IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

KUMMITUS JAHTI.Keskiviikko 27.09.2006 20:18

Lähdettiin Emilian kanssa 20.30 kävelemään kun sisällä oli kuuma. Mentiin ensin joenranta tietä pitkin hetken matkaa mut käännyttiin sit semmoselle pienehkölle autotielle, oli jo aika pimeetä. Molemmat pelätään pimeetä (virne) mut ajateltiin et kyl me se selvitään ku ei se oo mikään kauheen pitkä pätkä eikä ollut vielä niiiiiin pimeä.

Päästiin sitten melko hyvin tuo tie toiseen päähän, ei edes juostu tai pelätty niiiiin hirveesti. :D
Nooh, palloiltiin siinä autotiellä ehkä puoli tuntia, kunnes ajateltiin mennä uudestaan tuo tie päästä päähän, kun oli tullut jo pimeämpikin eikä tietä edes näkynyt pitkää matkaa..
Tartuttiin just toisiamme käsistä ja oltiin ottamassa ensimmäinen askel kun vähän matkan päässä olevasta puskasta kuului kauhea rahina ja semmosta ku oksat menee poikki.. Molemmat muijat lähtee juoksemaan niin v*tusti autotien toiselle puolelle ja jos ois auto tullut ni kuoltu oltais, sen verran lujaa mentiin.. Oltiin ihan paniikissa sit tien toisella puolella ja tuijotettiin tuota puskaa ja yritettiin kehittää jotain järkevää mitä siellä OIS VOINUT olla.

*Hirvi
*Kaverit
*Kissa
*Tms.

No, ei keksitty mitään ja vähän väliä oksia meni poikki siellä.. Me oltiin ihan kuset housussa siel. No, lähdettiin juoksemaan sit koululle päin ja kun himmattiin vauhtia ja katsottiin taaksemme niin punapaitainen mies tulee mein perässä.. Lähdettiin juoksemaan ja tää mies kääntyi takasin tuonne mistä tulikin. <ihme> HIRVEETÄ!

Noh, oltiin sit ihan järkyttyneitä (se oli ihan oikeesti hirveetä..) ja mentiin kämpälle ja kerrottiin parille kaverille tosta äskeisestä. Meitä alkoi sit kiinnostamaan kuitenkin, et mikä toi äskeinen kohtaus oli ja kuka tuo mies oli.. Mentiin sitten kavereiden kämppään ja haalittiin kaks kaveri mukaamme tuonne metsän viereen uudelleen. Johanna ja Jassu lähti.. Meitä oli nyt neljä.
Kaikki oli ihan paniikissa (paitsi Johanna) sit jo ku kuului ensimmäinen rasahdus. No, itseasiassa niitä rasahduksia ei nyt kuulunutkaan montaa, mut se riitti että me kaikki neljä juostiin ja kirkuttiin siellä maantiellä ja ei kun koululle.....

Saatiin tarpeeksemme ja otettiin taas lisää porukkaa mukaan.. Nyt meitä oli minä, Emilia, Jassu, Sini, Laura ja Minna + Ressu (pieni terrieri, mein vahtikoira!) eli kuusi plus tuo koira.
Siniä ja Lauraa ja Minnaa ei pelottanut eikä ne uskonut meitä ennen kun kuulivat nuo rasahdukset itse.

Seisottiin nyt porukalla tuon tien päässä ja kolme rohkeinta (Sini, Laura ja Minna + Ressu) oli menossa sen läpi toiseen päähän.. Pian kuului ensimmäinen rasahdus tien toiselta puoelelta. Minä, Emilia ja Jassu ruvettiin kirkumaan. Nuo kolme ihmetteli noita ääniä ja yritti keksiä jotain loogista selitystä.. Minna sanoi että oksia tippuu puusta.

