkaa miettimään elämänsä tarkoitusta. Mikään ei ole enää itsestään selvää. Pitkien öiden aikana asiat tuntuvat muuttuvan arvaamattomalla tavalla. Ollaan tultu Skorpionien aikaan. Elämän alkemialliset salaisuudet nostavat päätään jokaisessa Skorpionissa ja elämää suuremmat mysteerit ovat löytäneet innokkaan ja väsymättömän tutkijan. Tavanomainen elämä ei jaksa kiinnostaa kunnon Skorpparia ja niinpä hän paremman puutteessa tekee kärpäsistä härkäsiä saadakseen elämäänsä jotain tongittavaa. Valveutuneet Skorpionit vaeltavat suurina laumoina henkisiin tilaisuuksiin tai meedioistuntoihin tyynnyttämään tarvettaan päästä sisälle elämän ja kuoleman salaisuuksiin.

Hallitseva planeetta:
Skorpionin hallitseva planeetta Pluto edustaa jälleensyntymisen ehdotonta filosofiaa. Aina kun alkaa jotakin uutta täytyy jotakin myös kuolla pois. Skorpioneilla on planeettansa velvoittamina alitajuinen tarve jatkuvaan uudistumiseen ja jatkuvaan muutokseen elämässään. Pinnallinen elämä ei mahdu Skorpionin käsitysmaailmaan. Tästä syystä vähänkään paikoilleen pysähtynyt Skorpioni epäilee kaikkia ja kaikkea jostakin vilungista itseään kohtaan. Ja Skorpionin ristikuulustelutekniikka tulee aina paljastamaan raskauttavia tekijöitä kuulustelun kohteeksi joutuneesta sijaiskärsijästä olipa tämä millainen pyhimys hyvänsä. Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.

Rakkaus:
Skorpionin on opittava luottamaan tähän sisäiseen uudistumisvimmaansa ja uskallettava sukeltaa päivittäin häntä kiinnostavien asioiden pyörteisiin. Ystävät ja harrastukset saattavat vaihtua joskus tiuhaankin tahtiin, mutta sehän toki kuuluu asiaan kun on Skorpionista kysymys. Parisuhde Skorpionin kanssa ei ole heikkohermoisten puuhaa, sillä vain itsetietoinen ja henkisesti kypsä tyyppi pystyy vastaamaan Skorpionin haasteeseen. Skorpionin kanssa ei saa lähteä pelaamaan altavastaajana sillä tällainen kumppani tullaan tuomitsemaan syylliseksi mitä hirveimpiin väärinkäytöksiin Skorpioni raukkaa vastaan ja seurauksena on ikuinen häpeä ja karkotus Skorpionin valtakunnasta.

Seksi:
Seksuaalisesti Skorpioni on ehdottomasti eläinradan voimakkain merkki. Liittyyhän rakasteluun aina mahdollisuus uuden elämän alkamisesta. Skorpioni hallitsee seksuaalisuuden ja erotiikan syvimmät salaisuudet eikä kenelläkään ole syytä aliarvioida sitä valtaa joka tätä kautta on Skorpioneille annettu. Silloin kun Skorpioni rakastuu tulee hän välittömästi asettamaan peliin seksuaalisen vetovoimansa, joka helposti hämää toisen osapuolen lähtemään leikkiin liian heppoisin perustein. Se ei kuitenkaan ole koskaan viisasta, sillä kun Skorpionille antaa ruumiinsa menee siinä samassa kaupassa sielu ja henki niin että heilahtaa. Omaisuuden takaisin saamisessa sitten riittääkin töitä pitkäksi aikaa. Skorpioni rakastelee aina tosissaan ja kaikkensa antaen. Turha siis ihmetellä kuinka helppoa Skorpioniin on ihastua ja rakastua. Rakkauden ja eroottisen latauksen säilyminen edellyttää täydellistä sitoutumista tähän suhteeseen ja lisäksi oman vapautensa ehdotonta säilyttämistä. Skorpioni kyllästyy huomattavasti muita merkkejä nopeammin marionetteihin ja kun Skorpioni kyllästyy niin olo käy uskomattoman ankeaksi molemmille osapuolille.

