IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Taas ollu nii värikäs viikko..Perjantai 07.09.2007 16:52

En nuku nykyään enää lainkaan yksin. No ihan hyvä vaan, kaksin kivempaa. :) Muut yöt on ollu Antti, mut eilen Emppu oli sit vaihteeks. Sit tehtiin vähä ruokaa Empun ja Antin kans. Emilian kans tein nekkuja ja Antin kans väsäsin semmost rahkajuttuu, salaattia ja näin.

Sit hetkine, keskiviikkona, unohdin ruokatauol takkini ruokalaan ja takin taskus oli mp3, kotiavaimet ja kaikkee tämmöstä mukavaa, en sit ehtiny enää hakemaan sitä sieltä, ku piti tunnille mennä, joten pistin Antil viestin et hakisko se sen sieltä. No se haki. Kalle ja Antti o miehii ni ne pääsee koulust ain seitkyt kaks tuntii aikasemmi ku me jotka istutaan minuutilleen tunnil (:s) joten ihmettelin miten saisin sen takin Antilt, ku se oli ihan eri paikas ku mää. En jaksanu (enkä kyl ehtinytkä, ku katoin "navettanäytöstä" :p) sit tauolla lähteä hakemaan sitä takkia Antilta, ni sovittiin et se vie sen takasin ruokalaan ku ne pääsee, ni saan sen sit sieltä ku mä pääsen. No, kului ehkä tunti, ja sit luokan oven takaa kuulu jotai ryminää..

"Oven takan on joku" (Heidi)
-No uskoisin et jos joku sisään haluais ni se koputtais nätimmin, se on varmaan vaan siivooja (opettaja)

No, pian oveen taas "koputettiin" ja opettaja avas oven... :D Kalle ja Antti seisoo oven takan ja Antti sanoo et "täs ois tää jonnan takki.." VOOOI NOLO!

"Palvelu ainaki pelaa"
"Hyvin oot kouluttanu ton miehes"
"Kyl siin on ihan potentiaalinen miesehdokas.."
"Oliks toi sun poikaystävä?"

<virne> Eikä yhtään hävettyt ei, ku kaks äijää tulee tuomaan yhtä takkia. Kalle oli kuulemma henkinen tuki, voi luoja.. Olin kuulemma vähä punane siel vihkon takan minne piilouduin. :)

"Kiitäs Jonna ny.."
"KIITOS KULTA!"

Ja porukoil oli hauskaa. :D
Oi voi, kyl miehet sit osaa nolata. :)
Ny Antti lukee tätä jossai ja naureskelee, mää tiädän. Mää kuulen tästä vielä!

Mitäs ny viel on tapahtunu, kyl ny jotain on.. Hmm. Keksin uuden sisustuselementin itselleni, se (tai no, ne) roikkui mun katosta eiliseen asti. En nyt kyl kerro mikä se (mitkä ne) oli.

Sit katottiin Antin kans parit kauhuleffat viikol, Creep on ihana. <3
Sit käytiin vähä ajelemas ja Pitkälläjärvelläki käytii poikkeemas. :) Oi jee mitä muistoja sieltä rannalta. :'D Tulee ihan Jesse, Jonna ja Mika mieleen!

Mut nyt vois mennä nukkumaan päikkärit, HUOMENNA LAIVALLE!!
Moimoi.

(Ens viikol navettaviikko)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.