IRC-Galleria

VanityFair

VanityFair

Decadent Rose
Yäk. En juo viinaa, se on pahaa, ääh.

Saan kiksini seisomalla päälläni ja sekstaamalla sukat jalastani. Ja kutittaminen on kans kivaa. Tehkää sitä. Siis parhaat kutittajat on ihan salee parhaita rakastajia. Semmoiset, jotka saavat kirkumaan ja kärsimään happikadosta. "Eeeeiii, eiii!" tarkoittaa siis oikeasti, että elä nyt vaan lopeta, kutittaa, kivaa. Jahtausleikit on myös mieleen. En pane yhtään pahakseni jos mua vähän jahdataan (tosin ei oo hauskaa, jos jahtaus tapahtuu esim. teräaseen kera - sakset kädessä ei pitäisi juosta, enimmäkseen siksi, ettei menis sakset rikki).

Hohoij, vielä yksi kirja tenttiin lukematta: "Romaanihenkilön kuolema". Tähän mennessä karmeaa tylsistelyä, eikä yhtään seksiä. Siis ihan totally lame. Yhyy. Siis voi tsiisus.

Ja ja. Eilen luin Mukan "Maa on syntinen laulu". Kirjassa oli kelpo kuvaus siitä, miten ei ketään pitäisi jahdata niiden teräaseiden kanssa, ettei käy vahinko ja esim. juokse heikoille jäille ja toiset siis sitten joutuu niinku hirttäytymään naapurin pyykkinaruun. Siis et tällasii nää suomalaiset on: hulvattomia.

Tykkään myös kun jalkoihin kosketaan. Siksi mä pistänkin kaikki rakastajani suutelemaan mun varpaita. Tosi lavlii, darling.

Oh me, oh my, yours truly: Missy Slade

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.