IRC-Galleria

Yeti_79

Yeti_79

Kävi taas täällä 21.11.2020...

Polvi pipi...Torstai 23.02.2006 13:14

Mitäs tässä on sattunutkaan sitten viime näpyttelyiden?

No A-tuomarin paperit tuli joskus lokakuun alussa muistaakseni. 2. Dan tuli suoritettua 18.2.2006. Eli ei mitään kovin kummosta.

Dan-kokeen jälkeen alkoi vasen polvi (tähystetty 2002) turvota pikkuhiljaa ja se oli jotakuinkin hurjan näköinen tiistaina. Maanantaina varasin ajan urheilulääkärille keskiviikoksi. Eilen sitten kävin vastaanotolla. Huojennus on melkoinen kun ajattelee, että yksi mahdollisuus olisi ollut uusi tähystysleikkaus ja 3 kk:n saikku - no thanks! Tuomiona oli että se on rasitustulehdusta. Aikansa sitä polvea väänneltyään tohtoritäti totesi että sieltä voisi vähän painetta laskea ja laittaa tulehdusta poistavaa kortisonia tilalle.

Vaikka tiedän miltä injektio niveleen tuntuu (vasemman käden keskisormen 2.nivel, vasen kyynärpää ja leukanivel saaneet kortisonia), niin ei siihen näköjään koskaan totu. Pahinta oli nivelnesteen poisto - 6 ml tuli vielä ihan ok, mutta sitten alkoi tuntua selvästi imun aiheuttama alipaine ja se ei ole kivaa... Kysyin että onko sitä pakko imeä ruiskulla, eikö sen voisi vaan antaa tulla itsekseen - ei kuulemma voi, kestää liian kauan tohtoritädin mielestä. No hän kuitenkin päätti ettei kiusaa mua enempää ja laittoi sitten 4 ml kortisonia tilalle. Ja taas sattui.

Mietin tänä aamuna että mikähän nyt on vialla kun kyynärvarsien lihakset oli jumissa ja kipeät. Oikeasti kesti muutama hetki tajuta että mä olin sitten eilen puristanut henkeni kaupalla hoitopöydän reunoja... ;)

No nyt on sitten loppuviikolta lenkit kielletty koiruuden kanssa ja kuukauden verran pitäisi olla poissa treeneistä. Elämä on!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.