IRC-Galleria

Dear Diary...Perjantai 01.01.2010 02:23

...vietin taas yhden vuoden odottaen ihmettä. Ja sainkin monta, mutta silti...
Joka vuosi tässä loppupuolella mä jaksan aina ihmetellä sitä että kuinka nopeesti aika kuluu ja kuinka paljon voikaan tapahtua siinä ajassa joka valuu ohi ihan huomaamatta.
Ja kuinka hassua onkaan se että kun jotain odottaa niin aika tuntuu matelevan ja sitten yhtäkkiä se asia mitä odottaa onkin jo ohi.
Mä olen kokenut tänä vuonna niin paljon ja saan kiittää siitä muutamia ihmisiä enemmän kun osaan edes sanoin ilmaista, joten ehkä sanonkin vain ja ainoastaan KIITOS.
Olen rakastanut mun elämää enemmän kuin moneen vuoteen ja se on teidän ansiota. Arvostan hyvin paljon niitä jotka on uskoneet minuun tai antaneet mulle mahdollisuuden.
Asia minkä olen tajunnut ihan tässä vuoden loppuhetkillä on se että mä taidan olla sittenkin aika vahva, vaikka mä en sitä itsekään usko usein. Mä olen ollut niin huolissani että olen itse ollut hyvin rikki, mutta mä olen selvinnyt siitä ja mä jaksan edelleen välittää, koska mä olen luvannut etten mä mihinkään katoa. Silti joskus se jaksaminen on vaan vähän turhan vaikeeta ja ei oikein olis voimia ymmärtää, mutta mulla ei ole tapana mennä minnekään vaikka olis vaikeetakin. Kai mä eniten haluisin sanoa vaan sen et mä ymmärrän silti ja kysyä että ymmätkö sinä?

"Looking backwards, many of the saddest times in my life turn out to be the happiest. So I must be happy now. Yeah. This is gonna be good. Why else would I be crying? "

Sä voit helposti unohtaa monia asioita, mutta et koskaan niitä joiden takia olet itkenyt. Ja jos mulla ei olis mitään minkä takia itkeä mä en olis elänyt.
Usein tuntuu siltä että on ihan kamalan yksin, ja välillä olenkin, mutta silti on olemassa ihmisiä jotka on tukena ja joskus sellasiakin ihmisiä jotka yllättää ja mä olen tavannut tänä vuonna paljon sellasia joista on tullut rakkaita ja kiitän niistä taas enemmän kun osaan sanoa.

Seuraavasta vuodesta ei tule ainakaan helpompaa, se on ihan varma, mutta olen valmis siihen. Parempi on elää kuin jättää elämättä vaan siksi että pelottaa.

I love you. <3

"it's better to regret the things you do than the things you don't do."


taidetta ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.