Skorpionin valttikortit:
Skorpioni on hyvin intensiivinen ja syvällinen tyyppi, jonka tunteet, ajattelu ja asenteet ovat useimmiten ulkopuolisilta piilossa. Skorpioni ilmaisee vain osaa itsestään, koska hän ei itsekään tunne minuuttaan. Tarve päästä pinnan alle omiin syvyyksiin tai asioiden todellisiin syihin on toiminnan johtava motiivi. Skorpionin merkki pitää sisällään runsaasti sekä psyykkistä että fyysistä parantavaa voimaa, jonka käyttöönotto riippuu omasta kehitysasteesta. Uudistumishalu ja jatkuva psyykkinen käymistila ovat tyypillisiä piirteitä. Hän tarvitsee syvällisiä peruskokemuksia ja energioiden vaihtoa ihmisten välillä. Voimakas seksuaalisuus on myös Skorpionin tavaramerkki.

Skorpionin heikkoudet:
Skorpionin heikkoudet ovat samaa kaliiberia kuin vahvuudetkin, eikä niiden kanssa ole syytä leikkiä. Musertava kriittisyys ja silmitön väkivalta ovat "heikon" Skorpionin aseet, joihin moni vastustaja tuupertuu. Vastustaminen, salailu, kostonhimo ja suoranainen julmuus takaavat oikeuden yksinäisyyteen, jonka kautta kehittyminen tapahtuu. Skorpioni voi olla myös jäykkä, mekaaninen ja paikoilleen jämähtänyt kyrmyniska, jonka päätä ei hevin käännetä. Rakkausasioissa saa Skorpparilta usein intohimoisuuden kylkiäisenä omistavuutta ja mustasukkaista ehdottomuutta, jotka eivät ole omiaan takaamaan harmonista yhteiselämää.

Skorpionin sairaudet:
Skorpionia vaivaavat tavallista useammin virus- ja bakteeriperäiset sairaudet. Seksuaalisuus näkyy myös tällä sektorilla altistaen sukupuolielinsairauksille ja sukupuolitaudeille. Virtsarakon tulehdukset saattavat vaivata, joten pukeutumiseen tulee kiinnittää huomiota. Voimakkaat tunteenpurkaukset näkyvät jokapäiväisessä elämässä kohonneena onnettomuusalttiutena.

Tällasta.Maanantai 04.09.2006 23:57


http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

"Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen."

Kyllähän tuo aika osuva on.

No, tässäpä taas, synkkiä totuuksia :oPerjantai 25.08.2006 14:33

PERUSJUTUT
Nimi > Tiina
Lävistyksiä > tällä hetkellä labret huulessa, on ollut kaksi kulmakorua (bansku ja rengas), sekä rengas huulessa
Tatuointeja > ei ole mutta tulee ;)
Pituus > n. 167cm
Kengännumero > 39
Hiustenväri > punaiset vaaleilla raidoilla
Sisarukset > isosisko ja pikkusiskopuoli

VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka ostit? > eihän niitä osteta.. ei vaa. hmm. olisko se ollut The Crow -dvd.
...Kappale, jonka kuuntelit? > Gigi D'agostino - You Spin Me Around
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi? > Daze - Super Hero Lover :D
...CD, jonka ostit? > TDK:n poltettavia :D en mää juuri osta aitoja. mut joo, kai se edellinen oli HIM - And Love Said No -albumi.
...Henkilö, jolle soitit? > Jessica
...Henkilö, joka soitti sinulle? Jessica :D

...TV-show, jonka katsoit? > Harvemmin mä telkkaria nykyään katon, mutta kaippa se on Late Night With Conan O'Brien ollut
...Henkilö, jota ajattelit? > totanoin. moni on käynyt mielessä.

