IRC-Galleria

koulussaMaanantai 10.04.2006 11:26

Tavallinen tylsä aamu ollu tässä. Nousin 6.40 ja siinä sitten puin, meikkasin ja kävin koneella. Aamupalan pakkasin myöskin mukaan - en oo kyllä vielä sitä syöny, mutta kyllä tässä vielä ehtii :D. Lähin tavallista myöhemmin kotoa, mutta ehin silti. Aika kivaa ^^. Tiet oli jo sulat, mitä nyt joku neropatti oli keksiny, että alkakaamme putsata katuja hiekasta nyt, joten jummasin jonki aikaa harjausauton takana. No ehin silti oikein hyvin junaan.

Kohta pitäis alkaa saamaan kokeita takasin. Hirveä väli tossa puolessa välissä ko mulla ei oo 2 eikä 8 palkkia ja 1:sen kokeen oon jo saanu :s. No maanantaihin kuuluu hypäri :D. En kyllä pääse matikasta läpi.. Oon ihan varma. Se koe meni ihan päin helvettiä. Mut tänään onki sitten kokeiden jälkeen enää pelkkää saksaa :D. Luise putki meni "rikki" xD.

Viideltä pitäis mennä jäähallin kahvioon. Mä kuolen sinne. Ysiltä pääsen vasta. Se on tappavan tylsää. No pitää ottaa kirja mukaan niin kestän hieman paremmin. Ja vois vaikka ahistella jota kuta tekstareilla... Saara vastaa yleensä. Ja nyt ku on jopa asiaaki.

Viimeiseen tiimaan
Tähän päättyy paljon hyvää, paljon kaunista
Jonka raajat kuolleet on
Tän täytyy mennä näin
Vaikka tahtoisin kieltää, koittaa säilyttää
Mutta tiedän et on turhaa
Armoo viivyttää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.