IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 14.06.2007 17:28

Vein pojat pysäkille. Oli hieman odotettua vilposempi ja pojilla liian vähän päällä. Laitoin ne sitten bussiin ja hölkkäsin mäkeä ylös. Oli iinhottavan pitkä mäki -.-. Mulla oli nimittäin kans kylmä, vaikka mulla oli päällä enemmän ku pojilla. Vielä mulle hieman lisää päälle. Poijille vaatteita reppuun ja pyörällä Sandvikaan. Kiertelin siellä jonki aikaa, kunnes sitten lähin polkemaan kohti Bekkestuaa, missä poikien koulu on. Ku Sandvikaan koko matka oli alamäkeä, niin tottahan toki koko matka Bekkestuaan oli ylämäkeä. Tasasia teitä ei täällä tueta. Olin sitten hieman ajoissa jo perillä ja käväsin kaupassa ostamassa jotain. Sitten Waten välkän alettua vein sille pitkähihasen puseron ja menin viereiselle kentälle kattomaan Oskun urheilupäivää. Sain Oskulle lopulta pitkät vaatteet päälle, vaikka kauan siihen meni. Ihan hauskaa siellä oli :). Sato välillä vähäsen ja oli pirun kylmä.. Pompin jossain välissä ihan vaan paikoillani, että tulis vähäsen lämpimämpi. Mentiin sitten kuitenkin "Picnic" lounaalle sisään. Ja siellä ku oltiin, niin alko satamaan kaatamalla vettä. Lähin siinä hieman ehkä keskenkaiken pois, että ehtisin kotiin ja sitten hakemaan Oskua bussilta, koska olin kuitenki siellä pyörällä. No ulkonahan sato totta kai, ku lähin ja sato koko matkan kotiin. En tiiä kuinka pitkä se matka oli, mutta onneks se oli pääasiassa alamäkeä. Vähäsen ylämäkeä, mut ei pahasti.

Nyt sitten olen käyny kylvyssä ja saanu lämmintä ja kuivaa vaatetta päälle, joten nyt on hyvä olla. Vois lähteä kohta kattomaan, että jos osku tulis jo nyt. En tiedä.. Vai tuleeko se sitten vasta ku Wateki tulee bussilla. Hieman huonosti tiedotettu siitä, että miten noi koulubussit sitten menee. Tiedotteessa käskettiin vaan ilmottamaan, jos lapsi EI mene koulubussilla tänään. Ei mitään mainintaa, että entä jos menee. No menen käymään tuolla pysäkillä, jos se Osku vaikka tulis. Jos ei tule, niin sitten menen kattomaan samalla ku haen Waten kolmen jälkeen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2007 18:14

Ajattelin viettää vähäsen ahkeramman päivän tänään :D. Jonkin verran jo tehtynä, mutta vielä jotain..

D=done

-keittiön siivous D
-kukkien kastelu D
-markiisit D
-matkalaukun järjestäminen D
-siivoa yläkerran aula D
-Oskun open lahja juttu D
-Waten -||- D
-spellingit D
-kuivuneet kukat pihalle

Ps. kuivuneet kukat oli sitten ainut, mikä jäi...

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2007 15:58

Leikkiny pikkuäitiä tässä. Sitä tätä ja tota pitää huolehtia kouluun. Opettajien lahjoihin rahaa ja vaikka mitä muuta. Viimesimpänä mettästin kuvaa oskusta - ei oo vielä löytyny, ku en viitti ottaa sen albumista. Kai täällä jossain on semmosia koulu / päiväkotikuvia?

Eilen oli kunnon myrsky. Ukkonen vaan puuttu, mutta tuuli oli kyllä myrskylukemissa. Ei meinattu saada ovea auki ja pojat halusivat vielä illalla pomppia trampalla. Paistettiin sitten lettuja - eli minä paistoin muuten, mut Wate paisto yhen. Taikina oli vähäsen liian löysää aluks ja ei meinannu onnistua, mutta kyllä se sitten lopulta. Osku ei tahtonu - no ei siinä mitään. Enemmän mulle ja Watelle. Wate niitä kyllä vetiki varmaan viis kuus suoraan nassuun.

