IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Skorpionin vuodenaika:
Syksyn edetessä illat käyvät pimeämmiksi ja ihminen alkaa miettimään elämänsä tarkoitusta. Mikään ei ole enää itsestään selvää. Pitkien öiden aikana asiat tuntuvat muuttuvan arvaamattomalla tavalla. Ollaan tultu Skorpionien aikaan. Elämän alkemialliset salaisuudet nostavat päätään jokaisessa Skorpionissa ja elämää suuremmat mysteerit ovat löytäneet innokkaan ja väsymättömän tutkijan. Tavanomainen elämä ei jaksa kiinnostaa kunnon Skorpparia ja niinpä hän paremman puutteessa tekee kärpäsistä härkäsiä saadakseen elämäänsä jotain tongittavaa. Valveutuneet Skorpionit vaeltavat suurina laumoina henkisiin tilaisuuksiin tai meedioistuntoihin tyynnyttämään tarvettaan päästä sisälle elämän ja kuoleman salaisuuksiin.

Hallitseva planeetta:
Skorpionin hallitseva planeetta Pluto edustaa jälleensyntymisen ehdotonta filosofiaa. Aina kun alkaa jotakin uutta täytyy jotakin myös kuolla pois. Skorpioneilla on planeettansa velvoittamina alitajuinen tarve jatkuvaan uudistumiseen ja jatkuvaan muutokseen elämässään. Pinnallinen elämä ei mahdu Skorpionin käsitysmaailmaan. Tästä syystä vähänkään paikoilleen pysähtynyt Skorpioni epäilee kaikkia ja kaikkea jostakin vilungista itseään kohtaan. Ja Skorpionin ristikuulustelutekniikka tulee aina paljastamaan raskauttavia tekijöitä kuulustelun kohteeksi joutuneesta sijaiskärsijästä olipa tämä millainen pyhimys hyvänsä. Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.

Rakkaus:
Skorpionin on opittava luottamaan tähän sisäiseen uudistumisvimmaansa ja uskallettava sukeltaa päivittäin häntä kiinnostavien asioiden pyörteisiin. Ystävät ja harrastukset saattavat vaihtua joskus tiuhaankin tahtiin, mutta sehän toki kuuluu asiaan kun on Skorpionista kysymys. Parisuhde Skorpionin kanssa ei ole heikkohermoisten puuhaa, sillä vain itsetietoinen ja henkisesti kypsä tyyppi pystyy vastaamaan Skorpionin haasteeseen. Skorpionin kanssa ei saa lähteä pelaamaan altavastaajana sillä tällainen kumppani tullaan tuomitsemaan syylliseksi mitä hirveimpiin väärinkäytöksiin Skorpioni raukkaa vastaan ja seurauksena on ikuinen häpeä ja karkotus Skorpionin valtakunnasta.

Seksi:
Seksuaalisesti Skorpioni on ehdottomasti eläinradan voimakkain merkki. Liittyyhän rakasteluun aina mahdollisuus uuden elämän alkamisesta. Skorpioni hallitsee seksuaalisuuden ja erotiikan syvimmät salaisuudet eikä kenelläkään ole syytä aliarvioida sitä valtaa joka tätä kautta on Skorpioneille annettu. Silloin kun Skorpioni rakastuu tulee hän välittömästi asettamaan peliin seksuaalisen vetovoimansa, joka helposti hämää toisen osapuolen lähtemään leikkiin liian heppoisin perustein. Se ei kuitenkaan ole koskaan viisasta, sillä kun Skorpionille antaa ruumiinsa menee siinä samassa kaupassa sielu ja henki niin että heilahtaa. Omaisuuden takaisin saamisessa sitten riittääkin töitä pitkäksi aikaa. Skorpioni rakastelee aina tosissaan ja kaikkensa antaen. Turha siis ihmetellä kuinka helppoa Skorpioniin on ihastua ja rakastua. Rakkauden ja eroottisen latauksen säilyminen edellyttää täydellistä sitoutumista tähän suhteeseen ja lisäksi oman vapautensa ehdotonta säilyttämistä. Skorpioni kyllästyy huomattavasti muita merkkejä nopeammin marionetteihin ja kun Skorpioni kyllästyy niin olo käy uskomattoman ankeaksi molemmille osapuolille.