Meinattiin ihan oikeesti saada joku sydänkohtaus kun pian noita rasahduksia alkoi kuulumaan vähän joka suunnasta, tai siltä se kuulosti. /; Jassu roikkui Emilian hihassa ja Emilia mun, mä taas ihan vihasena huusin Emskulle et päästä nyt vittu irti ku en pääse juoksemaan hädän hetkellä. <virne>

Pian Ressun korvat nousi ylös ja se tuijotti tuonne metsän pimentoon ja alkoi haukkumaan. Siinä vaiheessa me Jassun ja Emilian kans viimestään mentiin ihan shokkiin.

"Siel o iha varmast joku, kattokaa ny Ressuu!"
-Nii o, nii o!! Mennään pois!!!

Tuossa metsässä on sähkökoppi ja siihen syttyi yhtäkkiä valot, hiukan pelästyttiin.
Me ei oltu liikuttu ja silti se syttyi, eli siellä lähellä oli PAKKO olla joku!
Joo, taas kirkuttiin. :)

Ajateltiin lähtee rauhallisest pois mut ei siitä kovin rauhallista tullut.. Minä heti etupäässä juoksemassa ja heti perässä Jassu ja Emilia, sit lopusta seurasi kävellen Minna, Sini ja Laura + Ressu. Vähän väliä joku säikähti jotain auton valoa tai toisen kättä tai liikettä tms. ja rupes kirkumaan jonka seurauksena joku toinenkin kirkui.. ;P
(Melujoukot!)

Tultiin koulun pihalle tiiviisti yhdessä ja Ressu meni edeltä. Pian se pysähtyi isojen roskiksien luo ja alkoi haukkumaan. Minä, Emilia ja Jassu meni ihan paniikkiin ja samassa tuolta roskiksien takaa hyppää Mäki-Jaakkola ja Tino ja pelästyttää meidät niin pahan päiväisesti että huhhuh! Että me kirottiin ne :D

Onneks oli Ressu mukana, muuten ne ois pelästyttänyt meidät takaa päin ja sillon olisin ainaki saanu sydänkohtauksen..
Arvatkaahan vaan nauroiko ne.. Tuossa samassa selvisi että ne oli siellä metsässä ollut rapistelemassa! >:(

Vaikka mysteeri selvisi jo niin mentiin silti vielä uudestaan (ihan lenkkeilyn kannalta!) tuonne metsään päin ja nyt Minna, Sini ja Laura meni tuon pimeän metsätien halki ja minä ja Emilia + Jassu jäätiin siihen autotielle kirkumaan. :P Mä siitä sitten ekana lähdin kohti koulua mut nuo kaksi tuli melkein heti mun takanani. Tultiin koulun pihalle ja meinattiin mennä noita kolmea vastaan jotka sinne metsätielle lähti. Oltiin just menossa tupakkipaikan (umpinaiset seinät) ohi kun pelästyttiin niin perkeleesti kun ~10 henkeä nousee sieltä ylös ja huutaa.. Ne oli matalana siellä ja tarkotuksenakin pelästyttää meidät. PERKELE. Arvatkaa vaan nauroiko ne meitä, kun säikähdettiin niin vitusti.. Kyllä niillä oli hauskaa kun kertoivat kuinka jokainen niistä oli ollut siellä metsässä rapisuttamassa lehtiä ja katkaisemassa oksia.. ;P

Mysteeri ratkesi..
Mein luokka on tosi reilu meitä kohtaan :D

Yks juttu vaan ei selvinnyt.. Mikä tuo kaikkein ensimmäinen show oli, se kun olin Emilian kanssa kahdestaan siellä metsäpolulla.. KUKA SE OLI?!
Ei ainakaan kukaan mein luokkakaveri ainakaan kuulemma, kai ne sen ois myöntäny..

Tänäänkin on IHAN pakko mennä vielä tonne katsomaan, vaikka pelottaa niin vitusti, onhan siellä pimeä. <virne>

Juuh, mut tää säikkyjä lähtee nyt jonnekkis pois, moimoi. <sydän>

(Älkää naurako mua...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.