IRC-Galleria

@#¤Lauantai 10.03.2007 14:15

Mission completed. Krapula. Kebaanin jämiä syödessä voi naureskella eiliselle, filmin palaillessa pätkittäin mieleen. Vaikka nyt just pää heittää hula-hulaa ni kyllä kannatti. Säännölliset perceet on elämän suola ja ah niin rentouttavaa <3
Onnela <3
Tassu <3 (iso kiitos)

PartyhardyPerjantai 09.03.2007 22:08

Perseet 2007 juomatta mutta jos sitte vaikka tänään? Onnela <3

Tao-Tao <3Keskiviikko 07.03.2007 15:55

Joo tää näyttää nykyään pandalta. Vkloppuna lens sellain +200kg äijä baarin tanssilattialta päälle (älkää tanssiko jos ette osaa). Niin kai se sit onnistu huitaseen mua kyynärpäällä silmään samal ja mä sitten tipuin tuolilta ja meidän pöytäkin kaatui ja juomat maassa ja kaikkee kivaa, ja sit äijä kysy et "sattuko?" ja lähti käveleen. Tai no kyl mä ehdin sille vähä sanoa suoria sanoja ts. huutaa naama punasena. Ois ny ees ne juomat korvannu (mutta miehethän on sikoja?). Tuntomerkkejä en muista mut joku vois mennä läsäyttään sitä lättyyn.
No mä sitten viilensin ohimoa kaljatuopilla loppuillan mut ei se oikeen auttanu, simmu on vähä mustana nytte ja jalassakin kauniin kirjava, parin nyrkin kokoinen jälki. Nii et jos näätte mut kadulla niin koittakaa olla nauramatta :( Ei oo helppoo näyttää pandalta :(

Hmm...Torstai 08.02.2007 17:40

Valitse kolme kaveriasi. Klikkaamalla satunnaista galleriasta ja laittamalla niiden oletuskuvatekstit paikoille klikkailujärjestyksessä heittomerkkien väliin, saat tietää mitä kolme kaveriasi sanoisi näissä tilanteissa.

- Otetaan tähän nyt vaikka hmm....... ding ding. Jessica, Ansku ja Jesse :D -


Jos kertoisin olevani kiinnostunut omasta sukupuolestani?
Jessica: "you'll never see me again, no matter what you do."
Ansku: "junassa jossain menossa johonkin?"
Jesse: "Yo! what's up?"

Jos jäisin luokalle:
Jessica: -
Ansku: "daah -.- rosa rakkaan <3"
Jesse: "me..tota...kannattaa kääntää"

Jos tulisin heidän ovelleen kiljuen pääseväni Thaimaaseen:
Jessica: "babysitter for a drummachine"
Ansku: -
Jesse: -

Jos kuolisin auto-onnettomuudessa:
Jessica:"Achtung, meine kopf ist kaputt."
Ansku: -
Jesse: "Uusi setti"

Jos joutuisin vankilaan:
Jessica: "Elämä on ihmisen parasta aikaa"
Ansku: "jou"
Jesse: "Se."

Jos väittäisin nähneeni ufon:
Jessica: "|nkku <3 ||henna_ <3"
Ansku: "Gonna rock your socks off!!!"
Jesse: -


Mäki tykkään teistä :D

[Ei aihetta]Lauantai 27.01.2007 15:32

Kissoja siellä, kissoja täällä, kissoja pöydillä ja kaapin päällä.

Reissua pukkaaTorstai 25.01.2007 19:48

Tampere ->
See you in five.

noniin. kone-episodi ohi :) tosiaan oma uskollinen koneeni sai lauantaina virtapiikin usb-portin kautta, emo kärähti ja worst case scenario oli että koko kone on sökönä ja pääsen uuden hankintaan.. 2nd worst case scenario oli että kone saadaan kuntoon mutta winukka p.skana (ei palautuslevyä kun en oo kahden vuoden aikana jaksanu tehdä sitä) tai ainakin muisti joko menny tai menossa. ja tietysti kaikkiin vaihtoehtoihin liittyi se fyffe-puoli, että ei olis laittaa 500e koneen korjaukseen tai vielä enemmän uuden hankintaan, kun ei edes tiennyt että korvaisiko vakuutus.
mut ei, homma sitte päättyi parhaalla mahdollisella tavalla (eli paremmin kuin mikä olis ollut paras mahdollinen odotus vielä alkuviikosta, niiq), datatronicin pojat pisti koneen kuntoon, uudessa kopassa uus emo, muuten kaikki niinku ennenki, toimii kuin unelma ja muistit tallella ja winukka kunnossa :) eikä maksanu ku 117e :) ja vielä kantoivat koneen autoon eikä tarvinnut kuin hymyillä nätisti ^^

että näin. lucky ass. <3

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 00:10

Et semmoi reissu. Päällimmäsenä ajatuksena, että ei Turkukaan ole suomen persreikä.. jos Lahteen vertaa. Kyl täältä muuttais mieluummin ihan mihin vaan. Mut näin, tulipahan ajeltua joku ~500km, mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan ja jouduin jopa yöpymään hotellissa. Sairasta.

[Ei aihetta]Lauantai 25.11.2006 06:03

En kyl tajuu ihmisiä jotka herää joskus klo 3.30 et vois lähtee ajaan johki Turkuun. Sairasta.