Skorpionin valttikortit:
Skorpioni on hyvin intensiivinen ja syvällinen tyyppi, jonka tunteet, ajattelu ja asenteet ovat useimmiten ulkopuolisilta piilossa. Skorpioni ilmaisee vain osaa itsestään, koska hän ei itsekään tunne minuuttaan. Tarve päästä pinnan alle omiin syvyyksiin tai asioiden todellisiin syihin on toiminnan johtava motiivi. Skorpionin merkki pitää sisällään runsaasti sekä psyykkistä että fyysistä parantavaa voimaa, jonka käyttöönotto riippuu omasta kehitysasteesta. Uudistumishalu ja jatkuva psyykkinen käymistila ovat tyypillisiä piirteitä. Hän tarvitsee syvällisiä peruskokemuksia ja energioiden vaihtoa ihmisten välillä. Voimakas seksuaalisuus on myös Skorpionin tavaramerkki.

Skorpionin heikkoudet:
Skorpionin heikkoudet ovat samaa kaliiberia kuin vahvuudetkin, eikä niiden kanssa ole syytä leikkiä. Musertava kriittisyys ja silmitön väkivalta ovat "heikon" Skorpionin aseet, joihin moni vastustaja tuupertuu. Vastustaminen, salailu, kostonhimo ja suoranainen julmuus takaavat oikeuden yksinäisyyteen, jonka kautta kehittyminen tapahtuu. Skorpioni voi olla myös jäykkä, mekaaninen ja paikoilleen jämähtänyt kyrmyniska, jonka päätä ei hevin käännetä. Rakkausasioissa saa Skorpparilta usein intohimoisuuden kylkiäisenä omistavuutta ja mustasukkaista ehdottomuutta, jotka eivät ole omiaan takaamaan harmonista yhteiselämää.

Skorpionin sairaudet:
Skorpionia vaivaavat tavallista useammin virus- ja bakteeriperäiset sairaudet. Seksuaalisuus näkyy myös tällä sektorilla altistaen sukupuolielinsairauksille ja sukupuolitaudeille. Virtsarakon tulehdukset saattavat vaivata, joten pukeutumiseen tulee kiinnittää huomiota. Voimakkaat tunteenpurkaukset näkyvät jokapäiväisessä elämässä kohonneena onnettomuusalttiutena.

Tällasta.Maanantai 04.09.2006 23:57


http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

"Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen."

Kyllähän tuo aika osuva on.

No, tässäpä taas, synkkiä totuuksia :oPerjantai 25.08.2006 14:33

PERUSJUTUT
Nimi > Tiina
Lävistyksiä > tällä hetkellä labret huulessa, on ollut kaksi kulmakorua (bansku ja rengas), sekä rengas huulessa
Tatuointeja > ei ole mutta tulee ;)
Pituus > n. 167cm
Kengännumero > 39
Hiustenväri > punaiset vaaleilla raidoilla
Sisarukset > isosisko ja pikkusiskopuoli

VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka ostit? > eihän niitä osteta.. ei vaa. hmm. olisko se ollut The Crow -dvd.
...Kappale, jonka kuuntelit? > Gigi D'agostino - You Spin Me Around
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi? > Daze - Super Hero Lover :D
...CD, jonka ostit? > TDK:n poltettavia :D en mää juuri osta aitoja. mut joo, kai se edellinen oli HIM - And Love Said No -albumi.
...Henkilö, jolle soitit? > Jessica
...Henkilö, joka soitti sinulle? Jessica :D

...TV-show, jonka katsoit? > Harvemmin mä telkkaria nykyään katon, mutta kaippa se on Late Night With Conan O'Brien ollut
...Henkilö, jota ajattelit? > totanoin. moni on käynyt mielessä.

