IRC-Galleria

porvari.Sunnuntai 29.01.2006 16:17

Sain eilen kuulla olevani porvari... Kuka? Mitä? Häh??? Mäkö muka kaikista maailman ihmisistä... Voi herran lettas. No oonko mä?

Pitäis kynnet leikata, ko on vaan kolmessa kynnes pitkä kynsi niin kirjottaminen on hieman hankalaa ja tulee enemmän virheitä. Paitti, että elkää ihmiset luulko, että häytyy on virhe. Petteri luuli niin eilen, mutta saimpahan selvitettyä asian. Se EI siis ole virhe, vaan murresana.

Yhyy... Pitää opiskella matikkaa - tähän mennessä onnistunu surkeasti siinä opiskelussa -.-.

hihiiSunnuntai 29.01.2006 02:12

Toivuttuani järkytyksestä, että Pumpula (tuomo... korppi-... what ever) - kaikista ihmisistä - on kirjottanu jotain päiväkirjaansa kävin sitten lukemassa sen... Ja no nauroin hiukkasen. Juups elikkä mun pitäis paljastaa viis outoa tapaani ja sitten haastaa viis ihmistä tekemään sama. Omat oudot tapani voin paljastaa (tai no muutaman niistä), mutta en jaksa alkaa haastamaan ihmisiä. Anteeksi nyt vain.

1. Siivoan oikeastaan aina ennen koetta. Eipähän ole enää tekosyytä miksi olla lukematta.

2. nyt saa nauraa... Aina ennen kuin katson kauhuleffan: a) pistän verhot kiinni b) tarkistan että kaikki ulko-ovet on kiinni c) laitan oman oveni kiinni d) kaikki valot päälle siinä huoneessa missä olen e) katson sängyn alle f) omassa huoneessani katson vaatekaappiini, koska sinne mahtuis vaikka ihminen.

3. Meikkaaminen jonkun katsoessa on KAMALAA!!!

4. Mulla pitää aina olla rahaa lompakossa. Tai no ei välttämättä lompakossa, mutta jossain. Ei ihan aina mukana, mutta kuitenki niin että sitä on helposti käytettävissä - vaikka oonki TODELLA pihi ihminen (ei koska karkkia yleensä *viheltelee*)

5. En osaa tunnustaa tunteitani ihmisille, koska pelkään, että tulen pettymään tai vielä joku kaunis päivä petetyksi (been there, done that).

kauhea, mutta silti ihana oloTorstai 26.01.2006 15:14

Oksensin tossa ja mahakipu hellitti heti! Tuli kyllä siinä mietittyä, että mitä ihmettä mä olen syöny... No sitten muistin, että niitä verilettuja... Tärisen vieläki jotenki :s. Ja nyt on kylmä... Ei oo hirveen kivaa, mutta eipähän ole enää mahakipeä. Tai no eiköhän se vielä ehi. Toivottavasti ei.


I never saw anything so white, call me Ishmael, if it ain´t a lie
I am blinded by your revealing smile, I can only be guilty of an
innocent try
You think you are right, in a way, It is something I hear every day

I cannot understand you, to me you live in a world of chaos
Life is a play you star on, to you it´s all a game

KipeeTorstai 26.01.2006 13:13

En kyllä oo varma, että oonko vieläki kipee :/. Vähäsen kipee olo aina ku syön jotain -.-. Sen jälkeen sattuu mahaan jonki aikaa. Ja HIRVEE NÄLKÄ!!! Söin eilen appelsiinin, pikkusen salaattia, 3-4 haarukallista makaronitonnikalamössönkössöä, 2 lusikallista jauhelihakeittoa ja ruusunmarja(hillo) viilin... Ja tänään viilin ja nytten oli niin karmiva nälkä, että oli pakko syödä verilettuja - mii ei pidä veriletuista, mutta jauhelihakeitto tuntu vielä huonommalta vaihtoehdolta, vaikka mie pidänki siitä :s.

Aah! Ai että oli ihanaa purkaa itteäni eilen Saaralle <3. Se ymmärski mua ^^. Ja mie pelkäsin, että miten se reagois siihen asiaan, vaikka mä en oo vieläkään varma voisinko sanoa edes itelleni sitä asiaa ääneen :s.

Ou jee... Tuntuu taas vähäsen siltä, että oksennan kohta. Ei pahasti, mutta tuntuu kuitenki jonki verran :s. Ei kivaa...

