IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

parasta.Tiistai 27.12.2005 23:42

paras pvä pitkään aikaan :D petri tietää sen ;D ja myös ne muut jotka minun kanssaan on vähääkään jutelleet :) aamulla oli aivan järkyttävä olo,kauhea migreeni justjust pääsin edes sänkystä ylös,mutta otin migreeni lääkkeen ja yritin olla,mutta olo oli aivan kauhe alkoi koskea mahaan. /: menin siis takaisin sänkyyn lukemaan vitsejä :D no sit alko niin kauheesti väsyttää,että laitoin simmut kiinni ja uni tulikin. oli jo melki pimeetä ulkona. äitinkaa vaan hönäsin oli ihanaa olla ihan kahestaa äitinkaa <3 ja nauttia vaan elämästä <: thih. sit äitille soitti yhen kivan pojan äiti :P noo siitälähtien sitten on ollutkin kiva pvä.. menin hiihtää hiihdin 16km ja suksi kulki hyvin :) kotiin tultiin ja saunaan menin ja nyt sitten tässä olen :)

olet minulle kultaakin kalliimpaa,sinä enkeli joka tulit elämääni meltei huomaatatta ja jäit siihen elämäni suurimpana lahjana :).. ja sinä teet arjestanikin juhlaa. <3 olet lahja tälle maailmalle, tämä maailma tarvitsee sinua. joku tarvitsee sinua enkeli ja se joku olen minä. <3

...tahtoisin keventää sydäntäsi,poistaa taakan harteiltasi,jotenkin helpottaa oloasi.
melkein tahtoisin elää puolestasi. <3

..tahdon olla tukenasi,aina vierelläsi,parhaan mukaan apunasi ikuisesti ystäväsi <3<3 rakastan sinua ! <3 tiedät ketä tarkotan <:





malla on myös rakas,mutta se on aika karumuija ja tarkotan ton vaan hyvällä <3<3rakastan sinuu malla <: <3

nii ja kohta on uusi vuosi <3<3 sit on kivaa ;D <3<3


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.