VASTAAN VAI PUOLESTA?
Kaukosuhteet > vastaan
Itsemurha > vastaan, tosin voin ymmärtää jos ihmiset niin tekevät.
Ihmisten tappaminen > vastaan
Teinitupakointi > vastaan(! .tun nobot wannabe-angstit)
Rattijuopumus > vastaan (.tun ääliöt)
Homo- ja lesbosuhteet > neutraali. en itse harrasta.
Saippuasarjat > Vastaan. miten kukaan jaksaa seurata sellasta siirappia?

MITÄ...
...Shampoota käytät? > fructis colour resist yleensä
...Kenkiä käytät? > skedet tai tennarit on jotenkin juurtunu
...Pelkäät? > vapauden menettämistä, yleensäkin että jotain pahaa tapahtuu, ja pellejä tietenkin

KUINKA MONTA...
...Kertaa olet ollut rakastunut? > emmä ketään oo rakastanu
...Kertaa sydämesi on särkynyt? > no, pariin otteeseen
...Sydäntä olet särkenyt? > yhden tietääkseni.
...Ihmistä luokittelisit sellaisiksi tosiystäviksi, joiden käsiin voisit uskoa elämäsi? > 5 ehkä
...Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä? > monta.
...Arpea on kehossasi? > monta. rapatessa roiskuu.
...Asiaa kadut menneisyydessäsi? > muutamaa valintaa ja useita tekoja tai sanoja

AJATTELETKO OLEVASI...
...Soma? > kai mä sit oon
...Hauska? > kuulemma. joo, kai mä oon sitäkin.
...Kiihkeä? > joissain tilanteissa, missä mielessä?
...Ystävällinen? tietyille ihmisille
...Rakastettava? > en tiedä, ei mua kukaan rakasta?
...Huolehtiva? > juu, ylihuolehtivakin välissä
...Suloinen? > silloin tällöin

SUOSIKKI...
...Alkoholijuoma? > bol's blue curacao
...Nelikirjaiminen sana > söps
...Karkki > suklaa
...Sarjakuva / piirroselokuva > sarjis: aku ankka, far side. leffa: leijonakuningas, 101 dalmatialaista
...Aamiaismurot > emmä syö
...Purukumi > jenkki
...Väri > musta ja valkoinen
...Kynsilakan väri > läpinäkyvä
...Viikonpäivä > lauantai
...Inhokkipäiväsi > maanantai
...Kukka > ruusu
...Koru > rippiristi
... Erikoiskyvyt > toisten ihmisten ajatusten lukeminen, tulevaisuuden ennustaminen
... Kesä / talvi? > talvi
... Norja / Ruotsi? > norja
... Trampoliini vai uima-allas? > uima-allas

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
...Nukkui sängyssäsi? > jetze :o
...Näki sinun itkevän? > emmä itke
...Sai sinut itkemään? > ko.
...Oli kanssasi elokuvissa? > jetze :o
...Huusi sinulle? > äippä? :D
...Lähetti sinulle sähköpostia? > finnkino

OLETKO KOSKAAN...
...Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä? > en ole
...Ollut julkisella paikalla yöpuvussa? > en
...Pitänyt jonkun salaisuuden? > kyllä
...Itkenyt elokuvan aikana? > olen
...Suunnitellut viikkosi TV-ohjelman perusteella? > hell no
...Ollut esiintymislavalla? > usein, gosh I love the feeling ^^
...Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? > joskus

Paljonko kello on? > 11:02
Omenat vai banaanit? > banaanit
Sininen vai punainen? > sininen
Kevät vai syksy? > syksy
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen? > jospa täältä tunnilta kohta pääsis syömään

Minkä aterian söit viimeksi? > aterian? no, aamulla ruisleivän.
Lukio vai yliopisto? > yliopisto
Oletko tylsistynyt? > no vähän
Minkä äänen kuulit viimeksi? > koneen hurinaa ja ihmisten papatusta
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi? > aamulla haistelin paitaa :D hais vähä hielle ja vähä dödölle. nam.

