IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

juhuuMaanantai 05.01.2009 23:31

Voisin kirjottaa tänne ajan kuluksi, vaikka mitä oon puuhaillu :) perjantaina ei taijettu tehhä mitn erikoista, ainiii teinhä mie illalla _ekaa_kertaa elämässäni makaroonilaatikkoa, oli muuten namii vaikka ite sanokin ja olihan se nikonki mielestä mitä nyt vaan vähä liian suolasta ;)

Lauantaina vietiin tuulinpuuska ja hänen miehekkeensä ja kisulit lappeenrantaa ja mentiin ite kaupoille. Alennusmyynit ei todellakaan ole miun juttu, ihmiset vaan punkee ees takasi ja sit nää _niin_ihanat naapurimaankansalaiset etenki, sovituskoppeihin ei pääse ikinä, ne tavarat mitä oisin halunnu ei tietenkään ole alennuksessa, joten unohetaan koko alennusmyynnit ja ostetaan kaikki normaalil hinnal. noh, sain mie kyl farkut edulliseen hintaa eli ne siis oli alennuksessa :) takin mie ostin sit ihan normaalihintaan, mutta se sattu olemaan hyvä ni mikäs siinä :) illalla käytiin sit mussun kanssa kattomassa elokuvissa blackout, se oli kyl miusta aika hyvä, vaikka en oikee ollu ekana perillä et mitä ollaan ees menossa kattomaan, ennenku sit elokuvateatterin pihalla koin ahaa elämyksen ku näin mainoiksen "ahaa, tätäks myö mennään kattomaan. en mie tajunnu yhtää. tonha mie halusinki nähhä" johon niko vastaan "no sitä mie oon siule yrittäny tässä jo monta tuntia jauhaa, että se on se elokuva mistä oot puhunu et haluut nähhä" ohho : D no jokatapauksessa se oli hyvä.

Sunnuntaina käytiin meillä kotona, yritin olla seponkaa pihalla, mutta herra ulkoilija oli 5min pihalla ja meni ovelle pyrki sisälle! kun en heti päästäny ni raukka alko tärisemään kylmästä ihan hulluna! Illalla oltiin leikkimässä Helmin kanssa, hää on nii ihku pieni neitokainen :)

Tänää miulla olikin sitten "hoitolapsi" eipä häntä kyl tarvinnu hirveesti hoitaa. mei piti mennä luistelee ja vaikka mitä, mut oli niin kova pakkanen ni jouduttiin sit olee melkee koko pvä sisällä :( mut onneks hänel oli pingu peli mukana, mikä oli aika huippu : D vaikka Nikolla vähän pingut tippuki alas ;) sitte mie kävin äsken tossa 45min kävelee (huom! tuolla -15 asteen pakkasessa) sit tulin kotiin ja polin viel 20min kuntopyörää, nyt onki niiin hyvä olo, että... ja ihan varmasti uni tulee helposti! :) Nikokin oli sillä aikaa urheilemassa :)

Huomenna on viimonen päivä lomaa :s :) no ihan kiva kyl mennä kouluu, ku siel on kuitenki tekemistä, ku päivät on välillä vähän tylsiä ollu täs lomalla, mut kuitenki on ollu kiva ku on voinu levätä rankan syksyn jälkeen! :) Huomenna meen käymään Terhillä kattomassa vauvvaa ja sit pitääki jo valmistautua kouluun lähtöön ja ajoissa nukkumaan!

Jooh, tulipas pitkä juttu ja tätä tuskin kukaan jaksaa ees lukea, mut ajankuluksihan mie tän kirjotinki! :) että niii. laittakaa kommenttia jos jaksoitte lukee!!!!!!!!!! :D




-Tiina kuittaa :)-


<3 2vuotta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.