Tänään ihan kiva sää. Ei enää tukalan kuuma. Aamulla ku poikia lähin viemään, niin oli jopa pikkunen kipakka ilma. Ei nyt ihan kylmä tullu, mut olis voinu pistää pitkät housut jalkaan hameen sijaan. Suunnittelin alunperin, että tänään lähen käymään Sandvikassa, mutta en sittne lähtenykkään. Se vaan jotenki veny :/. No huomenna sitten suoraan aamulla. Pakkaan laukunki valmiiks ja lähen suoraan, ku oon pojat vieny pysäkille. Huomenna olis kyllä Oskun urheilupäiväki, mut mä en jaksa lähteä sinne. Ei vaan pysty ei kykene. Vois kohta köpötellä kauppaan ostamaan pari omenaa. Tai sitten käyn huomenna Sandvikassa. Pitäis syödä hedelmä salaattia, ku sitä on vielä ihan hemmetisti jäljellä. Mulle jätettiin tänne oikeen kunnon hedelmäsalaattitarpeet - ja mie olen ainut, joka sitä syö. Mut oikeesti hyvää, ku tekee sen salaatin ite :). Saan siihen just sitä mitä haluan ja eipähän ole sitä vesisokerilitkua - eikä ällöttävän värisiä säilykekirsikoita! Mun tämän hetkisessä versiossa on: omenaa, vesimelonia, mansikoita ja tummia rypäleitä. Oikeasti ihan hyvää :). Vois varmaan tehä sitä lisää, ku tuolla on aineksia vieläki enemmän ku tarpeeks. Tavallisia salaattitarpeita on kans aikasta paljon. Pitää laittaa tänään pojille salaattia ja kurkkua - muuta ne ei syö. Loppu päivän vois viettää siivoillen.. Eipähän menis tämäkään päivä hukkaan..

Olen pahasti jäljessä ylppäreihin lukemisessa - en vaan jaksa stressata x).

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2007 13:04

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1384208

Kuulostaa aika uskomattomalta o.O. Tossa onki sitten jo hommaa :D.

[Ei aihetta]Maanantai 11.06.2007 17:36

"Ihanat" lämpötilat jatkuvat. Vieläki semmosta päälle 30 astetta varjossa. Yritin lukea mantsaa trampalla - meinasin saada siinä ihon kuorinnan ilmaseks, oli hieman lämmin.. Kävin pyöräilemässä ku olin pojat vieny pysäkille. Duunailin siinä kyllä jotain sitä ennen, joten ehti lämpötila hieman nousta.. No ei se mitään. Ei tullu mitenkään tukalan kuuma ajaessa. Sain muutamia kuvia otettua, eiköhän niistä ainaki pari oo ihan hyviäki. Ihan rehellisiä jos ollaan niin en edes tiedä, että missä kävin :D. Tai no tiiän suurinpiirtein - siihen se sitten jääki.. Tulipahan kuitenki liikuttua johonki täältä. Soitin kullalle sen jälkeen ja herätin sen. Kello oli siinä vaiheessa Suomen aikaa 11:35 about. Oli kyllä silläki jo aika herätä :D. Juoruttiin jonki aikaa ja mietittiin Norjan kieltä. Tahdoin käyttää pyykinpesukonetta, mutta kaikki tekstit oli norjaks - ei kuvia! Laitoin sen kuitenki päälle silleen, että tiesin about minkä ohjelman olin ottanu. Lämpötila oli hyvä :D. Menin sitten vilposeen kylpyyn lukemaan Aku Ankkaa - todella kehittävää. Lojuin siellä aikasta kauan, kunnes sitten päätin jopa nousta sieltä pois. Ei ku vaan bikinit päälle ja pihalle - trampalle siis. Tuskin meen enää siihen makaamaan. Tein tossa hedelmäsalaatin äsken - mansikoita, omenaa, rypäleitä ja melonia - nam! Mansikoita alkaa kyllä jo melkein tulemaan korvistaki ulos, mut ei se mitään - vielä. Kuhan saan noi mansikat tuhottua jääkaapista, niin en syö mansikoita vähään aikaan. Ja ku pojat ei edes auta tuhoamisessa, koska ne ei pidä mansikoista. Ja mä en huijaa. On olemassa pikku poikia, jotka eivät pidä mansikoista, mikä on kyllä hieman outoa ainaki miun mielestä. Pitäis kyllä varmaan kans heittää pois noi suklaamansikat. En tiedä niiden säilyvyydestä mitään ja ei kyllä tee yhtään mieli. Mieluummin syön ne erikseen.. Suklaa suklaana ja mansikat mansikoina. Olihan ne ihan hyviä tolleenki, mut ei enää jaksa.

On kyllä jo ikävä Suomen rauhaan. Siellä ei kukaan yritä raahata mua juoksemaan ja pomppimaan yli 30 asteen helteessä - ei ole inhimillistä. Tällä säällä pitäis maata rannalla.. Olenpahan ainaki hankkinu oikeesti aikasta hyvän rusketuksen. Vielä ku sen sais silleen, että se myötäilis mun bikinien rajoja - ei paidan rajoja.

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.06.2007 18:21

Sää vieläki semmonen, että pihalla ei kestä olla. Varjossa tunteroinen sitten 31 astetta. Nyt varmaan vielä enemmän. Ja noi lapsoset halusivat pomppia trampalla. Lopetin siinä vaiheessa ku tuntu, että jalkapohjien iho palaa irti. Musta tramppa ku lämpiää hieman ku se on koko päivän auringonpaisteessa.

Yritin soittaa Jussille eilen - se ei vastannu :(. No se soitti lopulta mulle. Kello oli kyllä jo aika paljon siinä vaiheessa jo Norjanki aikaa. Mie unenpöppörössä ja ääni oli menny. Silti oli kuulemma kiva kuulla mun ääntä - uskoo ken tahtoo :D.