YSTÄVYYS/RAKKAUS:
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? > en
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta? > en tiedä. tähän mennessä en ole halunnut. ehkä joku päivä, riippuu niin monesta asiasta.
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä? > se, että voi olla oma itsensä ja toinen silti ymmärtää sinua (mun kanssa se on joskus vaikeaa)

MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri? > eip
Mitä kieliä osaat? > suomea, englantia, perusruotsia
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi > terraariot, ihqpehmeet tyynyt ja sänky, porontalja
Asia, josta pidät itsessäsi vähiten > jotkut ruumiinosat ja jotkut luonteenpiirteet
Ketä rakastat? > en ketään.
Ketä kaipaat? > paha sanoa. vaihtelevasti joitakin ihmisiä.
Lempinimet? > tiffi, tintti, stiffi
Nimesi alkukirjaimet? > t m v
Kuinka vanhalta näytät? > kuulemma n. 3-5 vuotta vanhemmalta
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt? riippuu missä tilanteessa ja kenen kanssa. vaihtelee 5-vuotiaan lapsen tasolta 75-vuotiaaseen. yleensä kuitenkin käyttäydyn kuin ~25-vuotias.
Silmälasit / piilolinssit? > neither
Onko sinulla lemmikkejä? > persialaiset Ötzi ja Fenix, kameleontti Mauno, skorpioni Tuuve ja indonesiankobra-pariskunta.
Mikä saa sinut noloksi? > no jos mä teen jotain tyhmää ja kaikki kattoo.
Mikä saa sinut onnelliseksi? > pienet asiat ja hyvät hetket
Mikä huolestuttaa sinua? > raha-asiat, kiire jne

OLETKO KOSKAAN...
...Ajatellut, että kuolet? > sitä sanotaan että ihminen on aikuinen vasta kun ymmärtää kuolevansa. eli kyllä, tietenkin. kaikkihan me joskus kuollaan.
...Halunnut karata? > kyllä ja olen sen tehnytkin :P
...Kokeillut huumeita? > olen
...Harrastanut seksiä vieraan ihmisen kanssa? > en
...Pinnannut koulusta? > juu, joskus

Tämmöstä.

Tätä mieltä minäkin olen aina ollutMaanantai 07.08.2006 23:34

http://www.pikkupaprika.com/soppa/2/igweb.htm

Tiina ilmestyi maailmaan eräänä pilkkopimeänä aamuyönä. Sukkelaan näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli sekalainen ja he elivät rikkaasti. Koulussa hän pärjäsi hyvin, siellä häntä ihannoitiin pitkistä kynsistä.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi innostamaan anatomiaa käsittelevät kirjat, niinpä ajankuluksi tuli voihkiminen.

Tiina kehittyi seitsemännelläkymmenellä varsin kovaksi. Päähänsä hän sai vaaleat hiukset, sekä valkoiset silmät.
Armeijan käymättömyydestä johtaen hän oli melko inhottava. Lempiruokaansa näkkileipää hampurilaiskastikkeessa hän sai työskennellen kardaaninkorjaajana.

Tiina ei tupakoi eikä nuuskaa. Alkoholia hän käyttää ollessaan surullinen.

Hän nappasi itselleen puolison jonka kanssa meni hulluttaan naimisiin.

Sen pituinen se.
Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Ok.. Näissä on pari ikuista suosikkia ja pari sellaista jotka juuri tällä hetkellä rokkaa.. Mutta kuuntelen niin paljon musiikkia ja pidän niin monesta biisistä että ei nämäkään mitään "ylitse muiden" ole, vaan muutama niistä hyvistä.

