IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

Blogi

- Vanhemmat »

Elämä...Maanantai 21.11.2005 09:21

Elämä on.. Kuten sanonta kuuluu, mutta mitä elämä on.. siihen on monia vaihtoehtoja.. esimerkiksi joillekkin koneella olo on elämä, kun taas toiset siinä vaiheessa sanoo että eti elämä.. mutta eiks sillon sil oo elämä? mielestäni ainakin.

joillekkin taas elämä on jokin harrastus.. joillekkin punttis joillekkin juoksu, mutta miksi kaikki eivät sitäkään voi hyväksyä elämäksi? Vai onko se es elämä.. onko se vaan yksi monista harrastuksista?

Onko elämä sitä että on kavereita joiden kanssa viettää aikaa tai että on oma perhe jota rakastaa.. Joillekkin taas työ on elämä.. Mutta mitä elämää taas siinä on kun ottaa kauheasti stressiä että kaikki hommat tulee hoidettua.. mutta se on heidän mukaansa elämää joten onko se siis sittenkin elämää? Kas siinä taas kysymys johon en tiedä vastausta, kuten ei monimuukaan...

Onko elämää olemassakaan sillain kuin ymmärrämme elämän.. vai onko elämä vain ihmisten kuvitelma jostakin paremmasta... No niitä en tiedä mutta minä kai poistuun nytten etsimään elämää.. jos edes semmoista on.. siitä riippuen tulen jioskus takaisin..

No voih..Maanantai 21.11.2005 00:09

Ohhoh.. ku oli taas vierähtäny aikaa et tätäkään muistin..

No tein sitten historiaa.. siis viikonloppuna..
Ensinnäkin mä nukuin ja kunnolla.. en siis mitään pikku torkkuja kuten yleensä..
Toisekseen mä olin SELVINPÄIN koko viikonlopun.. en ois uskonu et osaisin viel olla.. no tulipa sekin si todettua et mahollista se on.

Mut jos sitä menis vaikka koisimaan nytten että jaksaa herätä huomen jo 10.00 aikoihin et pääsee ruokaileen.. :)

Ei kait koulussa muuten käydä? tai niin ainakin mulle on sanottu.. :)

Jee jeeSunnuntai 13.11.2005 20:03

Taas kerran yksi viikonloppu "takana". Tai no miten sen ny ottaa.. riippuu miten luetellaan viikonloppu.. jos se luetellaan perjantaista sunnuntaihin niin sit voi sanoo et se on jo takana.. mut jos se luetellaan oman vappan mukaan niin sit on viel päivä viikonloppua jäljellä. :)

No kummiskin.. tänä viikonloppuna kaveri poikkes tääl... kylläkin vaan lauantaina mut ei se niin justiinsa oo.. oli kummiskin mukava juada.. vaikka nukuinkin kyllä illasta about 2/3 osaa.. :) No minkä sille voi et väsytti ku valvonu niinkin paljon.. :)

No muuten viikonloppu meni normaaliin tapaan.. eli mä vaan pelasin ja sit vietin jopa IRKISSÄ aikaa pitkään aikaan.. siis ny puhun IRKISTÄ en IRC-GALLERIASTA... (ihan vaan tarkennuksena niille ketkä ei tiedä niitten eroa)..

No mut nyt kummiskin mä poistun keittiön puolelle syömään jotain ja tekeen uutta paukkua.. mut tuun kai joskus ehkä selitteleen lisää.. :)

Mjaahas.. Maanantai 07.11.2005 19:56

Taas kerran takana yksi "rankka" viikonloppu.. eksyimpä sitten kavereitten kanssa paikalliseen..
Kallist siel oli kyl.. 12 ekee pelkästään sisäänpääsy.. no oli siinä kyllä yks positiivinen yllätys.. Siellä oli Martti Servo ja Napander esiintymässä.. :)

No muut jutut saa si ollakkin toissijaisia asioita.. :) Ei niitä jaksa kirjottaa..

Oli kyl tylsää taas kerran koulussa tänään.. ei ois pitäny mennä sinne.. ois pitäny vaan nukkua.. ei tehty juuri mitään ku ei netti sun muut jutut oikeen toiminu.. saas nähä miten sit huomenna on koulua.. Meillä on jotkut aineet käyty jo loppuun niin joutuu ny menee pakosta jo 8.00 kouluun ku kukaan ei osaa sanoa et mitä niitten tilalla on.. eli ei oo tietoo et oonko käyny jo kyseisiä kursseja vai en.. No se on huomisen ongelma..

Nyt taasnäkemisiin tälle pikkuhiljaa tutummaksi käyvälle päiväkirjalle..

ottaa..Lauantai 05.11.2005 17:21

En sitten päässytkään paikalliseen käymään.. ei vaan yksinkertasesti huvittanu..
no tuli sitä kummiskin otettua.. ja ny kiroon sitä et en muistanu et tänään on kaupat kiinni.. no taitaa yks tupakoimaton päivä vaan tehä hyvää..

Niin mut poistun taasen.. yritän saaha kaveria kiinni jos se vaikka ois tänään innokas kestämään mua.. :)

Ottaa vai ei ottaaLauantai 05.11.2005 00:12

No mä si lankesin houkutuksiin ja aloin ottaa..

No kai mä si tänään viel paikalliseen meen "parille" tai no eihän sitä koskaan tiiä vaikka lähtis jonnekkin kauemmaks.. riippuu ihan siit saako kyytiä tänään..

Niin mut ny mä meen tuonne jonnekkin hakeen lisää olutta.. :)

Tuun taas joskus tänne kai käymään..

PerjantaiPerjantai 04.11.2005 20:43

Mulla on kauhea ongelma.. Eli ottaisko tänään vai ei..
No kai mä saan sen päätettyä siihen mennessä ku kerkeen kauppaan.. Ehkä siel ois vaikka oluset taas tarjouksessa.. Vois kyllä mennä kattomaan. Tarvii mun sielä muutenkin käydä että saa taas safkaa ku oon syöny taas kerran liikaa eli kaappi loistaa tyhjyyttään taas kerran..

No mut nyt mä poistun kummiskin kauppaan.. ilmotan kai si päätökseni että otanko tänään.. jos vaan muutama kaveri tulee tänne ni sit ainakin otan.. ei se yksin oo mukavaa ottaa.. :)

KallistaKeskiviikko 02.11.2005 19:41

Auts.. ny mua sattu.. on se niin hirveetä maksaa laskuja.. tulee ihan masokistinen olo..

Mut kai se on tää valtion tyyli pitää ihmiset kurissa, toisinsanottuna kiduttaa niitä laskuilla ja veroilla niin paljon ettei sitä kukaan uskalla ruveta vastustamaan..

No kai mä si ny meen takasin maksamaan loputkin laskut.. Jos selviin niistä hengissä niin sit on ihme. mut nytten minä poistun..

Saapi nähä tuunko jossain vaiheessa takasin.. Edelleen olen sitä mieltä että tästä ei oo mitään erikoisempaa hyötyä tästä päiväkirja sydeemistä, mut kai mäkin tähän joskus totun..

TestiKeskiviikko 02.11.2005 04:16

No kai se pitää tääkin sydeemi testata että mikä tää on..
No sen kyllä tiiän että mä en paljoo kyllä tuu tänne kirjotteleen koska oon niin huono kirjottaa mitään/mulle ei koskaan tapahdu mitään mikä oisi mainitsemisen arvosta..

No ny on tääkin testattu elikkä näkemisiin nyt hetkeksi kaikille..
- Vanhemmat »