IRC-Galleria

Tihru

Tihru

There Is No Life Like NoLife

Elämä...Maanantai 21.11.2005 09:21

Elämä on.. Kuten sanonta kuuluu, mutta mitä elämä on.. siihen on monia vaihtoehtoja.. esimerkiksi joillekkin koneella olo on elämä, kun taas toiset siinä vaiheessa sanoo että eti elämä.. mutta eiks sillon sil oo elämä? mielestäni ainakin.

joillekkin taas elämä on jokin harrastus.. joillekkin punttis joillekkin juoksu, mutta miksi kaikki eivät sitäkään voi hyväksyä elämäksi? Vai onko se es elämä.. onko se vaan yksi monista harrastuksista?

Onko elämä sitä että on kavereita joiden kanssa viettää aikaa tai että on oma perhe jota rakastaa.. Joillekkin taas työ on elämä.. Mutta mitä elämää taas siinä on kun ottaa kauheasti stressiä että kaikki hommat tulee hoidettua.. mutta se on heidän mukaansa elämää joten onko se siis sittenkin elämää? Kas siinä taas kysymys johon en tiedä vastausta, kuten ei monimuukaan...

Onko elämää olemassakaan sillain kuin ymmärrämme elämän.. vai onko elämä vain ihmisten kuvitelma jostakin paremmasta... No niitä en tiedä mutta minä kai poistuun nytten etsimään elämää.. jos edes semmoista on.. siitä riippuen tulen jioskus takaisin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.