IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

moikka! :> Torstai 06.04.2006 02:10

voisin nyt kirjottaa tänne pitkästä aikaa ku en oo pitkää aikaa taas kirjottanu kunnolla :< hmm. juuj,koeviikko alkas kääntyilee pikkuhiljaa ja lopuilleen,mut yks koe olis viel jaksettavaja se on matikka :< plaah. noo ehkä mie jotenki siitäki selviin :) oon mie taas tässä lähipäivinä selvinny paljon pahemmastaki,ni enköhä yhestä matikan kokeesta selviä. jeppis.
tänää oli ruottin koe,en osaa sanoo yhtään mitn meni :D sen näkee sitten. ens viikon torstaina eli aika tarkallaan viikonpäästä mie lähen seinäjoelle rakkaita kattomaan. <3 jesh. tätä oon oottanu niin pitkää et pääisin morjestaa rakkaita,mut ei vaan oo ollu aikasemmin siihen aikaa :< mutta nyt <3 jesh. siis viikonpäästä torstaina tämä neiti suuntaa koko pääisäiseks sinne :) pidetään tosi kivaa. <3 se se kyl mallankaa onnistuuki ;> ollaan nähty viimeeks viime kesänä :/ pah,ihan hirveen pitkä aika. ja nyt just on niin paska olo,et kaipaan jtn menoa tähän :< oon vaan yksin taas nyhjänny näitten omien surujeni kanssa, ni ihanaa päästä vihdoin näistä ihmisistä ja asioista vähäks aikaa eroo ja nauttia yhen elämäni tärkeimmän ihmiseni kanssa :> <3 nyt ollaan vaan äiskänkaa kahestaa kotona ku iskä on joensuussa, on aika kivaa :) kävin jalisreeneissä, siel oli myös tosi kivaa :) thih. jeppistä.
vois tästä kohta alkaa mennä nukkumaan päin :> huomen ei oo kun matikan valmistelu joka alkaa 12.15 :p mut pitää jossain vaiheessa käydä juna-asemmalla ostaa ne junalippuset et varmasti pääsen sinne seinäjoelle <3 ku on kuitenki pääsiäinen :< mut huomennahan sen sit näkee :> thih. ja sit kotiin lukemaan matikkaa :/ no mut ehkä mie jaksan ku ajattelen,et sit ku oon ahkera ja luen ni palkitsen itteni ja pääsen seinäjoelle. :) nam.
ja kahdenviikonpäästä lähen pietariin :> siitäki tulee kiwwoo. jenni-peipi lähtee myös sinne :) hmm. vähän ehkä jännittää mut eiköhä myö siitäki selvitä :> ja sit enää 2kk ja yks pvä ku tää neiti suuntaa siipensä kohti maltaa :) <3 ei enää todellakaan oo paljoo. ei enää niin paljon ku tammikuun alussa ;> niin se aika vaan kuluu. vaikka tuntu ekana et kesäänki on ihan ikuisuus,mut kyllä se vaan sieltä pikkuhiljaa tulee ;D jesh. sit on kaikkee kivaa. ja etenki se että on LOMA.<3 eikä tarvii ressata tosta koulusta vähään aikaa,mut toisaalta varmaan sit ihan kiva syksyllä taas mennä kouluun,ku siel on kuitenki niin kauheesti kavereita ;> tää juttu on kyl taas täynä sellasia juttuja,et nostan teille hattua ketkä tän jaksaa loppuun lukee. ja hei muuten jos jaksatte tänne asti lukee tällästä ni kyl jaksatte varmaan laittaa jonku pienen kivan kommentin :) <3 jep. no tää lähtee nyt nukkumaan, huomen on rankka pvä ;DD <3

-tiina kuittaa hymysuin :)-

öitä enkelit. <3 ootte miule tärkeitä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.