HALUU KIRPEITÄ OMENOITA!!!!You don't know how long I have wanted
to touch your lips and hold you tight
oh, you don't know how long I have waited
and I was going to tell you tonight
but the secret is still my own
and my love for you is still unknown
Alone

äikkääTorstai 01.12.2005 22:15

No meiän tehtävänä oli tulkita kirjaimellisesti jotain metaforaa, jossa on mainittuna eläin. Nauttikaa tai älkää, kunhan ette valita.

Kahviporo (cappuccino fennicus) on suomessa paljon tavattu sisällä asuva olio, joka on verrattavissa kotitonttuun. Melkeinpä jokaisesta suomalaisesta taloudesta löytyy ainakin yksi tällainen. Työpaikoilla myöskin on tällaisia, yleensä useitakin. Kahviporo viihtyy kahvinkeittimen vieressä ja sen saattaa havaita siinä aamuisin kun tulee unenpöppöröisenä keittämään kahvia, se on se ruskea pieni olio siinä kahvinkeittimen vieressä – se siis ei ole harhaa, jonka aiheuttaisi kofeiinin puute. Talvisin kahviporo viihtyy tiiviisti kahvinkeittimen vieressä ja sen saattaa huomata siitä, että kahvinkeitin jotenkin aivan ihmeellisesti on päällä, vaikka on varma, että sammutti sen. Kesäisin voi kahviporon tavata myös terassilla, missä se nauttii auringosta ja hyvin keitetystä cappuccinosta.

PuheluPerjantai 25.11.2005 13:17

Joku mies soitti mulle ja yritti iskää löytää. No se sitten alko mulle selittään, että iskän vene on hänen paikallaan. Ku oli ensiks varmistanu, että me puhutaan samasta henkilöstä. Kuuntelin vähäsen aikaa, kunnes ilmotin, että ei meillä oo venettä. No se sitten rupes valittaan jotain ja no piti sitten sanoa, että me oltiin se myyty. Ja sehän ei ollu tyytyväinen. Valitti jotain, että miten täällä on väärät tiedot. No ei kai se nyt sentääs mun vika oo! No anto mulle numeronsa ku lupasin sanoa iskälle. Soitin sitten iskälle ja annoin sille sen numeron, että soittaa.

En oo saanu mitään tehtyä vielä. Tähän aikaan mun pitäis vasta herätä :s. Voisin imuroida vaikka yläkerran. Tai sitten lähen koululle syömään. En oikeen tiiä. Nyt alkaa hieman epäilyttää, että jaksanko lähteä. Juu hyvää ruokaa, mutta ulkona on niin paskamainen sää... Imuroin lasken matikkaa ja lähen kävelylle. Se on ihan hyvä suunnitelma...


Days had come, winters had gone,
and we gambolled like siblings in Paradise.
I was your knight, holding you tight
as a brother when I saw your crying eyes.
Time wents by and we had to say goodbye.

PrklPerjantai 25.11.2005 10:07

Jee saan nukkua pitkään! <- fiilis eilen. No mitäs sitten tänään. Heräsin ekan kerran 6.30. Ja nousin siinä varttia vaille kaheksan. Äiti, iskä ja sisko tappeli. Mie olin luvannu äitille lainaan MUN pikkusen mustan laukun, joka on Jessikalla. Ja äiti meni sitä sitten nyt aamulla siltä hakemaan ja no ei saanu sitä. Jessikan maailma kuulemma kaatuu. Ja että äitin olis pitäny kysyä, että saako se lainata sitä. Siis lupa JESSIKALTA, että saa lainata MUN laukkua??? Huomaako joku muuki ku mie tässä hienoista ristiriitaa? No Jessika sit onnistu loukkaamaan äitiä ku siinä sille kimitti.

Voisin yrittää pistää nukkumaan taas. Ei tässä oo kuiteskaan mitään tekemistä. Mä aina vihasin kympin aamujaki, ku ei ollu mitään tekemistä ikinä. Ysin aamut oli kivoja ku oli aikaa tehä kaikki, mut kympin aamuissa tuli jo melkeempä tylsää.

Tänään voisin siivoilla kämppää, ku iskä siihen suuntaan viittas ja se viittaushan pitää ottaa huomioon, vaikka se oliki vaan sivulauseessa. Elikkä eiku vaan imuroimaan. No ei siinä mitään vikaa, ku oon yksin kotona. Ja koululle varmaan syömään. Saampahan sitten kunnon ruokaa, nimittäin en mä nyt yksin täällä jaksa ruveta ruokaa vääntämään vaan mulle.


