IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

lesbo on kuumeessa.Perjantai 02.03.2007 01:02

käveltiin eilen Emilian kanssa kokemäellä, oltiin kauppaan menosa. Emilia piti sillai jännäst mun kädestä kiinni ja käveltiin sillai sit. sanoin siinä et joku luulee meitä vielä lesboiksi, ja naurettiin. no, siinä sillan kohdalla sit mein edessä meni kolme ehkä yhdeksävuotiasta likkaa reput selässä. ne rupes vilkuilemaan taaksensa vuorotellen ja kuiskivat jotain. me Emilian kans naurettiin ja käveltiin pian niitten ohi. sit mein takaa alkoi kuulumaan "hyi" "HYYYII" <virne> Sit mä huusin niille takasin et "hyyiii" ja sit pian kuulu sielt takaapäin et "oottekste niitä ällällä alkavia?" :'D Huusin, et ollaan juu. Taas kuului "Hyyiii".

Me taidetaan sit ton Emilian kans olla lesboja. Sori Jouni. =D

No, sit ne meni pian mein ohi ja taas kuului "hyyyii" ja sit kysyin, et onks teil joku ongelma? ei kuulemma ollut, ja sit sanoin et "aika sivistymätöntä, kun lesbotkin on ihmisiä", tuon jälkeen tytöt jatkoivat matkaansa ja tuli hiljaista sieltä päin. :)

Nojoo, se siitä sitten.

Mie oon kuumeesssaaaa! Melkein 39 astetta kuumetta. :(
Nnyyhh. Käytiin vuokraamas pari leffaa ärrält ja jos vaik ton toisenki viel kattois, toisen katoin jo ja oli iha perseest. Ja Jouniki sanoi soittavansa mulle viel, kattoo ny onks se nukahtanu ja unohtanu mut. ;)

moimoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.