IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.04.2007 02:10

Ostoshelvettien ostoshelvetti...
Ostoshelvettien kruunaamaton kuningatar...

...Stockmannin Hullut Päivät.

Tuli kävästyä siellä... Saldona ainaki yks mustelma ja hermot riekaleina. Löysin kyllä neljä paitaa ^^.

Konnarit oli kyllä mielenkiintosia tapauksia ku Jessican kaa oltiin kotiin menossa. Mulle se konnari ei myyny lippua, katto vaan mun kuukausilippua ja sano, että kiitos. Jessican oli "pakko" ostaa lippu, mutta Jessican se ignooras täysin. Ja ku Jesku sitten pyys lippua siltä ku se tuli takasin päin se sano, että rauhotu tyttönen, saat sen kohta, jos vaan jaksat odottaa. No sieltä tuli toinen konnari. Jessica näytti sille kuukauslippuaan ja se nainen myi Jessicalle kaks kertaa väärän lipun. Mä en tajua miten se onnistu myymään Jessicalle H-vyöhykkeen lipun, ku Jessica tartti ABCD. No yritettiin kyllä, että BCD, mutta se nainen ei kuunnellu ja myi Helsingistä lähtien, vaikka mä sanoin, että Tikkurilasta. Juna tuli siinä vaiheessa Keravalle.

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 22:21

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 12:46

3 painajaista.. ihan hyvä yhen yön saldo.. Ja se "ilkein" oli varmaan se ku "herään" ekasta painajaisesta ja oon Jussin vieressä ^^. Oi siinä oli hyvä olla. Sitten herään oikeasti - oon iiihan yksin :(.

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2007 23:30

Äitillä oli kaupassa jotain omaa kivaa.. Oltiin Alkossa hakemassa viiniä.. Äiti antaa mulle viinipullon ja rahat ja lähtee, että hän menee jo tekemään ruokaostoksia..

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2007 00:39

Oon vaihtanu tänään auton renkaan :D. Oon aika ylpee itestäni ^^.

Käytiin iskän kaa ajelemassa hieman ympäri Järvenpäätä, Keravaa ja Vantaata :). Se oli ihan kivaa... Ja matikan kirjaan en oo koskenukkaan ^^.

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 19:08

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 17:21

You tell me that you need me. You say that you will leave me never. And that you won’t deceive me. You say that we will last forever.

Right now, right here. I wanna have an answer clear
Right here, right now. I’m telling you to speak it out loud.

Will you be there for me. When the night has turned to morning. I will be there you’ll see. When the winter dark is falling. I wanna hear. Will you be there.

You tell me that you’re ready. The days of living fast are long gone. You’re gonna keep it rock steady. It’s only you and me from now on

Right now, right here. I wanna have an answer clear
Right here, right now. I’m telling you to speak it out loud.

Chorus...

Will you be there. When night turns to morning. And hold me near. Will you be there.

Will you be there. When dark is falling. I do I swear
I will be there.

Chorus...

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 16:43

Miten vesi kirjoitetaan kolmella kirjaimella?

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 16:01

Hihii.. Teoriakoe meni läpi :D. Kuvissa 4 virhettä ^^. Taidan aina lähteä ekaa kertaa teoriakoetta yrittämään "hieman" huonosti valmistautuneena *viheltelee*.

Onko outoa, että mulla on 12 Aino Aalto lasia, 8 Iittalan Flora lasia, paistinpannu, kasari, erinäisiä kauhoja ja lastoja, 6 Teeman ruokalautasta, 6 Teeman syvää lautasta, astiapyyhkeitä, aika monta snapsi lasia ja samanlaisia vähäsen isompia (hienoja) laseja, omenaveitset, iänikusen vanhoja, mutta käyttämättömiä haarukoita ja veitsiä, muovikulho, mittakippo, Pentikin Vekki sarjan teekupit ja niiden aluset ja Vekki sarjan kakkulautaset, lasisia tarjoiluastioita (kekseille / kakulle etc) ja kaiken kukkuraks vielä lasinen uunivuoka ja sitten tietysti erinäisiä verhoja, astiapyyhkeitä ja pari pöytäliinaa?

"Mä toivosin, että sä oisit mun vieressä, niin että mä voisin pitää kättäny sun rintakehällä, että voisin piirrellä kuvioita sun iholle ja että mä näkisin sut ihanana, komeana ja turvallisena mun vieressäni. Sen sijaan mä pidän kättäni vieressäni olevalla tyhjällä paikalla, piirrelleen lakanaan kuvioita ja nähden vaatteita täynnä olevan tuolin tietokoneen näytön valossa. Mun on ikävä sua <3."
Sain siis viime yönä jotain kehittävää aikaseks :D.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.03.2007 23:41

Näin viime yönä aivan kamalaa unta - itkin varmaan puolet siitä unestä :/ (en siis oikeasti vaan siinä unessa..). Mä en muuta muista, mutta se oli automatka johonki. Jossain välissä mä sain tietää, että mummu oli hävinny jonnekki metsään tyyliin pari viikkoa aikasemmin ja nyt sitä oltiin julistamassa kuolleeks ku sitä ei löydy mistään. Ajatus siitä, että mummu olis kuollu oli aivan kamala :/ (meinaan alkaa itkemään..)