Here comes the dawn of a new day
Comes without a light, it's grey
Grey as yesterday
The frozen ground keeps sleeping
Under my feet
Everything feels cold
It's my inner fear

Could you save me

Perjantai 25.11.2005 01:23

Meinasin jo jättää kirjottamatta, mutta sitten nousin sängystä - ja peiton lämmöstä - kirjottaakseni tänne nyt jotain. Jäi vaan jotenki vaivaamaan Saaran kommentti, että blogia pitää kirjottaa joka päivä. No oon mä aika hyvin tähän onnistunu kirjottaan, jos tietää mun edelliset blogit.

Kuunneltiin Paula Koivuniemeä nuiskussa. Laulettiinki jopa aikuinen nainen. Sami veti sitten Kuuntelen Tomppaa biisiin ihan hyvin tanssin. Tuli mieleen Tuomon "napatanssi". Tää vaan oli hieman... suorempi. Toka vika virallinen kerta ja sitten enää nyyttärit. Jee... Ainut vaan, että nakki alkaa sitten 3. päivä tiistaina. Kakkoset saa jopa jo ohjata ykkösiä - kuulemma, että ei olla ihan pallo hukassa ku leirille mennään. No mä en pääse niitä ykkösiä ohjaamaan, koska nakki ykkösillä on koulutus tiistaisin ja miulla on pyhis tiistaisin. Pikkusen harmittaa, mutta ei paljon ja se on kuitenki vaan 3-4 kertaa ku niitä ohjattais.

Enkku oli sitten tänään. Eiköhän se ihan hyvin menny. Uskon ainaki niin. On kyllä ihanaa ku ei tarvii huomenna mennä kouluun. Aattelin kyllä mennä ainaki käväsemään - syömään riisipuuroa, ku oon menossa Hesaan, niin siinä saa sitten hyvin syötyä. Pitää ostaa mummun lahja ainaki jo ja kattoa muillekki jotain. Lankaa pitäis ostaa. Valkoista lankaa. Älkää kysykö, se on salaisuus.

Jussi sai miut käyttämään Deviantartia. Apuva... Ja tänään melkeempä jo huomasin addiktoituneeni. Huolestuttavaa. Pitäis ehkä mieluummin addiktoitua läksyjen tekemiseen, mutta ihan oikeesti. Kuka siihen addiktoituu. Tai kokeisiin lukemiseen. Just niin! Ei kukaan!

Soi päässä......Tie pelastaa
Tie pelastaa jos uskaltaa
Tie pelastaa jos vaihtaa suuntaa

Maanantai taas saapuu aivan liian aikaisin kai
On liian helppoo olla onnellinen
Minä tiedän kyllä sen
Minä tiedän kyllä sen miltä tuntuu

HeheeKeskiviikko 23.11.2005 20:00

Viikko sitten viimeks kirjottanu. Alko vaan niin vituttaan ku kirjotin pitkästi torstaina ja tää hävitti sen bitti avaruuteen. Prkl.

Petteri lähti eilen ja mie tyhmä vein sen just ennen ku se lähti niin pyhikseen. PAHA MOKA! Ihan hirveetä. Mä meinasin alkaa itkemään siellä. Neljä lasta, kukaan ei totellu mua. Haukku vaan mua ja Petteriä ja riehu siellä. Ei ne oo ikinä niin tehny. No mie olin siellä yksin ilman Iinaa ja no sain kuulla, että ne tottelee vaan Iinaa. No sepäs mukavaa.

Tänään alko sitten toinen koeviikko. Fysiikka ensimmäisenä. Kyllä mä sen ainaski läpi pääsin ja eikös se oo oikeastaan pääasia. Sain jopa työraportin tehtyä eilen illalla. Ja nyt pitäis lukea englantia, mutta en jaksa. Luin sitä jo junassa ku istuin. Perjantai on ihanaa vapaa ja lauantai kanssa.

Kävin Hesassa tänään. Ostin matikan kirjan ja luentopaperia. Kävin kyllä kanssa Ateneumissa. Mie pidin vaan vanhoista suomalaisista teoksista :s. Modernit teokset ei oikeen innostanu. Ihan ihan moderni taide on paljon mielenkiintosempaa - semmonen mitä Kiasmassa on. Löysin sieltä sitten sen kuvan mistä teen kuva-analyysin. Ajattelin ensin jotain Schjerfbeckin teosta, mutta sitten päädyin Edelfeltin Kuningatar Blancaan. Monta teosta mitä olin netissä kuvia nähny niin ku niitä siellä näin, niin ihan yllätyin siitä, että kuinka isoja ne todellisuudessa on.