Ooks tavannu tyyppii?Sunnuntai 19.11.2006 21:55

Ihmettelet varmaan itsekin, keneen oikein olet törmännyt. Onko hän erittäin puoleensa vetävä, seksikäs ja jollain tavalla hyvin salaperäinen. Nyt on syytä olla varuillaan, sillä hän on Skorpioninainen, jolla on hallussaan, ei enempää eikä vähempää kuin elämän ja kuoleman alkemiallinen salaisuus. Vaikka haluaisitkin tämän kuultuasi perääntyä, ei se enää ole mahdollista, sillä hänen seksuaalinen vetovoimansa on suurempi kuin uskotkaan. Koska todennäköisesti olet hänestä pääsemättömissä, niin käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde hänen kanssaan suureen mystiseen seikkailuun sisäisen uudistumisen ja muutoksen maailmaan. Ettet tipahtaisi heti ensimmäisessä mutkassa niinkuin suurin osa yrittäjistä, sinun kannattaa ainakin yrittää ymmärtää häntä jo kaukaa lapsuudesta tulevien tapahtumien kautta.

Skorpionilapsi syntyy perheeseen, jota on kohdannut parin vuoden sisällä joku traaginen kuolematapaus tai onnettomuus, joka on jättänyt leimansa vanhempiin. Näin Skorpionilapsi syntyy ikäänkuin kuolemaan sisälle. Usein syntymistapahtuma itsessäänkin sisältää riskejä ja pelkoja sekä äidille että isälle. Myös ne jäävät syvälle lapsen alitajuntaan. Aivan varhaisen lapsuutensa tämä Plutoplaneetan tytär kokee äärimmäisen turvattomana johtuen monista eri tekijöistä; Hän ei ehkä ollut haluttu lapsi, mahdollisesta abortista keskustellaan isoilla kirjaimilla vielä syntymän jäkeenkin, isä tai äiti sairastuu vakavasti jne. Hänen äidillään ei ole aikaa kuin aivan välttämättömistä vaipanvaihdoista ja syöttämisistä huolehtimiseen. Lapsi itse jää huomiotta. Näissä Skorpionille kuuluvissa olosuhteissa hänestä kasvaa paljon tavallista voimakkampi nainen kestämään tavanomaista huomattavasti rankempaa elämää ja kokemuksia.

Silti hän etsii sinusta ennenkaikkea turvallisuutta, jonka hän uskoo saavuttavansa voimalla tavalla tai toisella hallita sinua. Osittain lapsuuden kokemuksesta johtuen käsitteet rakkaus ja seksi sekoittuvat toisiinsa. Niinpä hän uskoo, että rakastelemalla kanssasi hän automaattisesti saa kiinnityksen myös rakkauteesi. Vaikka et antaisi hänelle mitään suullisia lupauksia, on allekirjoituksesi löydettävissä lukemattomista sopimuksista hänen mielikuvituksessaan. Kun sitten onnellisen tietämättömänä rikot näitä salaisia sopimuksia, saat maistaa kuuluisaa Skorpionin myrkkyä.

Suurin osa miehistä on tässä vaiheessa jo kaatunut lamaantuneena tantereelle. Selviytyäksesi jatkoon tarvaitset armottoman tehokasta vastamyrkkyä ja resepti tulee tässä: Kieltäydy täysin selkeästi kaikista sitoumuksista ennenkuin hän ehtii edes kysyä niitä. Vain alusta alkaen täysin vapaa ja vapaana pysyvä mies on kyllin vahva astumaan Skorpioninaisen rinnalla sisäisen muutoksen polulle. Jos annat yhdenkin lupauksen, ei vaatimuksille tule loppua. Mikään inhimillinen näyttö ei riitä Skorpioninaiselle hänen etsiessään lopullista varmuutta sille, että et jättäisi häntä yksin. Yksinäisyyttä hän pelkää enemmän kuin mitään muuta ja sitä hän kuitenkin alitajunnassaan etsii. Anna hänen kohdata yksinäisyytensä sinussa. Vanhempiensa kautta hänellä ei ollut mahdollisuutta oppia miten elämää eletään omilla ehdoilla, koska etenkin äiti pelkäsi niin paljon yksinjäämistä, ettei uskaltanut antaa lapsensakaan kohdata jokapäiväistä eroamista ja yhteentulemista normaalilla tavalla. Koska eroaminen oli kriisi äidille, tuli siitä myöskin kriisi lapselle ja tämän kriisin poistamiseksi tarvitaan sinua. Jonkun avulla hänen on opittava, miten ihminen voi elää ensin itselleen ja vasta siteen muille. Hän ei saa sielulleen rauhaa ennenkuin ottaa käyttöönsä kosmiset parantavat energiansa ja niiden hallitseminen vaatii ehdotonta riippumattomuutta.

Ellei hän ole valmis hyväksymään riippumattomuuttasi, on parempi antaa hänen toteuttaa uhkauksensa jättämisestäsi heti eikä vasta 15. päivä, jolloin olet jo enemmän tai vähemmän lamaantunut hänen vaatimustensa ja myrkkypiikkiensä vaikutuksesta. Älä siis erehdy kyselemään häneltä mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat nauttia elämästä hänen kanssaan. Uskalla elää mahdollisimman riippumattomasti ja antaa hänen kaikessa rauhassa kiehua mustasukkaisuudessaan. Aikansa kiehuttuaan tulee hurjinkin Skorppari kypsymään ja sinäkin pysyt enemmän elävien kirjoissa. Jännitystä tulee riittämään moneen lähtöön hänen kanssaan ja sinun ei tarvitse kuulua niihin, jotka valittelevat elämän tylsyyttä.

Kiitokset: http://www.vaahtokylpy.net/horoskooppi/rakkaus/skorpioni_nainen.shtml