IRC-Galleria

Xquisite

Xquisite

is turning more german every minute!

Uskalla rakastaa, Douglas CooperKeskiviikko 17.01.2007 13:24

Koskettavia ja puhuttelevia otteita Douglas Cooperin kirjasta "Uskalla rakastaa"


"Kristittynä sinulla on mitä parhaimmat mahdollisuudet olla avoin ja rehellinen. Tiedät, että Jumala on hyväksynyt sinut sellaisena kuin olet. Voit siis helposti olla oma itsesi muiden seurassa. Vapaus olla oma itsesi on yksi Herran parhaista lahjoista sinulle. Sinun ei tarvitse asettaa itseäsi jalustalle, sinun ei tarvitse ponnistella saadaksesi ihmiset uskomaan sinusta jotakin - koska Kristuksessa olet juuri sellainen kuin sinun tuleekin olla."

"Jos et uskalla tunnustaa totuutta itsestäsi, olet toivoton orja, elät valheessa, joka on sinut kahlinnut. Ei ihme, että Raamatun mukaan tunnustaminen merkitsee parantumista! Kun ihminen tunnustaa Jumalalle, hän kokee Jumalan rakkauden anteeksiannon suoman vapautuksen - hänestä tulee todella vapaa, hänellä on elävä suhde Jumalaan. Kun ihminen voi avoimesti paljastaa itsensä ystävilleen ja kertoa todellisista tarpeistaan, hänellä on luja perusta kasvua ja suhteiden tervehtymistä varten."

"Vapaus olla oma itsensä on elintärkeä kaikille suhteille. Molemminpuolinen tunnustaminen, luottaminen ja yhteinen tarve lähentävät ihmisiä toisiinsa. Avoimuuden henki luo ilmapiirin, jossa Jumalan Henki pystyy lähentämään ihmisiä toisiinsa ja Jumalaan. Virheiden tunnustaminen on aina kuulunut herätykseen, se on aina ollut osa todellista, muuttavaa kristillistä yhteyttä."

"Luoja itse on asettanut ihmissuhteita säätelevän lain, jonka mukaan kristillinen rehellisyys ja avoimuus synnyttävät itsestään rakkautta, läheisyyttä, yksimielisyyttä ja toveruutta. Avoimuudessa epäonnistuminen merkitsee myös epäonnistumista rakkaudessa."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.