VASTAAN VAI PUOLESTA?
Kaukosuhteet > vastaan
Itsemurha > vastaan, tosin voin ymmärtää jos ihmiset niin tekevät.
Ihmisten tappaminen > vastaan
Teinitupakointi > vastaan(! .tun nobot wannabe-angstit)
Rattijuopumus > vastaan (.tun ääliöt)
Homo- ja lesbosuhteet > neutraali. en itse harrasta.
Saippuasarjat > Vastaan. miten kukaan jaksaa seurata sellasta siirappia?

MITÄ...
...Shampoota käytät? > fructis colour resist yleensä
...Kenkiä käytät? > skedet tai tennarit on jotenkin juurtunu
...Pelkäät? > vapauden menettämistä, yleensäkin että jotain pahaa tapahtuu, ja pellejä tietenkin

KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut? > emmä ketään oo rakastanu
...Kertaa sydämesi on särkynyt? > no, pariin otteeseen
...Sydäntä olet särkenyt? > yhden tietääkseni.
...Ihmistä luokittelisit sellaisiksi tosiystäviksi, joiden käsiin voisit uskoa elämäsi? > 5 ehkä
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä? > monta.
...Arpea on kehossasi? > monta. rapatessa roiskuu.
...Asiaa kadut menneisyydessäsi? > muutamaa valintaa ja useita tekoja tai sanoja

AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma? > kai mä sit oon
...Hauska? > kuulemma. joo, kai mä oon sitäkin.
...Kiihkeä? > joissain tilanteissa, missä mielessä?
...Ystävällinen? tietyille ihmisille
...Rakastettava? > en tiedä, ei mua kukaan rakasta?
...Huolehtiva? > juu, ylihuolehtivakin välissä
...Suloinen? > silloin tällöin

SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma? > bol's blue curacao
...Nelikirjaiminen sana > söps
...Karkki > suklaa
...Sarjakuva / piirroselokuva > sarjis: aku ankka, far side. leffa: leijonakuningas, 101 dalmatialaista
...Aamiaismurot > emmä syö
...Purukumi > jenkki
...Väri > musta ja valkoinen
...Kynsilakan väri > läpinäkyvä
...Viikonpäivä > lauantai
...Inhokkipäiväsi > maanantai
...Kukka > ruusu
...Koru > rippiristi
... Erikoiskyvyt > toisten ihmisten ajatusten lukeminen, tulevaisuuden ennustaminen
... Kesä / talvi? > talvi
... Norja / Ruotsi? > norja
... Trampoliini vai uima-allas? > uima-allas

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi? > jetze :o
...Näki sinun itkevän? > emmä itke
...Sai sinut itkemään? > ko.
...Oli kanssasi elokuvissa? > jetze :o
...Huusi sinulle? > äippä? :D
...Lähetti sinulle sähköpostia? > finnkino

OLETKO KOSKAAN...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä? > en ole
...Ollut julkisella paikalla yöpuvussa? > en
...Pitänyt jonkun salaisuuden? > kyllä
...Itkenyt elokuvan aikana? > olen
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella? > hell no
...Ollut esiintymislavalla? > usein, gosh I love the feeling ^^
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? > joskus

Paljonko kello on? > 11:02
Omenat vai banaanit? > banaanit
Sininen vai punainen? > sininen
Kevät vai syksy? > syksy
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen? > jospa täältä tunnilta kohta pääsis syömään

Minkä aterian söit viimeksi? > aterian? no, aamulla ruisleivän.
Lukio vai yliopisto? > yliopisto
Oletko tylsistynyt? > no vähän
Minkä äänen kuulit viimeksi? > koneen hurinaa ja ihmisten papatusta
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi? > aamulla haistelin paitaa :D hais vähä hielle ja vähä dödölle. nam.

