IRC-Galleria

Kesä on alkanut nyt myös täällä rappiotilallisen tallilla. Tänään oli varjossakin 21 astetta lämpöä. Eikös olekkin kiva nähdä ihmisiä iloisina kesävetimissä:D!?

Tänään otin suuren askeleen kohti uusia haasteita ja ehkä ristin itseni kylähulluksi, mutta HEI ONHAN NYT VAPPU:D! Niin ja tein myös mahdottomasta mahdollista...

Ensinnäkin nyt olen sivu eu-päättjien kansiossa heidän villeiltä vuosiltaan. Jos joku kysyy, mitä teen voit vastata: "Juu se on karjatilallinen!". Eheei, enkä hevosten takia lainkaan! Niinkuin aiemmin mainitsin uudet haasteet kutsuvat.

Asiahan on nyt niin, että nautaeläin ei voi olla lemmikkinä nykyisen lainsäädännön mukaan. Lehmä on tuotantoeläin, jonka pitää olla kirjoissa ja kansissa. Molemmissa korvissa on oltava muoviläpyskät, jotta eläin voidaan tunnistaa teurasjonossa. Jos nautaa ei ole asianmukaisesti rekisteröity se ei saa kuolla ollenkaan.

Viime perjantaina hain hirvittävän nipun lomakkeita kaupungintalolta. (Oli muuten uskomattoman ystävällinen palvelu siellä:D!) Tänään palautin ne vuodatettuani hikeä ja kyyneleitä täytön yhteydessä, ei nimittäin ole mitään hauskoja nuo eu -lomakkeet!

Jalassa mustat kangastennarit, päällä oranssi napitettava neule ja harmaa vekkihame, tukka pörrössä, kuin pellellä, astuin sisään lasiovista.

Nyt minulla on ihan oikea tila, jolla on ihan oma tilatunnus. Olen luonnollinen henkilö/ perheviljemä, joka on nautaeläinten pitäjä.
Tai no ainakin sen yhden laikukkaan, joka tuolla tallissa asuu ja tottelee nimeä Mirrinkäinen vastaamalla AMMUU<3 Sen yhden, joka oli karjan pienin ja tarvitsi heti penisiliini kuurin jäädäkseen henkiin. Sen yhden, joka on niin arka, mutta joka rakastaa harjausta ja hellimistä.

Minulla on ehkä suomen ainoa lehmä, joka on virallisesti kirjoissa lemmikkinä<3 Se ei koskaan tule joutumaan tuotantolaitokseen ja elää luultavasti pidempään, kuin yksikään toinen lehmä tänäpäivänä.

Moni on kysynyt minulta "miksi?". Miksi näen niin paljon vaivaa, jotta saisin eläimen, joka ei tuota minulle mitään rahan arvossa mitattuna. "Miksi?"

- Olen aina halunnut oman lehmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.