IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

TEHTÄVÄTorstai 02.02.2006 18:58

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani / piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (siis paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä!

Annellinen tollasen keksi, kai mä jotain yritän säheltää tähän.. :)

1. Suihkuun mennessä on AINA pakko kurkata ettei saunassa ole ketään, kattoa myöden tarkistan sen.

2. Ennen nukkumaan menoa katson usein telkkaria sängystä. Kun alan nukkumaan, minun on pakko sammuttaa ensin televisio ja sitten vasta valot, koska joku voi napata kädestäni kiinni pimeässä kun olen telkkaria sulkemassa.

3. Kun puhun puhelimessa minun on pakko koko ajan tehdä jotain, en vaan osaa olla paikoillani.

4. Jos joku selittää jotain pitkää juttua minulle, olen kuuntelevinani, mutta kun juttu loppuu ja sitten kysytään "ymmärsitkö?" niin sanon etten edes kuunnellut ja juttu on pakko aloittaa alusta (jos kertoja edes jaksaa...) Tämä on aina, en tee sitä tahallani, mutta niin vaan on. Olen jo melkein "kuuluisa" siitä. :'D

5. Kun olen jossain ja autoja menee ohi, päässäni hiljaa (tai sitten ääneen) luettelen ohimenevien autojen merkkejä ja malleja. Se on jotenkin pakko "testata" itseään että osaako.. :)

HAASTAN SEURAAVAT 5 HENKILÖÄ TEHTÄVÄÄN:

^Ako^

[Pornis]

||Riikka|

__TonZah__

mauda

;))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.