IRC-Galleria

Paranoia PandaMaanantai 09.06.2008 01:46

Se on merkillistä miten kesälomalla voi omituiset asiat alkaa pelottaa :P esimerkiksi se kun puhelin soi. Kuka siellä on? Mitä vittua se haluaa? Eikai se oo raahamassa mua johonkin paikkaan jossa en todellakaan halua olla? Ei kai se VAAN puhu portugalia?? O_O pakokauhu iskee.

Sitten on toiset ihmiset. Kun kadulla kävelee Castaway-partansa kanssa, Mango-fanta toisessa kädessä, sitä huomaa mulkoilevansa toisia ihmisiä kun nämä lähestyvät henk.koht. reviiriä liikaa. Mitä tuijotat? Pois alta, überturso! Älä kuvittelekaan iskeväs mulle silmää! Pysy kaukana musta! ... lopulta sitä alkaa mulkoilla ihmisiä niin pahasti että kauppatorillakin aukee tie ihan kuin itsestään, kun ihmiset kiertää kolmen metrin päästä.

Kolmantena se, että päivän aikana ei saa tehtyä yhtään mitään. Sitä herää, tekee jotain, huomaa että kello on puol 3 yöllä ja menee nukkumaan. Ja kun pistää silmät kiinni, tulee mieleen miettiä "WTF?". Aikaa on kulunut jo yli viikko, mutta mielessä se on vaan pari päivää.

Btw, ens kerralla kun pidätte jotain humppakonserttia kolmikulman edessä niin että siitä ei pääse läpi, mää hyppään lavalle ja syön sen laulajan pään. Ihan tiedoksenne vaan, de gozaru! Humpasta puheen ollen, tässä Kari Tapio:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.