IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Kännissä, kännissä!Sunnuntai 11.06.2006 21:15

...En suinkaan minä vaan yksi toinen. (; <3
Ensimmäistä kertaa näin sen kännissä, oi että oli hauskaa katsottavaa (ja kuunneltavaa, eihän se muuta tehnytkään kuin puhui..Ja lauloi!)

Mikan faijan BMW.. *Mmmm...*
Pienen pojan elämää .... Kaikkee kivaa tehdä on, mikä kielletään.

(:

Mmh! Olihan joku toinenkin illalla kännissä kun kossupullon pohjan veti raakanaan. x) Ei auttanut, vaikka sanoin, että älä nyt hullu ole.. Noo, ei siitä seurannut muuta kuin sitä, että se rupesi tekemään outoja asioita. Tai no, outoa asiaa. x'D Kuulostaapa pervolta.. Ei mitään käteen vetämisiä tai semmoisia, ei ei ei. Ei silti, en mä pahakseni pistänyt sitä mitä se teki. ;) Tai no, mitä _me_ tehtiin. (:

Prkl alkoholi kun saa ihmiset tekemään kaikkea hassua!! ;)) .....Vai oliko alkoholin syytä? Pitääpi ottaa selville, pitääpi ottaa selville. :D

Uusin villitys; MUSTA TULEE ABSOLUTISTI!!

....Okeiokei, ei musta sittenkään tule absolutistia. Mietin tässä parin sekunnin aikana kaikkea sitä mitä menetän, kun olen joka viikonloppu selvinpäin ja kuuntelen esim. kavereitani kännissä.. Hulluksihan siinä tulee! Sitäpaitsi, yhdeltä ainakin olen kuullut että viikonloput on tylsempiä kun olen selvinpäin, en puhu niin paljon. ((:


Niin ihmiset, ottakaa kuppia, noloilkaa, sammukaa ja olkaa noloja. Elämä hymyilee..

..Itseasiassa se nauraa päin naamaa. Muahh! xp

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.