IRC-Galleria

YöPerjantai 25.11.2005 01:23

Meinasin jo jättää kirjottamatta, mutta sitten nousin sängystä - ja peiton lämmöstä - kirjottaakseni tänne nyt jotain. Jäi vaan jotenki vaivaamaan Saaran kommentti, että blogia pitää kirjottaa joka päivä. No oon mä aika hyvin tähän onnistunu kirjottaan, jos tietää mun edelliset blogit.

Kuunneltiin Paula Koivuniemeä nuiskussa. Laulettiinki jopa aikuinen nainen. Sami veti sitten Kuuntelen Tomppaa biisiin ihan hyvin tanssin. Tuli mieleen Tuomon "napatanssi". Tää vaan oli hieman... suorempi. Toka vika virallinen kerta ja sitten enää nyyttärit. Jee... Ainut vaan, että nakki alkaa sitten 3. päivä tiistaina. Kakkoset saa jopa jo ohjata ykkösiä - kuulemma, että ei olla ihan pallo hukassa ku leirille mennään. No mä en pääse niitä ykkösiä ohjaamaan, koska nakki ykkösillä on koulutus tiistaisin ja miulla on pyhis tiistaisin. Pikkusen harmittaa, mutta ei paljon ja se on kuitenki vaan 3-4 kertaa ku niitä ohjattais.

Enkku oli sitten tänään. Eiköhän se ihan hyvin menny. Uskon ainaki niin. On kyllä ihanaa ku ei tarvii huomenna mennä kouluun. Aattelin kyllä mennä ainaki käväsemään - syömään riisipuuroa, ku oon menossa Hesaan, niin siinä saa sitten hyvin syötyä. Pitää ostaa mummun lahja ainaki jo ja kattoa muillekki jotain. Lankaa pitäis ostaa. Valkoista lankaa. Älkää kysykö, se on salaisuus.

Jussi sai miut käyttämään Deviantartia. Apuva... Ja tänään melkeempä jo huomasin addiktoituneeni. Huolestuttavaa. Pitäis ehkä mieluummin addiktoitua läksyjen tekemiseen, mutta ihan oikeesti. Kuka siihen addiktoituu. Tai kokeisiin lukemiseen. Just niin! Ei kukaan!

Soi päässä......



Tie pelastaa
Tie pelastaa jos uskaltaa
Tie pelastaa jos vaihtaa suuntaa

Maanantai taas saapuu aivan liian aikaisin kai
On liian helppoo olla onnellinen
Minä tiedän kyllä sen
Minä tiedän kyllä sen miltä tuntuu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.