Vois mennä vaihtamaan bikinit päälle ja napata hissan kirjan mukaan ulos. Ja tölkin kylmää kokista. Oon jäljessä lukemisistani :S. No ei voi mitään. Otan kiinni jossain välissä..

[Ei aihetta]Lauantai 09.06.2007 01:28

Ulkona niin kuuma, että ei siellä voinu olla. Illalla sitten kesti olla jo varjossa, mutta ei päivällä, ku sillon oli varjossaki päälle 30 astetta. Vähäsen liikaa jo mun mielestäni. Ihan kivat rusketusraidat oon kyllä mielestäni saanu jo :D.

Eilen oli sitten vastaanotto täällä. Kuvitelkaa mielessänne "bileet" jostain Kauniista ja Rohkeista. Semmoset missä ihmiset seisoskelee vaan ja juo / syö. Ja tunkekaa ne ihmiset pihalle ja laittakaa lämpömittari hipomaan 30 astetta. Avot. Siinä se sitten. Tuli hieman kuuma ja todellakin ulkopuolinen olo. Toisaalta oli ihan mielenkiintosta, mutta en mie sinne kuulunu. Mä olen vaan lastenvahti. Mä en ole ulkopoliittisesti tärkeä. Onneks ei ihan hirveästi ollu ihmisiä ja varmaan puolet oli ihan vaan Suomen suurlähetystöstä. Söin varmaan ekaa kertaa elämässäni suklaaseen dipattuja mansikoita - oli muuten hyviä.

Sain tänään luvan lainata Tainan pyörää. Ens viikolla alkaa kunnon kuntoilu :D. Pyöräily näin mäkisessä maastossa kyllä kuluttaa kaloreita. Pääasiallinen tarkotus kylläki on nähdä paikkoja. Ku kävellen menee kuitenki niin paljon aikaa. Ajattelin tehdä omatoimi retken joku päivä yhelle keskiaikaselle kirkolle :). En sitten tiiä, että pääsenkö paljon ihan Oslossa käymään. Pitää kattoa, jos joku päivä sinnekki lähtis :s.

Mut nyt voisin mennä karjumaan Waten kylpyyn. Oskun sain jo kylvetettyä. Se kyllä kävi vaan pika kylvyn, mut jos se on sillä puhas niin ei siinä mitään. Mä ainaki meen kunnon suihkuun, kuhan saan noi nukkumaan.

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.06.2007 00:23

Oli muuten lentokentällä pientä paniikkia mun kohdallani ilmassa, ku meni about 40 min ennen ku sain tavarani. Parhaimmillaan neljän koneen tavarat siinä hihnalla ja Helsingin koneen kohdalla oli lukenu jo vartti tunnin "Last bag on belt". Sitten vielä tulli pysäytti. Tahto henkkarit ja kysy, että onko mulla viinaa tai tupakkaa. Ei. No sain sitten suoraan mennä. Olin nostanu laukkuni semmoselle pöydälle ja piti sitten nostaa se vaan siitä pois - ei se ku ehkä semmoset 13 kg painanu.. Ei ihan hirvee, mut ei sitä silti mielellään lantion korkeudelle nosta.

Paritalot on kamalia. Kaikki kuuluu seinien läpi. Yksin kolmikerroksisessa talossa ja sitten kuuluu askelia. Meni eka päivä melkeen vaan siihen, että totuin noihin naapureihin ja niiden portaissa kävelyyn. En oo kyl vieläkään ihan täysin tottunu..

Otin tänään bikinit päällä aurinkoa <3. Yritän päästä rusketusrajoistani eroon, jotka on tällä hetkellä suunnilleen polven kohdalla ja sitten kans on t-paidan raidat. Jos hieman tasasemman rusketuksen sais niin ois hyvä. Kyllähän mä sen ajan kanssa saan, mutta haluan varsinki eroon noista t-paidan hihoista..

[Ei aihetta]Maanantai 04.06.2007 17:12

Kuuma...

Oslo on ihan kiva paikka.. Ainaki mitä sitä näin ku siitä läpi ajettiin ku tänne tulin. Kävin kyllä tossa tutkimassa vähäsen ympäristöäni ja ihan kivan näköstä. Tää paikka on about 16 kilsaa Oslon keskustasta tai no Suomen suurlähetystöstä, mutta se on aikasta keskustassa :D. Vois melkeen kuvitella olevansa Suomessa, jos hieman litistäis tätä maisemaa.. Tai no aika paljonki. On kyllä vähäsenki ylempää tosi hienot maisemat - jos ei oo puita edessä ja niitä valitettavasti aika usein on.

[Ei aihetta]Torstai 31.05.2007 00:36

Oi tätä Wilman mahtavaa toimivuutta.

"Opiskelijatunnukset eivät toimi, koska opiskelijaliittymää ei ole kytketty päälle"

PS. Seeelvä.... Pääsen seuraavan kerran 4.6 wilmaan, että maikoilla olis tarpeeks aikaa laittaa sinne arvostelut -.-. Ei kuulemma kestä yli 200 henkilöä samanaikaisesti...