IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Mmh.Perjantai 02.02.2007 19:25

Viime maanantaina sain vuokrakämpän Kokemäeltä. (: Jeejee. Pienen pieni yksiö, riittää mulle, ei siin mittää. Ja saapahan ainakin olla RAUHASSA kun haluaa. Tosin osaa porukkaa tuli ikävä asuntolasta, ei läheskään kaikkia mut paria.. <sydän> Nää ihmiset tietää kyllä itsekin tän.
No eilen olin itseasiassa ensimmäistä kertaa yksin koko päivän, illan ja yön. :)
Ongelmittakaan ei sit selvitty, ku mun telkkari vittuili eikä toiminut tyhmä. Olin sitten keskiviikkoon (tai torstaihin) ilman telkkaria. >.< No en mä sitä kyl tarvinnutkaan kun oli seuraa :) netti tulee ens maanantaina, soittelin sinne tänään ja sovittiin maanantaiksi rehvit MUN LUONA. hih.

Perkele mun on käsi kipee ku Emilia löi mua! ..Stana! >:l Mustelma varmaa tulee siihenki sit taas. Mä kuulostan kuulemma villisialta! Emilia kiusas mua ni mun piti huutaa --> Kuulostin villisialta. Joo ja äänet ei jätä mua rauhaan. Kalle ja Antti oli iha kyrpiintyneit ja Kalleki lupas maksaa viis euroo jos me ollaan tunti hiljaa. Mut ei tullu kauppoja. (:

"Se on kivikova, turvonnut, punainen.."
Hmm, niin. Opettaja meille tuollaista selittää. :) Niin ja tietysti puhutaan lehmien utareista. Mistäs muustakaan, hyi teitä..

Mä haluun auton ja Emilia haluu traktorin. Mä haluun Mazdan ja Emilia semmosen iiiiiison rattorin. :) Oltais turvallisii kuskei, kylkyl.

Jakopesäke.
Vaihdehihnan pesäkeluukku.

Must tulee autokorjaaja. Kalleki tois nismos mul korjattavaks, tietysti. Ja Antti tojotas.

mut mä tästä taidan nyt.... mennääää.... johonkiinn.... o.o

HUOMENNA YPÄJÄLLE !
Avoimet ovet siellä ja Antin kans mennään. :)

momo. &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.