YSTÄVYYS/RAKKAUS:
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? > en
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta? > en tiedä. tähän mennessä en ole halunnut. ehkä joku päivä, riippuu niin monesta asiasta.
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä? > se, että voi olla oma itsensä ja toinen silti ymmärtää sinua (mun kanssa se on joskus vaikeaa)

MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri? > eip
Mitä kieliä osaat? > suomea, englantia, perusruotsia
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi > terraariot, ihqpehmeet tyynyt ja sänky, porontalja
Asia, josta pidät itsessäsi vähiten > jotkut ruumiinosat ja jotkut luonteenpiirteet
Ketä rakastat? > en ketään.
Ketä kaipaat? > paha sanoa. vaihtelevasti joitakin ihmisiä.
Lempinimet? > tiffi, tintti, stiffi
Nimesi alkukirjaimet? > t m v
Kuinka vanhalta näytät? > kuulemma n. 3-5 vuotta vanhemmalta
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt? riippuu missä tilanteessa ja kenen kanssa. vaihtelee 5-vuotiaan lapsen tasolta 75-vuotiaaseen. yleensä kuitenkin käyttäydyn kuin ~25-vuotias.
Silmälasit / piilolinssit? > neither
Onko sinulla lemmikkejä? > persialaiset Ötzi ja Fenix, kameleontti Mauno, skorpioni Tuuve ja indonesiankobra-pariskunta.
Mikä saa sinut noloksi? > no jos mä teen jotain tyhmää ja kaikki kattoo.
Mikä saa sinut onnelliseksi? > pienet asiat ja hyvät hetket
Mikä huolestuttaa sinua? > raha-asiat, kiire jne

OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet? > sitä sanotaan että ihminen on aikuinen vasta kun ymmärtää kuolevansa. eli kyllä, tietenkin. kaikkihan me joskus kuollaan.
...Halunnut karata? > kyllä ja olen sen tehnytkin :P
...Kokeillut huumeita? > olen
...Harrastanut seksiä vieraan ihmisen kanssa? > en
...Pinnannut koulusta? > juu, joskus

Tämmöstä.

Tätä mieltä minäkin olen aina ollutMaanantai 07.08.2006 23:34

http://www.pikkupaprika.com/soppa/2/igweb.htm

Tiina ilmestyi maailmaan eräänä pilkkopimeänä aamuyönä. Sukkelaan näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli sekalainen ja he elivät rikkaasti. Koulussa hän pärjäsi hyvin, siellä häntä ihannoitiin pitkistä kynsistä.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi innostamaan anatomiaa käsittelevät kirjat, niinpä ajankuluksi tuli voihkiminen.

Tiina kehittyi seitsemännelläkymmenellä varsin kovaksi. Päähänsä hän sai vaaleat hiukset, sekä valkoiset silmät.
Armeijan käymättömyydestä johtaen hän oli melko inhottava. Lempiruokaansa näkkileipää hampurilaiskastikkeessa hän sai työskennellen kardaaninkorjaajana.

Tiina ei tupakoi eikä nuuskaa. Alkoholia hän käyttää ollessaan surullinen.

Hän nappasi itselleen puolison jonka kanssa meni hulluttaan naimisiin.

Sen pituinen se.
Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Ok.. Näissä on pari ikuista suosikkia ja pari sellaista jotka juuri tällä hetkellä rokkaa.. Mutta kuuntelen niin paljon musiikkia ja pidän niin monesta biisistä että ei nämäkään mitään "ylitse muiden" ole, vaan muutama niistä hyvistä.

1. Paul Van Dyke - For An Angel (PVD Angel In Heaven Mix)
2. Martillo Vago - Por Qué No
3. The Cure - Burn
4. Akcent - Kylie
5. JFK - Good God
6. Dad - Sleeping My Day Away
7. In Flames - Embody The Invisible

- Minen nakita ketään -