1. Paul Van Dyke - For An Angel (PVD Angel In Heaven Mix)
2. Martillo Vago - Por Qué No
3. The Cure - Burn
4. Akcent - Kylie
5. JFK - Good God
6. Dad - Sleeping My Day Away
7. In Flames - Embody The Invisible

- Minen nakita ketään -

Taas näitäTiistai 28.02.2006 16:36

Haaste

Tehtävänanto: Täytän ja haastan seuraavat 5 henkilöä täyttämään tämän.

ENSIMMÄINEN...
1. paras ystävä: Susanna alias Sussu, naapuri niiltä ajoilta kun asuimme Rovaniemellä
2. suudelma: mm, jos nyt ihan _suudelmasta_ puhutaan (eikä pikku pusuista), niin joskus 4v sitten
3. lemmikki: labradorinnoutaja Niisa
4. rakkaus: Jaa-a, mahtaako sellaista olla ollutkaan. *Any day now*
5. harrastus: Piirtäminen, grafiikka, herpit, kissanäyttelyt

KOSKA VIIMEKSI...
1. Poltit tupakan: Toissapäivänä
2. Joit alkoholia: Eilen, Saarenmaalla terästettyä mustaherukkamehua
3. Ajoit autolla: Viikko sitten lauantaina Tampereella
4. Soitit: Pari tuntia sitten
5. Nauroit: Sunnuntaina, muistaakseni. Sen jälkeen ei ole paljoa naurattanut kun olen istunut kotona kipeänä :(
6. Kuuntelit musiikkia: Tänään, omalta koneelta

OLETKO KOSKAAN...
1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi? Liiankin usein..
2. ollut pidätettynä? En
3. uinut alastomana? Tietenkin
4. ollut TV:ssä? Tietääkseni useammankin kerran
5. Harkinnut itsemurhaa? Joskus
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä? Jep
7. Pelännyt? Tietysti

TÄLLÄ HETKELLÄ...
1. Mitä uraa harkitset? Graafikko, siinä sivussa eläinjuttuja
2. paras ystäväsi? Hmm. Ehkäpä se on vieläkin Sussu
3. sinulla on päälläsi? Verkkarit ja (Nykistä tuotu!) I <3 NY - t-paita

5 ASIAA JOTKA OLEN TEHNYT TÄNÄÄN...
1. Juonut aamukahvin
2. Puuhaillut koneella
3. Kärsinyt kuumeesta, päänsärystä, kurkkukivusta ja ties mistä muusta
4. Harjannut kissan
5. Viimeisin vaan ei vähäisin: Tehnyt lamk:in ennakkotehtäviä


Enkä taaskaan haasta ketään, vastatkoon ken haluaa

-Tiina

Haastetta pukkaaTorstai 23.02.2006 21:03

Taas näitä, mutta tehdään nyt silti, jospa jotakuta vaikka kiinnostaa.
Eli:

Tee tämä ja haasta lopuksi viisi ystävääsi

kolme nimeä joita tottelet:
1. Tiina
2. Tiff ja sen väännökset: Tiffi, Tihvi, Stiff jne
3. Tintti

kolme nimimerkkiä jotka sinulla on ollut:
1. Tiff
2. Fevr (deviantartissa)
3. Igor (herppi.net)

kolme asiaa joista pidät itsessäsi:
1. Silmät
2. Luonne, tai ainakin suurin osa siitä
3. "Lahjat"

kolme asiaa joista et pidä itsessäsi:
1. Kroppa
2. Jotkin luonteenpiirteet
3. Pahat tavat joista en pääse eroon

kolme asiaa jotka pelottavat sinua:
1. Vapauden menettäminen millä tahansa tavalla
2. Epäonnistuminen
3. Pellet

kolme asiaa jotka ovat olennaisia päivässäsi:
1. Tietokone (ja irc..)
2. Ötsi ja muut ötökät
3. Kahvi