Voisin alkaa tekemään terveystiedon tutkielmaa taas...


Ontossa tuulessa, joka syntyi sun usvassa
Ja elää sun tahdosta
Mä kuulen rumia lauseita
Kaikki niin valmiina laitettu kauniiksi katsella
Piti vain uskaltaa ja ottaa mitä on tarjolla

Ihmettelen kuinka kaksi rataa voi tyhjässä törmätä yhteen
Osuman jälkeen kauniisti sataa
Ja tuhkasta solmimme lyhteen

Kylmää...Torstai 17.11.2005 00:22

On kyllä ollu kylmä sää tänään :s. Pitää laittaa huomenna täys pitkä hihanen paita päälle. Tänään oli vaan puol pitkät hihat ja tuli vähäsen vilponen ku ajoin kotiin. Tai sitten ihan vaan suoraan toppatakki.

Hah! Saimpas fyssan esseen kirjotettua. Pariin kertaan kävin sen äitillä luetuttamassa, mutta nyt siitä tuli hyvä - just ku sain sen lopullisen printattua niin huomasin, että nimi puuttuu. No eiku vaan uudestaan. Nyt se on hyvä ja palautan sen huomenna. Paitsi jos siinä pitäis olla lähteet, niin sitten otan sen vaan kotiin vielä ja lisään lähteet - ei siinä miun mielestä pitäny olla.

Neljään asti koulua. Inhottavan pitkään. Vaikka vika tunti oliki kuvista ja sain jopa kaks työtä loppuun. Molemmat kylläkin oli jo melkeen valmiita, mut saimpahan ne kuitenki ihan loppuun. Nyt on enää yks työ tekemättä. Kaks kertaa aikaa tehä se ja no koeviikolla, mutta en jaksa mennä sitten tekemään. Jos en saa sitä valmiiks niin otan sen työn siks, mitä ei arvostella. Eli maikka arvostelee 3 työtä 4:stä. Savityöstäni mä pidän ja sitten perspektiivi tehtävästä. Oma kuvasta en oikeen ja sitten tekemättä on vielä asetelma - tai no näköjään sen voi tehä vaan yhestä hedelmästäki.

Kävin kirjastossa. Löysin 36 kirjaa, joista ehkä 25 olis ollu hyviä ja sopivia terveystiedon tutkielma aineistoks. No niistä vaan 20 löyty Jäkestä ja vaan 5 oli mukamas hyllyssä. Löysin 2. Että ihan hyvin. No netistä löytyy ihan hyvin kaikkea tietoa.

Pitäis mennä suihkuun. Enköhän mä voi nopeasti käydä :s. En mä kuitenkaan ehi aamulla. Ja no huomenna on liikassa uintia, joten siellä tulee kyllä käytyä suihkussa, mutta en kyllä ehi hiuksia pestä, ku on heti sen jälkeen matikkaa - ei kiva.

Mä mietin tänään, että on tosi paljon ihmisiä, joiden kanssa on tekemisissä, mutta joista ei oo kunnon muistikuvaa. Tai sitten ei oo muistikuvaa olleskaan. Koulussa saattaa puhua yhen jakson jonku kaa hieman ja sitten seuraavassa jaksossa ei välttämättä edes kunnolla muista sitä ja ne jotka on töissä on todella monen ihmisen kanssa tekemisissä. Joku kaupan kassaki näkee kymmeniä ihmisiä päivittäin ja ketään ei tunne. Tai no ehkä jos tulee joku tuttu, mutta se on epätodennäköistä. On niin paljon ihmisiä, keitä me ei tunneta, mutta joiden kanssa ollaan tekemisssä - joko pakosta tai ihan omasta tahdostamme. Huono pohdinta oudosta aiheesta, mutta pohdimpa kuitenki.


How can I forgive you, never leave you
You know that if you live like, you will die like
Haven of Emotion, Mournful Ocean
Heiress of the Evening Sings in silence

"I need to have now, my daily sin..."

For all your life I prayed for time
To show you where the light lies
Now this is the end
One rose for the memory of the innocence