IRC-Galleria

Yazz

Yazz

olen, mutta ajattelinko olevani?

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

...jatkoa eilisellePerjantai 22.06.2007 22:13

Kulta pieni ;) Unohdit eilen kirjoittaa tänne että sinua vieläkin harmittaa ja vtuttaa alkuviikkoinen asia, toinen osapuolesi onneksi tietääkin siitä. Et kuitenkaan ole sanonut mitään. Huomasitko muuten kuinka paljon jutut väheni ja aiheita pitää raapia väkipakosta puhelimessa. No, ole iloinen ettei ole pakko vastata tai soittaa. Ja sinullehan se on hyvä - saldo kiinni.

Ja muutenkin sinua näköjään kiinnostaa toisten elämä paljonkin, ELI EI YHTÄÄN! HAh, olet ihana <3 Onneksi muistit sanoa että haluat olla rauhassa ja kukaan ei saa häiritä. Saat istua kiltisti koneen äärellä ja kuunnella musiikkia, sekä rentoutua huomista iltavuoroa varten.

AIniin, vielä näin lopuksi. Voisit alkaa taas sosiaalistumaan niin kuin ennen vanhaa. Muistatko vuoden 2005. Oli ainakin hauskaa kun sai SOSIAALISTUA KAVEREIDEN KANSSA! Oli helpompi olo ja vapaampi... Mihin se jäi? Nyt vaan kökötätä sisällä 24/7 ja käyt töissä. Suosittelen SOSIAALISTUMAAN VIIMEISTÄÄN SYKSYLLÄ!!! Et käy miehesikään kanssa yhtään missään!!


"KAikki paska kaatuu vaan niskaa ja pahentaa asioita"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.