kolme asiaa jotka ovat päälläsi nyt:
1. Verkkarit
2. Villasukat
3. Huppari

kolme lempibändiäsi(nyt):
1. Placebo
2. Offspring
3. Apulanta

kaksi totuutta ja valhe:
1. Antti Tuisku on pikkuserkkuni
2. Aloitin laskettelun 3-vuotiaana
3. Tiedän mitä teit viime kesänä

kolme fyysistä asiaa jotka viehättävät sinua,sukupuolessa johon olet mieltynyt:
1. Silmät
2. Hiukset
3. Persoonallisuus

kolme lempiharrastustasi:
1. Grafiikka, piirtely, kuvien muokkailu jne
2. Eläintouhut; herppeily, (kissa)näyttelyt jne
3. Nörääminen

kolme asiaa,joita kuumeisesti haluat tehdä nyt:
1. Syödä
2. Nukkua
3. Halata patteria

kolme uraa,joita harkitset:
1. Medianomi; siitä poikivat työtehtävät
2. Mahd. eläintenhoitaja
3. Asiantuntija ja suuri ja mahtava kuuluisuus omilla harrastusaloillani

kolme asiaa,jonne haluat mennä lomalla:
1. Lappiin
2. Kalastamaan
3. Sitten tulevaisuudessa ulkomaille

kolme nimeä lapselle:
(ja minähän en hanki lapsia)
1. Heli
2. Leevi
3. Joonas
(Ei kuitenkaan näitä kolmea nimeä samalle lapselle. Esko-Tuulikki jyrää.)

kolme asiaa,joita tahdot tehdä ennen kuolemaasi:
1. Saavuttaa jotain suurta
2. Elää onnellisesti
3. Hankkia paljon kauniita muistoja


Vastatkoon ken haluaa, en haasta tällä kertaa ketään

Hmm?Torstai 09.02.2006 13:38

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Hui, haaste JetZeltä :oTorstai 02.02.2006 19:44

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Ok, paljastuksia Tiffistä

1. Olen bakteerikammoinen (kuten jotkut ihmiset hyvin tietävät), enkä joskus voi koskea likaiselta näyttävään tai tuntuvaan esineeseen (tai ovenkahvaan, vessan pöntön reunaan tms..) ilman käsinettä tai vaikka paperinpalasta. Muutenkin inhoan kaikkea mahdollista likaa ja vainoharhaisesti joko a. vältän koskemasta kaikkeen "likaiseen" tai b. pesen ja pyyhin käsiäni jatkuvasti jos tuntuu siltä että olen koskenut johonkin bakteeripesäkkeeseen.

2. Mulla on paha tapa nyppiä kynsiäni ja sormiani varsinkin kun olen hermostunut; mutta muutenkin, jos vaikka istun ja katson telkkaria, niin en pysty koskaan olemaan minuuttiakaan aivan paikallaan ja siksi alan nyppimään sormiani..

3. Syön purkan lähes jokaisen aterian tai pienenkin suupalan jälkeen.

4. Jos näen jossain puhtaan paperinpalan tai jonkun tasaisen ja sileän pinnan (liitutaulu, huurtunut ikkuna tms) niin mulle tulee pakkomielle piirtää siihen jotain, yleensä vähintäänkin hymiö.

5. Lapsuuden kauhuleffa-traumoista on jäänyt alitajuntaan pari juttua; inhoan pellejä, nukkeja jne enkä tykkää seisoa matalan sängyn vieressä tai istua sen reunalla kun tulee tunne että sieltä sängyn alta tarttuu joku jalkoihin kiinni :D

- Kaiken tämän jälkeen; ei tarvitse sanoa että olen outo, tiedän sen itsekin.

Ja minä haastan:

- Jessica (wren_)
- Minna (cazziel)
- Jaakko (Morfane)
- Suscu (DiiMi)
- Mirka (MiRgaa)

Tehkää perässä!

- Vanhemmat »